0 oy
502 göst.
Diğer kategorisinde (993 puan) tarafından

Kizlar çocuklarınızla ilgili en komik anınız ne gülelim biraz bizim henüz 16 aylikken kumlaya gitmiştik tatile annemlerle akşam gezmeye ciktik sosyete pazarı varmış biz eşimle oraya girdik çocuğu anneme bıraktım sonra bi anda alkış sesleri geldi bi yandan da para bizde şöhret bizde roman havası var bizi eşimle meraklandık bakalım diye gittik bi baktım pazarda kadın son ses roman havası açmış kızım da ortaya geçmiş dans etmeye başlamış ama öyle kendinden geçmiş ki bizi görmuyo gözü poposunu sallaya sallaya dans ediyo pazar da ki diğer esnaflar da tezgahı bırakıp oynamaya başladılar orta da kızım çevresinde pazarcilar herkes video çekmeye başladı zor aldım kızımı şimdi de  2 yasinda nerde müzik duysa hemen koşup dans ediyor neresi olursa olsun bi kac ay once de muğla da canlı müzik yapan cafenin önünden geçerken oynamaya başladı bu sefer de müşteriler kalktı kızımla oynamaua:D

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oglum ilk dogdugunda doktor yüzünü göstermek icin bana dogru yaklaştırdı o an yüzüme işemişti
(993 puan) tarafından
Doğar doğmaz başlamış :D
(2,781 puan) tarafından
Yaa ashdshd :))
(4,692 puan) tarafından
Haha buna çok güldüm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Komikmi bilmem ama olay daha dün oldu kızım herkesin içinde annem pırt yaptı dedi herkes kahkaha ya boğuldu ben :blush:bu arada kızım 29 aylık o söyleme tatlılığı da cabası

tarafından
Ahahaha işte cocuktan al haberi dedikleri bu olsa gerek .... şimdi ki minikler çok fena :))
tarafından
Hahaha hakkını helal et güldüm yaa :)
Çok tatlılar çok
(7,035 puan) tarafından
Vala haklısın fenalar yanlarında bişi yapmaya gelmiyor unutmuyorlarda
tarafından
Aynen :)))))))) ebru cnm hemde nasıl tatlilar kizilmiyorda
tarafından
Aynen vala Allah'ım eksikliklerinin göstermesin ayaklarına taş değmesin inşallah:)
0 oy
tarafından
Hahahaha minnoş yaaaa
0 oy
(7,035 puan) tarafından

Büyük  oğlum Dogar doğmaz ebenin suratina işemişti :D bide bir kaç gündür kim kaka yaptı deyince baba diyor 

(993 puan) tarafından
Doğar doğmaz başlamış o da haylazliga :) konuşmaya başlayınca daha büyük sıkınti anlaşılan :D
0 oy
(1,295 puan) tarafından

Benimki komik degil ama anlatayim yine biz gülmüştük doktor sekreter ve ben kontrolümüz vardı gitti zaten kızım doktorlari gorunce aglamaya baslar yine gördü doktoru parmak sallıyo hayı hayı sus sus aa sanaa  diyo doktoru dövûcekmis:D doktora bay bay yapiyo odadan cikicakmis

(993 puan) tarafından
Ahahahah fıstık yaa maşallah şimdi ki nesil çok fena :)
(1,295 puan) tarafından
Cok fena kiz
0 oy
(164,579 puan) tarafından
komik degilde sinir bozucu bi anim var kuzey 5 aylikti esmisehirde avm giittik hamburger alcaktik ben menulete bakiyom kuzeyde esimin kucagonda etrafini 4,5 kiz sarmis biri adi nee digeri kac ayliiik oteki Ayy tipki size benziyooo hele biri boyle babami olur yaa abi gibiiiiiiiii dedi o an kafamdan duman ciktiydi tersledim hepsini ☺ esim şok ta tabi o neydi oyle diyo ananinkiii dedim onuda hasladim
(993 puan) tarafından
Kesinlikle çok sinir bozucu :D
0 oy
tarafından
Bizim evin karşısı cami her ezan okundukca amin amin diyorduk oda amin diyemez amiina derdi. Bunu sürekli demeye başladı herkes küfür ediyor sanıyordu açıklayana kadar sırtım ayrılıyordu ya 
(993 puan) tarafından
Ayy diyemedigini uyduruyolar tabi :)
(4,692 puan) tarafından
Ay bu bizde de var ya bide eşim imam şey diyolar hocanın çocuğu da böyle diyorsa bizimkiler neler demez :) daha 23 aylık falandı
0 oy
tarafından
10 gün önce hastanede randevu onayı için sıraya geçtim kızımda eşimin kucağında peluş mont falan giyince çok tatlı oluyor sıpa stajyer kızlar sevmek için yanlarına toplanmış mehlika öyle bir bagiriyor annnneeeee annnnneeeeeee diye eşim diyorki kızlara karşı alarm benim kızım ☺️
(993 puan) tarafından
Ahahah ne güzel babasının yanına başka bir dişi yaklaştırmicak akıllı bıdık :)
0 oy
(2,606 puan) tarafından
Oğlum yeni ye i kelimeler söylüyor kendini bir yere çarpınca bişey olmaz bişey olmaz diyip öpüyorum kucağıma alıyorum eşimle oğlum geçen top oynuyorlar top suslerin olduğu tarafa geldi kafamı çevirdim oğlum bişe omazzz dedi hemen nasıl gulduk
(993 puan) tarafından
Yaa çok tatlı bu ama maşallah
0 oy
tarafından

Ahahajhajhahahah:D:D

0 oy
tarafından

Geçen gün bebegımi duş aldırcaktım kıyafet ayarlıyordum ona yatak odasında bebegımı de oyuncakların yanına salona bıraktım banyodan suyuda açtım ısınsın sıcak su gelsin diye neyse kıyafet ayarladım bebegimi almaya gttım salona bebek yok mutfağa fln da baktım yok Allah Allah telaşlandım masanın altına koltuğun arkasına baktım yok bide banyoya bakıyım dedım banyodaymış bzım küçük hanım 7 aylık sen nasıl sürünüp gidersin banyoya hey Allahım ya :D:woot:

(993 puan) tarafından
Oyy yerim ya aceleci bekleyememis anneyi :)
tarafından
Fırlamış gtmış hiç aklıma gelmedi banyoya gidebileceği 1 basamak var banyoya girerken

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 627 göst.
20 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Minik1mucize_ (382 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 1,519 göst.
14 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prensimibekliyorummm (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,832 göst.
5 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 353 göst.
26 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,322 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,504,495 soru

24,562,592 cevap

361,547 kullanıcı

...