0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Değerli anneler 10 yıllık evliyim iki evladım var biri kız biri erkek kızımı rabbim aratmadan verdi kızımla oğlum arasında 4 bebek kaybettim ve sonunda rabbim bana bir de erkek evalt verdi hamdolsun fakat bukadar yükün altından hep eşimin desteğiyle ayakta kaldım ailesi sadece geçmiş olsun dedi geldi geçti maddi manevî hiç destek olmadılar herşeyi kendilerine bekliyorlar neyin var diyen yok bana dedikleri sen güçlüsün yapamayacağın yok diyip arkamdanda bir sürü laf ediyorlar eşimi yok sayıyorlar sanki onların evladı değil ev aldık kredi araba aldık kredi demedilerki bunlar ne yiyor ve bu10 yıl sonunda birgelindaha aldılar 4 kardeş eşimin ailesi ama yeni alınan gelini kendi akrabası olduğu için kayınvalidem yere göğe sığdırmıyor diyeceksiniz ki kisandinmi kesinlikle hayır yanina gidiyoruz çocuklarımı ayırıyor neden böyle desem ben kıskanç, herşeyi yapsınlar bana kabul ama evladıma yapmaları canımı çok acıtıyor zaten hayatla mücadelem kendimle mücadelem inanın başkalarına ayıracak vaktim bile yok ama bir iki saatlik bu görüşmede bile bunu yaşıyorum artık doldum 8 aylık bir bebek konuşurmu konuşuyor diyor neymiş emmi dermiş amcasını çok severmiş anne baba diyemeyen çocuk emmi dermiş benim 8 yaşındaki kızımla kiyasliyor düşünün bunun gibi bir sürü gereksiz muhabbet eşime diyorum bana ne yaparlarsa yapsınlar ama konu cocuklarimsa artık cevabını vericem oda diyor sen terbiyenle ver konuşarak değil diyor boşver diyor rabbim sen sevdiklerinle imtihan edersin diyorum onlarida birbirleriyle imtihan et diyorum artık susup kaliyorum siz olsanız napardiniz

6 Cevaplar

+1 oy
(1,259 puan) tarafından
Ah bu aileler niye böyle. Bir daha olursa eşinin dediği gibi susarsin çünkü karşındaki insan cahil ne desen anlamayacak. Sen şimdi kötü bişey desen eşin de herşeyi bilmesine rağmen iki gün sonra kalkar laf söyler canın sıkılır. Bizimkisi yaptı çünkü çok iyi melek olan adam anasının yaptığı onca şeyi görmezden geldi o anlamda söylenmeyen bir kelimeyi anasına söylendi sanıp şeytana dönüştü
(79 puan) tarafından
Zaten iyi niyetle de söylesem onlar bunu kötü anlıyor yoruldum ve çok bunaldım
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Ne güzel esin ile yapmışsınız herseyinizi . Aileden destek gelse belki 50 kere yzuunude varacakları  birde böyle düşün. 

Esin çok haklı hiç muhatap olma. 

Cahille girme münakaşaya; Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına diye boşuna dememişler. Duyma görme gitme

(79 puan) tarafından
Ne güzel yazmışsın teşekkür ederim gitmiyorum çok. Gittigimdede bunlarla karşılaşıyorum eşimin hatrina gidiyorum halbuki ama olan bana oluyor
0 oy
tarafından
Ne desek boş eşin sizi savunmalı 
(79 puan) tarafından
Ah almak istemiyorum diyor tek kelime haklida olsam susucam zamanı var herşeyin diyor
tarafından
Eşin arkandaysa boşver sende Allah'a havale et bacım imtihan dünyası seninde imtihanın buymuş onlardan bilme Allah'tan bil başına ne gelirse
0 oy
tarafından
Çat çat ver canım cevabını inan ki içinde tutarak hasta oluyo insan bi daha kıyas yaparlarsa kanatları nerde hani bunun madem bu kadar önde benimkinden kanatları çıkması lazım falan de kalsınlar öyle 
(79 puan) tarafından
Sadece bunlarmi neler neler söyleyeyim var ama edebimden susuyorum sanırım ama sabrım kalmadı
tarafından
İşte baksan o diğer gelin ağzına ediyordur kaynananın. Deveyi diken insanı s.... yarar canım
(79 puan) tarafından
Yok şuanda gayet iyi onuda bana doldurdular zaten tek lafları var oğlan bizim kız bizim akrabaya ben de diyorum tamam sizin olsun beni size sizide bana muhtaç etmesin daha ne diyeyim
0 oy
tarafından
Mesafe koy arana madem öyle çok muhattap olma kalp kırma ama içli dışlı da olma mesafeni koru 
(79 puan) tarafından
Eşim benim aileme çok saygılı buna sebep susuyorum inan eşime de diyorum eğer benim ailemden yapan olursa sende susma ama benim ailem siz iyi olunda bizi bosverin der ama onlar hem yapmazlar hemde beklerler gitmesem sen karına laf dinletemiyorsun oluyor biz böyle yapiyoruzda bu gelin gelmiyor olmuyor eşimi bununla vuruyorlar birde
tarafından
O zaman sen söyleyeceksin kaynanana böyle böyle yapıyorsunuz bu yüzden ben size mesafeli davranıyorum diye
0 oy
tarafından

Mesafeni koy bence 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,886 soru

24,036,679 cevap

328,953 kullanıcı

...