0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (1,263 puan) tarafından
Bebeğim sarılıktı buraya yazmıştım 5 günlükken topuk kanı aldılar şimdi aradılar tsh yani tiroid hormonu yüksek cıkmış tekrar yapıcaz dediler Allah aşkına bu ne demek başına gelen var mı o kadar korkuyorum ki bebeğim 16 günlük Allah rızası için bilen baksın 

14 Cevaplar

+1 oy
(848 puan) tarafından
Annesi ilaçla kolayca düzene girebilen bir durum, korkma çaresi var. 
(1,263 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzenimin kizi da öyle oldu ikinci gittiğinde düzelmisti inşallah sizinkide duzelmistir ilk doğduğunda yüksek çıkabilir demiş doktor 
(1,263 puan) tarafından
İnşallah canım ya
0 oy
(2,302 puan) tarafından
Benim bebegimdende ikinci kez istediler temiz cikti kuzum korkma eksik alabiliyorlar yada sarilik enfeksiyon etkileyebiliyo
(1,263 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından

Korkma tedavisi var kuzum 

(1,263 puan) tarafından
İnşallah canım ya teşekkürler
0 oy
tarafından
Korkma cogunlukla 2.tekrarlanan testlerde hicbirsey cikmiyor.

Velhasil tiroid cikti diyelim, onun da caresi cozumu var cok basit bir sekilde tedavi olabilecek bir hastalik. 20 yillik tiroid hastasiyim korkma canim hic.

Yuksek ihtimal 2.sonuclarda hicbisey cikmayacak
(1,263 puan) tarafından
İnşallah allahım inşallah
0 oy
tarafından
Bizimde aynı olmuştu 2.ciyi aldılar temiz çıktı inşallah sizinde temiz çıkar
(1,263 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Benim başıma geldi hemde aynısı sarılıktan hastanede yatarken topuk kanı böyle böyle TSH yüksek dediler dünyam başıma yıkıldı hele internete yazdım yazılanları görünce mahvoldum eşim yankmda degildi lohusaydim sonra doktor dedi korkma yeni doğduğu için hormonları tam yerlesmemistir bı ay sonra tekrar yaptır hem olsa bile küçük bir hapı var dedi ama içimi rahatlatmadi o 1 ay bana 1000 yıl oldu sonra gittim meğer gerçekten daha hormonları yerlesmemis çok şükür her şeyimiz temiz çıktı şuan 2 buçuk yaşında maşallah bidigima korkma kuzum inşallah hiç bir aey olmaz onlar çok küçük ya ondan daha düzene girmemiştir
(1,263 puan) tarafından
Kızım 36 haftalık doğdu bunun etkisi var mıdır
tarafından
Benim kızımda 36 haftalık doğdu kuzum:))vardır tabi pramature bebek sonuçta üzme tatlı canını benide haberdar et benim yaptığım hatayı yapıp uzilupte sütüne sıkıntı verme
(1,263 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim canım benim valla şuan cok kötüyüm ya evlat ayırımı yapmam asla geri 2 tane kızım var oğlum yok ama söz konusu kız cocukları oldu mu cok üzülüyorum neden bilmiyorum
0 oy
(2,629 puan) tarafından
Bizimde aynı şekil çıktı 7 ye kadar ilaçsız düzeliyor 7 üstü çıkarsa ilaç tedavisiyle düzelir biz ilaç kullanıyoruz Allah'ın izniyle benimde siziin bebeğinizin de düzelir korkmayın ne kadar gitsek güzel çıkıyor çok şükür geçici bir durumdur inşaallah
(1,263 puan) tarafından
İnşallah canım sağlık ocağı sonucu söylemedi nereden öğrenebilirim
(2,629 puan) tarafından
E nabız dan bakabilirsin canim hatta buraya atabilirsin biz 2 yıldan fazla oluyor tedavi oluyor bebegim
(1,263 puan) tarafından
Ben şimdi bakımda görünmüyor
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Tiroid ben kendimi bildim bileli var üzülme ilaçla tedavi ediliyor bir şey olmaz 
(1,263 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(917 puan) tarafından
Bizimde ikinci kez çağırıp kan istemişlerdi fakat bı sıkıntı çıkmadı bazen olabiliyor bende tecrübeszdim çok korkmustuk ama sağlıkçı bazen böyle olabilir demişti içini ferah tut canım 
(1,263 puan) tarafından
0 oy
tarafından
İnşallah temiz çıkar canm 
(1,263 puan) tarafından
İnşallah canım ya
0 oy
tarafından
Bizimde öyle oldu 4 kez topuk kanı alındı ve evet tiroit ilacı kullanmaya başladık bendede tiroit vardı benden ona geçmiş biz çok küçüktü ilaca başladık şuan 17 aylık elhamdülillah bişey kalmadı sonuçları hep normal çıkıyor hiç korkma bende çok araştırdım ama korkulcak bişey yok ilaçla düzeliyor 
(1,263 puan) tarafından
Canım kızım 3 günlükken sarılık icin kan alındı doktor tsh yani tiroid değerinde baktı normal dedi şimdi neden böyle cıktı aynı şey değil mi
0 oy
tarafından
Benim de kızım öyle oldu ama korkma canım. Bazen cihaz bozuk çıkıyor Dua et sadece tedavisi var çok şükür 
(1,263 puan) tarafından
Canım kızım. 3 günlükken sarılık icin kan alındı doktor o zaman tsh değerinde bakmıştı normaldi şimdi niye böyle oldu aynı şey değil mi
tarafından
Benim de kızım öyle canm. 3 kez kan aldılar sarılık yüksekti tiroit yüksekti şuan kızım sapa sağlam canım. Korkma ben 3 gün ağladım ya araştırma yaptm sonra bisey çıkmadı
(1,263 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 197 göst.
+1 oy
7 cevap 825 göst.
5 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu
0 oy