0 oy
1,129 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

24 Cevaplar

0 oy
(292 puan) tarafından
Maalesef öyle canım evden dışarıya çıkılmıyor bizde kac zamandır evdeyiz korkuyorum cıkmaya
tarafından
Meymenetsiz ******** nasıl yüzünden belli oluyordu kahpeliği bir görsen
(292 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından

Öyleleri çok yhaa Rabbim hepimizi korusun inşallah

tarafından
Çoktu da ilk defa mı denk geldi bana   kadına cocuklara cinayet istismarlara göz kulak kapattılari icin artik alanen insanlar içinde yapmaya çalışıyorlar
(2,770 puan) tarafından
Kız yhaa ne oluyor anlamadım
tarafından
Ya oluyo yaaaa :D söylerken yhaa diye söyleniyo yha ondan şey ediyom :D
tarafından
Kiz daha ne olsun göz tacizine maruz kaldık çocuklarımızla birlikte ordan ayrilmasak yada kizimla tek olsak Allah muhafaza başımıza ne gelecekti. Şükür ki 3 kadındık bir daha asla kimse yokken gitmem kapı önümdeki parka Allah kahretsin hepsini
0 oy
(226 puan) tarafından
Canım anında arasaydin polisi ******** köpek
tarafından
Sonuc alacagima inanmıyorum gülüm bunları başımıza bela eden  zaten hükumetin kendisi.  Onlara vatandaslik veren insanlar.  Belki de kaydı bile yok bize zarar verse kaçsa gitse bulamayacak belkide kaydı yok çoğunun Turkiyeden degiller nasıl bulacaklar
(1,543 puan) tarafından
Çok üzücü gerçekten
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Çocuklar için artık park yada dışarı diye bir yer kalmadı dört duvar arasında büyüyorlar böyle kişiler yüzünden Allah evlatlarımızı korusun
tarafından
Amin amin
0 oy
tarafından
İskillendigin an keşke polisi arasaydin çaktırmadan cnm zaman çok kötü hele samuray kılıcı ile ölen kızdan sonra iyice korkar olduk of bu kadınların çilesi niye bitmiyo ya
tarafından
Valla gülüm aklıma gelseydide aramazdim gelmezlerdi yada geç gelirlerdi burda yakin polis merkezi yok. ki aklıma gelmedi korkudan.  İnsan yoktu etrafta keşke olaydı bizim gitmemizle kalkıp gitmesi de bir oldu yönünü aşağıya çevirdi biz yukarı çıktık
0 oy
(54,014 puan) tarafından
polisi arasaydiniz ya illa satasmaya gerek yok arayin polisi
tarafından
Onlarda aramamizi bekliyor zaten.  Filmlere benzemiyor bu olaylar
(54,014 puan) tarafından
tepkin niye bize arasaydin sen uzerine duseni yapsaydin zannettigun gibi polisler niye aradın demezler islerini yapiyorlar ha yasa yok o ayrida polisleri suclama
tarafından
Sana niye tepki vereyim düzen belli yaşananlar belli örnekleri ve sonuçları apaçık ortada suçlarım tabiki.  Bak gör Başak cinayetinde de adamı şizofreni ye bağlayıp hastaneye yatiracaklar  er geç . Biri hunharca öldürülüyor öldüren içeride sefasını sürüyor.  Dışarıda ki sağ olana mi yetişecek.  Bir tane devriye gezmiyor buralarda senelerdir burdayım bir tane devriye geçmedi göz dağı veren yok her yer ıssız korkudan şu 10 günlük ara tatilde bile kimse cocugunu kapı önüne salmadı bir tane çocuk sesi gelmiyor haftalardir . Biz uyuyamazdik çocuk sesinden sabahları uykumuzu alamazdik.  Oyun parkı sözde salıncağa 1 saat sıra bekleyen biz şimdi saatlerce sallasam gelip hadi bizde binelim diyen yok.  Polis diyorsun da arkadaşı sığınma evine gitti polis merkeziyle birlikte.  Gizli kalmasını istedi ama merkez polisleri kadının geldiğini asayişe teslim ettiklerini ordan da sığınmaya götürülecek bilgisini kocasi ve ailesiyle paylaştı  :)  şiddetten kaçti Kadın sikayetci oldu da hiç bir karar cikartilmadi . Üstüne kocasi babasıyla birlikte asayişi gidip kadına küfür ettiler polisler sadece onları dışarı çıkarttı bana mı geleceklerdi polisler.  Sanırım hükumetin  Turkten yuz çevirdiğini geç anlayacaksınız
