Kızlar deterjan alışverişinde sizde benim gibi kendinizi kaybediyor musunuz?
Düzenli olarak persili bebeğimin kıyafetlerine kullanıyorum. Lekelerini çok güzel çıkartıyor. Rinso siyahı eşimin iş kıyafetlerine kullanıyorum.
Rinso yeşil ve Bingo keratinliyi günlük kıyafetlere kullanıyorum.
Sizler tek bir deterjanı hepsine mi yoksa ayrı ayrı mı kullanıyorsunuz.
Birde çok lekeli olduklarında içine duru granül sabun atıyorum. Başka öneriniz var mı?
valla ben1 paket tursille tüm camarlsirlari yikiyorum bir ben mi böyleyim
Siyahlar dışında sıvı deterjan kullanmıyorum ,kullanamıyorum sanki 2 kullanımda bitecekmiş gibi geliyor bana
Al 10 kg aylarca tepe tepe kullan benim hesap
Dün sadece 200 liraya temizlik malzemesi aldım
https://ty.gl/7ns0dm3kws
Eşimin kıyafetlerine perwoll pembe ya da mor olanı (çiçek cazibesi olanı)kullanıyorum. Bebeğim için dalan roxy matik ve şokun leke çıkarıcı sıvı deterjanı. Kendi çarşaflarım için omo ve perwoll siyahlar için olanı.
Bebeninkileri dalan la yikiyorum fix.
Evin diger camasirlarini da renklileri perwoll beyazlari omo ile.
Deterjandan cok yumusaticiya takigim ben, o kadar pahali yumusaticilardan aldim hicbiri a101 den aldigim su pembe viking kadar harika kokmuyor. Ve yari fiyati yani vernelin falan. Efsane bisey ya
Fotosunu da ekliyorum
Normalde bebek için Dalan Roxy Matik kullanıyorum. Bizim kıyafetlerimiz için de ne rast gelirse Dün mesela Şokta Tursil'de indirim varmış onu deneyeceğim Normalde Bingo Oxygen kullanıyordum eşimin alerjisi olduğu için ama bitti, onu bebeğin de kıyafetlerine kullanıyorum hatta.
1,486,586 soru
24,303,044 cevap
344,164 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın