Lüks içinde yaşayanın burda işi ne acep biz anca trendyol kupon vercek diye kosturuyoruz burda
Kendi kendimin hizmetcisiyim isime gelirse yaparim isime gelmesse yapmam ama evet ozel soforum var esim
Villada oturan vardi ama onuda hatirliyorum
Bende merak ettim şimdi
Öyle olanın burda işi ne kız
Brunch konken e gider buraya vakit mı kalır
Benden zengini lüks hayat yaşayan yoktur çocuklarım sağlıklı ben saglikliyim en önemlisi onların başındayım
Bence o birazda insana bağlı kimisi var evleri arabaları herşeyi var ama normal gelirli gibi yaşıyorlar parayı öteki tarafa götürecek gibi. Mesela benim yengem vardı 3 katlı evleri 2 market 2 arabaları vardı kadın kıyamıyordu hiçbişey almaya belinden ameliyat oldu bir yardımcı tutmadı para vermemek için sonra yatalak oldu 1 yıl sonra öldü 38 yaşındaydı bide düşün. Sonra amcam başkasıyla evlendi gelen kadın evin birini satıp kendi evinin içini komple değiştirtti kendine herşeyi 4. 4 lük aldı pencerelerini ayda bir temizlikçi getirip sildiriyor yani lüks yaşıyor ama aynı para diğer yengem sağken de vardı ama işte kimisi pinti. Yani belki zengin insanlar vardır burda da ama kıyamadıkları için bizim gibi yaşıyorlar ben kiracıyım ama inşaAllah Allahın izniyle bir ev alsak yeter ondan sonra asla ne kendimden ne ailemden kısmam diyor eşim sonuçta ölümlü dünya belki bugün öldük bir rahat yüzü görmeyip hayatı yaşayamadıktan sonra istediğin kadar mülkün olsun fakirsindir.
1,468,003 soru
24,052,099 cevap
329,700 kullanıcı