0 oy
(15,000 puan) tarafından
Hıh aynı olaylar burda her gün var 63 daire var binada 43 ü Suriyeli Afgan ırak. Parka gidip karı kız avına çıkan tipler bunlar yüzünden parka da gidemiyoruz. Kendi topraklarımızda mülteci olduk ya başka birşey demiyorum 
(802 puan) tarafından
Irkçılığın anlamını dahi bilmeyenler ırkçılık propagandası yapar şimdi :)
tarafından
Irkçı desinler amann biz yarın bunlarla kavga edeceğiz çok belli ama kovamayacağız çünkü malum parti oy için vatandaşlık verdi öyle kolay mı sınırda nöbet tutan benim senin kardeşin istemiyorum görmeye tahammül yok parka gidiyorum onlardan oturacak yer yok fare gibi ürüyorlar biz bir tane iki üç tane getirip en iyi şekilde eğitmeye çalışırken. Onlar on tane getirip ortalığa salıyor yarın çocuklarımızı rahatsız edecekler kendi ülkemizde ki sapık yetmiyor dışardan ihraç ediliyor yarın öbür gün bizi kovar bunlar istemiyorum isteyen enine alıp baksın soylu vatandaşlık verdiklerine evinde yaşasın kendileri saraylarında muhatap olmuyor biz çekiyoruz
(15,000 puan) tarafından
Yav zaten savaşacak olsalar kendi ulkelerinde kalıp savaşırlardı( kadın çocuk hariç )
Erkekler buraya gelip sefa sursun bizde cefasini çekelim Suriyelinin bindiği arabaya binemiyoruz aldıkları eve oturamiyoruz. Eşim kapıcı bu binada biz -3 de otururken onlar en üstten daire alıyorlar ? ☹️ Hadi onu da geçtim de yazık ya ırkçı felan değilim ülkemde yabancı istemiyorum
tarafından
Canım öyle diyorsun da kendi ülkerinde de iç savaş çıkarıp dağıldı bunlar başımıza bela olacak beş yıl sonra toprak isterler bunların en iyi yaptığı şey savaş çıkarıp kaçmak Ankara da ki oyları izlemişsindir soylu orda onları destekledi. Benim de zoruma gidiyor bir yer olsa alıp başımızı gitsek diyorum bazen bizim 100 yıl gerimizdeler of off
(15,000 puan) tarafından
Tam ortasında yaşıyorum canım olayların olduğu bölgeye çok yakınım. Rabbim hepsini ıslah etsin. Evet yakında bunlar da toprak isterler savaşarak almış gibi naletler. Bı an önce göndersin istiyorum beni geçtim evladım için endişeleniyorum
tarafından
Bende kızım için endişe ediyorum Rabbim korusun cümle evladımızı kötü insanlardan
(15,000 puan) tarafından
Benim de kızım var ☹️ rabbim ayaklarina taş gözlerine yaş degdirmesin hepimizin evladını korusun ❤️
0 oy
tarafından
Vlla doğru diyorsun polis arasan ne yapcak yıne serbest bırakacaklar bende rastladım 3 seferdir genc bı oglana denk geliyorum elinde suyla oturup gıdıyo bazen kalıyo ben cıkıp gidiyorum acaba dedim kızımı falan mı gozune kestırıyo kaçırır mı dıe dusundum gunumuz okur lanet bısy oldu ki herseyden herkesten korkar olduk bende eve salıncak alcam oynasın evde 
tarafından
Gece Paylaşımı yaptıktan sonra salıncak reklamları çıktı karşıma :) Allah sonumuzu hayra çıkarsın dikkat edin
