+1 oy
1,226 göst.
Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından
Kaynimin oglu ilik nakli olucak sukur dnör bulunmus kan kanseri kendisi ve demire dokunmasi yasak icinde demir bulunan yiyecek tuketmesi yasak ve benzeri seyler  bu sebebden ameliyattan sonra kan kanserini yenip yenmedigini gorebilmeleri icin istanbulda ozel bi hastanenin oteli varmis orada 6 ay boyunca bir refakatci yaninda kalicak ve hic bir sekilde disari cikmasi yasak gunes falan cok gormemesi lazim kaynim gorumcem ve kaynanami cagiriyor ikinizden birisi gelsin kalsin diye kendi annesi kalamiyor cunki dogum yapicak muayneye gitmedende olmaz kaynim diyorki iste yemekler internetler bende netfilix baglatcam size oradan neler istiyorsaniz hepsi gelicek ikinizide son model telefon alicam ikinize dedigi gorumcem giderse gorumceme kaynanam giderse kaynanama iste canlari sikilmasin internet full butun uygulamalarin ine bildigi bi telefon ama odadan cikmak yasak diyor ben her ne olursa olsun disari cikmadan duramam ne verirse versin dedim ama gorumcem son model telefonu duyunca kabul etti geri caymaya kalkarsa cani sikilirsa falan gec olmus olucak yani geri donusuyok cunki oraya girenlere belli basli testler yapilip alincak siz olsaniz yapabilirmiydiniz evli olmasaniz ve cocugunuz olmadaydi diyelim

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla koni kardeşim yada avlaysa telefon bile düşünmeden kabul ederdim 
-Reklam-
0 oy
(54,164 puan) tarafından
telefon icin degilde yigenim veya torunum cin bir kurus beklemeden gider kalirdim alti ay gecer gider bir can bu geri gelmez ne interneti ne baska birşeyi karşılık beklemeden onlarin teklif etmesi lazim biz kaliriz diye.normal zamanda ozgurlukcuyum kafama eser anlik kalkar kizimi alir gezerim saglik icin isler değişir
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Ben telefon filanda istemem yani yigenim lösemi benim neler çektiğini gördüm Allah'ım kimseyi evladı ile sinamasin inşallah o yavruyada şifasını versin Rabbim amin
0 oy
(746 puan) tarafından
Kalirdim tabiki. Yegenim o benim. İyi olsun daaa. Teklifi bile olmaz. 
0 oy
(71 puan) tarafından
Gorumcenin okulu yok mu??
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Hiç bişey umrumda olmaz kalırdım oda benim canımın bir parcası sonucta 
0 oy
(387 puan) tarafından
6 ay diyilde 6 ilda kalirdim ablamin kizni kanserden 7 yasinda topraqa verdik meleymi bizi koydu gitdi 6 ay ne ki kas oyle sansmiz olsaydi kuzum Allah yastmasin Rabim evlatlarni bagislasin insAllah iyi olur ordan sag salim cikar 
0 oy
(2,689 puan) tarafından
Öyle bir söylemişsin ki "ne olursa olsun dışarı çıkmadan duramam" falan. Sanki tatile davet ediliyorsun. Sağlık söz konusu olunca konfor aranmaz. Yazık ki çocuğa, çevresinde böyle düşünen akrabası var... 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 328 göst.
21 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde cansu28bado (425 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 756 göst.
0 oy
6 cevap 221 göst.
0 oy
2 cevap 225 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,502 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,812 soru

24,160,166 cevap

335,323 kullanıcı

...