0 oy
751 göst.
Diğer kategorisinde (6,074 puan) tarafından

Tasinacaginiz evin duvarında koltuk ve siyah bilmem ne izleri varsa boyama imkanınız yoksa nasıl siliyorsunuz o siyah izler çıkıyor mu? 

Fox tv de temizlik benim isimdekiler gibi hırsla bastıra bastıra temizlik yapasım var. Tabi kocam bugün su ve elektriği actırabilirse ve dün aşı olan oğlum durursa

10 Cevaplar

0 oy
(296 puan) tarafından
Cifle sil canım duvarı boya çıkarır diğer kimyasallar 
(6,074 puan) tarafından
Bi kova su yapıp cif döksem bobla silsem çıkar mi ki?
(296 puan) tarafından
Çok siyah yerleri bastırarak elinle sil yoksa çıkmaz ama gerisini mobla yapabilirsin
(6,074 puan) tarafından
Öyle yapim artık Allah bana kolaylık versin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bulaşık deterjanıyla dene şimdi cif falan derim duvarın boyası çıkar daha kötü olur 
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Ilik suya arap sabunu katiyorum onla siliyorum kizim boya kalemiyle filan yazmisti duvarlari onlarda cikti. Bide cifle de cikiyor. :)

(6,074 puan) tarafından
Anaaa listeye arap sabununu eklemeyi unuttum çok teşekkür ederim:)
(3,146 puan) tarafından
Rica ederim cogu lekeye birebir ben hali koltuk duvar hepsini silerim arap sabunuyla :)
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Cifle ve sünger işini görür 
(6,074 puan) tarafından
Banyo ve wcyi nasıl temizlicem bilmem içime sinmesi lazım inşallah onu bunu dökerken aşınıpda alt kata inmeyiz:)))
tarafından
Banyoya bolbol çamaşır suyu dök fırçala beklet eğer sarı sarı lekeler varsa porçöz dök hamileysen eşin falan yapsın
(6,074 puan) tarafından
63 günlük bebekim var 2 ay oturtulmuş yeni bina hiç dikkat etmedim içime sinmedigi için bi nevi mecbur tuttuk evi
tarafından
Allah yardım etsin taşınmak çok zor ya
0 oy
tarafından
Biz alımızda boyuyorlar öyle veriyorlar 
(6,074 puan) tarafından
Bizim ev sahibi istanbulda ev yeni kiracı 2 ay oturmuş ama küçük çocuğu var mis mahvetmiş evi
tarafından
Hmmm anladim  vallah Bilmem ki deterjanla silersin cikar
(6,074 puan) tarafından
Denicem bakalim
0 oy
tarafından

Benimki yağlı boya bugün evin heryeri cikolataydı sildim sinirlenip ağlaya ağlaya ben tuvaletten gelene kadar batırmiş birde hamileyim az kalmış bu bana yapılır mı hiç :ermm:

(6,074 puan) tarafından
Bizimki adi boya kooparatif anahtar teslim yapıyor ya öyle işte
tarafından
Allah dan ki yağlı boyaymış siler silmez cıkdı yoksa bitmiştim
(6,074 puan) tarafından
Allah hayırlısıyla bian önce kendi evini versin kuzum
0 oy
(322 puan) tarafından
Kız ben o programı izledikten sonra bir temizlik  yapasim geliyir mesela bugün hali yikayasim  ggeldi  akşam akşam  ☺☺☺
(322 puan) tarafından
Aynen pyleeee
(1,555 puan) tarafından
Bu ara favorim o program.bende de temizlik askini uyandiriyo valla. Bide o Kiza cok fena gicik olmuştum yorumlarından dolayi. Insallah ona cikarda bu ev gorur gununu dedim oyle de oldu oh oldu ona. :D
(322 puan) tarafından
Bende sevememiştim  çok büyük konuştu  hele dünki kadın a çok **** olmuştum dunkinede ıyi oldu
(1,555 puan) tarafından
Dunki kadina haksizlik yapti bnce ev cok pis ve coook karisikti cok esya vardi. Dun ki kadinda cok iddialiydi onda iyi oldu evet.  :))))
(322 puan) tarafından
☺☺☺☺
12 karakter
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Benim suanki evde de var o leklerden hem koltuk izi hemde farkli lekeler var duvarlarda sanki su sicramis gibi. Sildim bezle ama cikmadi. 
(6,074 puan) tarafından
Benimde şuan ki oturduğum evde kola patlatmislar onun izi çıkmamış hala duruyor. Biz çıktıktan sonra boyayacaklar sanırım
(1,555 puan) tarafından
Kola mi patlatmislar bilerek mi ki Allah islah etsin . Bari batirdin boyat oyle git di mi. Bizden oncekiler boyatcakmiymis parasını mi vercekmis oyle biseyy denildi bizimze tasinma acildi kaldi oyle bizde ekstra masraf yapmak istemedik ev yeni diye. Duruyo oyle lekeli lekeli. Malesef.
0 oy
tarafından
Hiç bir fikrim yok desem :)) 
(6,074 puan) tarafından
Şu aralar fikirlerin yerinde durmuyor hep yoklar ))))
tarafından
Yaa evet yaa.. O kadar belli mi oluyor :)
(6,074 puan) tarafından
Ciğerini bilirim ben senin :D
0 oy
tarafından

Kuzum bimin parlaticini mutlaka dene :)

(6,074 puan) tarafından
Duvara  mi? Bide boya adii

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 191 göst.
0 oy
4 cevap 256 göst.