0 oy
(51 puan) tarafından
Aldılar ülkeye suriye afgan ne yapsalar hak iddia edemeyiz adamların ülkede kaydı yok sesimizi çıkaramaz oldul allah sorsun ne diyeyim 
tarafından
Sonra diyorlar bunlar ırkçı.  Irkçılık yapan Ülkeme kurulan namussuzlar .  Kendi vatandaşına değil Türkün Vatandaşına göz diken bu sığınmacılar
(51 puan) tarafından
Valla haklısın yeri gelince Türk Kürt ırkçılığı yaparlar ama Suriyeliye Afgana laf etsen suç olur
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Canımın korkusuna evladımı korkusuna evden çıkmıyorum çık sıkılıyorum ama bazen evde bile güvende hissetmiyorum kendimi bizi bu duruma düşüren herkes Allahından bulsun hepimizin çantasında cebinde muhakkak bir biber gazı olması lazım kendimizi evladımızı koruyabilmek için ş.errrefsiz köpekler her yerdeler her yerde biiz bastırmaya çalışıyorlar devlette buna izin veriyor çok saçma ya çok saçma. 
tarafından
Oy var onlarda neden izin vermesinler
0 oy
(327 puan) tarafından
Allah onlari nasil biliyorsa oylr yapsin geldiler yiyemedigimizi yediler giyemedigimizi giydiler sonumuz hic iyi olmayacak
tarafından
Allah büyüktür.  Rabbim tuzaklarını  kendi başlarına çevirsin
0 oy
tarafından
Napicaz i var mı kuzum hemen polisi arasaydinya,onlar gelmeye de yakın adamın ağzını burnunu kirsaydiniz. Savunma sporlarına yönelin, çocuklarınızı da gönderin mutlaka,özellikle kız çocuklarını. Belirli kritik noktalar var başınıza bişey geldiğinde onu uygulayın karsinizdakine,internette var videoları mutlaka izleyin. Böyle ş*erefsizlere fırsat vermeyelim
tarafından
Etrafta adam yoktu bizden başka kimse yoktu canım.  Devriye bile geçmiyor buralarda kaldı ki polis merkezi bizden biraz uzak 4 dakika içinde gelişti bitti hersey
tarafından
Hep bu savunmasizliktan oluyor işte,ş*erefsizler kadınları güçsüz görüyorlar at koşturuyor adi k*öpekler. Köpeğe de haksızlık ediyorum ama başka şeyler yazmak istemiyorum.
tarafından
Ay haberlerde izlemiştim denk geldiniz mi bilmiyorum,kızın biri durakta otobüs beklerken adamın biri gekiyo kızı taciz ediyo elle. Kız buna bi yumruk atiyo adam olduğu yere bayiliyo.. meğer kız profesyonel boksörmüş :D nasıl gülmüştüm nasıl mutlu olmuştum ay anlatamam :D
0 oy
tarafından
O telefonu alır münasip yerine sokardım onun niye hemen bi polisi aramadın bacım belkide video ya aldı sizi ay sinirim geleme çıktı 
tarafından
Ay sorma çıldırdım yeminle kiz 5 dakika bile dolmadı bunlar olurken.  Şükür ki etrafımda gezdi fark ettim Allah merhamet etmiş yoksa kadının yanına gitmesem konuşmasam bana söyleyeceği yoktu tek kalabilirdim orda kizimla birlikte
0 oy
(802 puan) tarafından
Ülke sahipsiz dedikleri bu olsa gerek..bu vatan bu topraklar tarihin hiçbir döneminde böyle ikincilik, böyle indirgenmişlik  görmedi.Musluman müslümanın elbette kardeşi, mazlumun yanında zalimin karşısında ama bunlarin çoğu mazlumu oynayan zalim.Ust Arap komşum gürültü yapıp," rahatsız oluyorsan çik" diyor bana hadsiz!!! Nizam düzen nedir kul hakkı nedir toplum kurallarına uymak nedir,  bı haber yaşıyorlar saldım çayıra mevlam kayira.insan dediğin biraz  mahcup olur, az edep az haya..

Tarih tekerrürden ibaret! Türk'ün turkten başka dostu yok okuduk yillarca kitaplarda.Hicbir ırkın hiçbir ırktan üstünlüğüde  yok nazarımda, üstünlük sadece takvada.Ben bunu bilir bunu söylerim nokta.
tarafından
Her söylediğine katılıyorum bilmukabele
0 oy
tarafından
Polisi arasaydın ya hemen çaktırmadan 
tarafından
Kiz aklıma gelmedi ayrıca sonuç degismezdi   4 dakika doldu dolmadi oldu bitti hersey. Uzaklaştım hemen ordan birlik gittiğimizi görünce yönünü değiştirdi namussuz. Cesareti zaten yaşananlardan ve sonuçlardan alıyor şerefsizler
tarafından
Kesinlikle cnm adalet yok çoluk çocuk olmayacak geberticen böyle sapıkları ama dua etsinler çocuklarımız var sanıyorlar ki kadın birşey yapamaz istesek herşeyi yaparız ama hep çocuklarımız engel oluo işte
0 oy
tarafından
Artık inanki asansörle inerken korkuyorum . Hadi ara katlarda durur da adamın biri çıkarsa karşıma diye . Çöpü dışarı bırakırken bile urperiyorum.  Nasıl bir cağa denk geldik . Biz sabahtan akşama kadar sokakta oynardık şimdi çocuğumu kapının önündeki servisine tek gönderemiyorum.  
tarafından
Asansör en korktuğum.  Asla tek gönderme.  Yazık oldu bu çağın cocuklarina
tarafından
Kızım evde delirmek üzere inanır mısın.  Çocuğum evde kalmaktan bıkkınlktan delirmek  uzere  artik benimle oyin oynamıyor konuşmuyor mutlu değil sürekli ağlıyor istemiyorum anlatmak istemiyorum diyor   . Apartmanda Çocuk yok olanı da annes her gün alıp akrabalarına gidiyor . Kimsemiz yok birbirimizden başka çok üzülüyorum Kızım için. Daha 3 yaşında.  Çocuk istiyor etrafında istediği ben değilim çok haklı bir Çocuk gibi olamaz hic bir yetişkin
0 oy
(545 puan) tarafından
Artık öyle korkar hale geldik normal yaklaşan insandan bile şüphe duyuyoruz Allah kahretsin böyle pis.likleri kadınları ne duruma dusurduler. Önceden evlere girmezdik çocukluğumuz sokaklarda koşup oynarak geçti şimdi kendi çocuklarımız dışarı bile çıkamıyor. Dünyanın çivisi çıktı da hala bir sekilde yaşam sürüyor işte çok acı malesef ne günlere kaldik
tarafından
Şerefsizlerin eline kaldık daha ne diyim bitmişiz toplum olarak
0 oy
tarafından

Maalesef canm nerde oturuyosnz , geçen günde ben pazara gttm adamı pazarn başında gördüm pazarda fördüm ve eve girerken beni takip ettiğini hiisettim bi baktm arkamda şifreyi nasl girip apartman kapısını açtığımı bilemedm kapıyı hemen kapadm sokak kapısının önündeydi . Bide pazarda çok hırszlık oluyo die telefonıfa yanıma alamadm eve çıktm eşime anlattm aşağıya indi gitmiş pezevenkk 

Kış ayı geldi sokaklardada doğru düzgün kimse olmuyo :( bidr pazara gttiğim saat 6 ils 7 arasydı vanm

tarafından
Kıyamam ya ne korkunç bir durum geçmiş olsun lütfen artık geç saatte dışarı çıkma diyeceğim de ben güpegündüz yaşadım bunu. Tek çıkmamak en iyisi diyeceğim bunlar zamanla kimse ses çıkaramadığı için gruplasip kocalarıyla tek gezen kadınlara cocuklara bile saldirir . Allah hepsini helak etsin kötü niyetli olan bütün herkesi
tarafından
Aşkım ben de tek çıkmak istemem Ancak bebeğim küçük buradaki marketlere gideyim desem eşimle meyve sebze hep talan ediyorlar doğru düzgün bir şey bulamıyorum mecbur eşim işten geldiğinde gittim allah yardmcımız olsn
tarafından
Esim hep haklı çıkıyor bu konularda bende sessizce dediğine uyuyorum her defasında. :) belli etsem herseye sınır getirmeye çalışacak çünkü ağlayacak halime gülüyorum istemsizce  . Çocuğun varsa da esini al öyle git ailecek.  Kötü bur zamandayız
tarafından
Aşkım Avm yada market alışverişine beraber gidiyorz ama pazara sokamam bebeğimi virüs var çok kalabalık
tarafından
Bak biz öyle durumlarda eşimle kizomla birlikte gidiyoruz pazara ben giriyorum esim kizimla beni bekliyor arıyorum hemen pazar çıkışına geliyor canim
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ben o an polisi arardım bu yabancı uyruklu şimdi kötü laf edicem bu s... Yüzünden sokağa adım atamıyorum burada öyle bisi olcak Bi erkeğe seslenmene bakar azını burnunu kırarlar pis sapık bu devlet böyle devam ederse bu ülkede kadın çocuk kalmicak belli oldu 
tarafından
Etrafta adam yoktu bende bakindim kimse yoktu kapımın önünden 100 metre uzaktayım park ağaçlar içinde 3 taraftan kapısı var diyelim ki cagirdik geldiler her türlü kaçardı o parktan
(4,061 puan) tarafından
******** ya azimi bozmiyim dedim ama hakketti
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Bı askeri lojmanda oturuyoruz sözde evimin yani çocuk parkı lojman içi zaten site düzeni bilen bilir. Lojmanda çalışma vardı telleri yolları falan yapıyorlardı Suriyeli bir işçi iş alanından çıkmış gelmiş bizim çocuk parkına 2 kızım var arkadaşımın da oğlu var kumda oynuyorlardı oturdu banka dikmiş gözünü karşıdan çocukları inceliyor gözünü kırpmadan. Huylandik bizde dedik gidelim bari kalktık apartmanlar yan yana arkadaşımla biz girdik binaya arkadaşin çocuğu girmemiş bisiklet istemiş agliyormus oda demiş bekle alıp geleyim bu pislik meğer arkamızdan kalkmış çocuğa yanaşmış sen burda napiyon neden ağlıyorsun vs vs arkadaş inince Ege noluyo diye bagirmasiyla dönmüş hızlı hızlı kaçmış ordan. Sonradan öğrendik biz Suriyeli işçi oldugunu tipinden belliydi ama lojmanda Suriyeli ne arar dedik hiç aklımıza gelmedi işçi olacağı. Bir ara da 9 gün içinde 3 defa hırsızlık olmuştu evlere girmisler. Lojmanda bile güvende değiliz.
tarafından
Çok geçmiş olsun canım örneğini gözümle gördüm daha çıkmayız sizde göndermeyin çocuklarınızı siz yokken
(3,146 puan) tarafından
Öyle valla bu devirde öz anası babası neler yapıyor çocuklara el oğluna hiç güven olmaz. Gözümüzden sakiniyoruz Allah korusun hepsini

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 626 göst.
27 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Melek annesi 71 (1,767 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 364 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 652 göst.

Kategoriler

1,472,395 soru

24,110,622 cevap

332,947 kullanıcı

...