Kizlar çocuklarınızla ilgili en komik anınız ne gülelim biraz bizim henüz 16 aylikken kumlaya gitmiştik tatile annemlerle akşam gezmeye ciktik sosyete pazarı varmış biz eşimle oraya girdik çocuğu anneme bıraktım sonra bi anda alkış sesleri geldi bi yandan da para bizde şöhret bizde roman havası var bizi eşimle meraklandık bakalım diye gittik bi baktım pazarda kadın son ses roman havası açmış kızım da ortaya geçmiş dans etmeye başlamış ama öyle kendinden geçmiş ki bizi görmuyo gözü poposunu sallaya sallaya dans ediyo pazar da ki diğer esnaflar da tezgahı bırakıp oynamaya başladılar orta da kızım çevresinde pazarcilar herkes video çekmeye başladı zor aldım kızımı şimdi de 2 yasinda nerde müzik duysa hemen koşup dans ediyor neresi olursa olsun bi kac ay once de muğla da canlı müzik yapan cafenin önünden geçerken oynamaya başladı bu sefer de müşteriler kalktı kızımla oynamaua
Komikmi bilmem ama olay daha dün oldu kızım herkesin içinde annem pırt yaptı dedi herkes kahkaha ya boğuldu ben bu arada kızım 29 aylık o söyleme tatlılığı da cabası
Büyük oğlum Dogar doğmaz ebenin suratina işemişti bide bir kaç gündür kim kaka yaptı deyince baba diyor
Benimki komik degil ama anlatayim yine biz gülmüştük doktor sekreter ve ben kontrolümüz vardı gitti zaten kızım doktorlari gorunce aglamaya baslar yine gördü doktoru parmak sallıyo hayı hayı sus sus aa sanaa diyo doktoru dövûcekmis doktora bay bay yapiyo odadan cikicakmis
Ahahajhajhahahah
Geçen gün bebegımi duş aldırcaktım kıyafet ayarlıyordum ona yatak odasında bebegımı de oyuncakların yanına salona bıraktım banyodan suyuda açtım ısınsın sıcak su gelsin diye neyse kıyafet ayarladım bebegimi almaya gttım salona bebek yok mutfağa fln da baktım yok Allah Allah telaşlandım masanın altına koltuğun arkasına baktım yok bide banyoya bakıyım dedım banyodaymış bzım küçük hanım 7 aylık sen nasıl sürünüp gidersin banyoya hey Allahım ya
1,504,495 soru
24,562,592 cevap
361,547 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın