0 oy
608 göst.
Diğer kategorisinde (6,077 puan) tarafından

imagekızlar yine enfeksiyon demek mi bu ? Yeni düştü sonuç yarın göstercem doktora.. Şu hamilelik boyu hiç mi geçmez yahu 

3 Cevaplar

0 oy
(9,611 puan) tarafından
Valla benim iki hamileligimde de vardı bitmiyo lanet 
(6,077 puan) tarafından
Canımdan bezdim valla artık çamaşır suyuyla mı yıkanayım napayım ben
-Reklam-
0 oy
tarafından

Anlamıyorum ama hamilelikte enfeksiyon çok tehlikeli kuzum yhaa dikkat et temizliğe filan bide bol bol su iç

tarafından
Ahahahah bunu 2 gündür soran 3. Kişisin :D birden bire huy oldu bitanem vala bende bilmiyorum ☺️
tarafından
He o zaman ağız alışkanlığı yiahh der benim de bazı arkadaşlarım (✷‿✷)(◠‿◕)☺️☺️☺️❤️❤️ acaba dedim klavye hatası mı yoksa bilerek mi yapiyon

Naif ve güzel cevapların için sağol bebeğim japonumm❤️
(6,077 puan) tarafından
Kız iç çamaşırları 40 derecede yıkıyorum ütüleyip giyiyorum ve günde 2 3 kere değişiyorum günde 3 4 litre su içiyorum hamilelik başından beri geçmiyor illet :(
tarafından
Rica ederim güzelim benim❤️

Ade o zaman ev harici başka lavabo filan kullanma bence ondanda olabilir yada ayıptır sorması eşinle birlikteliğinden dolayıda olabilir
(6,077 puan) tarafından
Prezervatif kullanıyorum ama yinede olabilir evet... Doktora sorayım bakalım yarın ne diicek
0 oy
(577 puan) tarafından
Kırmızı olunca normal değer olmuyor bunlar normal değer diyor yesil baksana altında normal yazıyor 
(6,077 puan) tarafından
Anlamıyorum ki idrar kültüründen hiç sadece alt karın ağrım var enfeksiyondan mı bebek baskısından mı anlamadım
(577 puan) tarafından
Ama orda normal yazıyor bak kaç haftaliksiniz
(6,077 puan) tarafından
31+1 doktorum bebek iyi demişti ama yinede idrar tahlili yaptı.. Sonucu anlamadım bende buraya attım
(577 puan) tarafından
Anldim dediğim gibi kirmizi ölünca normal olmuyor rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
(6,077 puan) tarafından
Amin inşallah dediğin gibidir ya

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 161 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde PrensesAnnesi1903 (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 854 göst.
0 oy
16 cevap 1,578 göst.
15 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde Yargıç. (2,631 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 521 göst.
18 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,343 soru

24,182,021 cevap

336,373 kullanıcı

...