0 oy
406 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (3,909 puan) tarafından
Perde takiyordum gözüm karardı düştüm sehpanın köşeye çarptı . Ama geçmiyor canım sıkılıyor millet eşim dövdü sanicak Allah için basina qelen varsa ne yapsam çabuk gecer

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Morluk için krem var alabirsin adini hatirlamiyorum 
(13,306 puan) tarafından
Arnica
(306 puan) tarafından
Birazcık pahalı bu alamassan hirudoid Forte jel al
-Reklam-
0 oy
(14,991 puan) tarafından
Fondöten kapatır kız ancak. 
(3,909 puan) tarafından
Şişmiş bacım açılmıyor
(14,991 puan) tarafından
Soğuk Patates koy kuzum
0 oy
tarafından
Düşer düşmez ekmek çiğneyip bastırsaydın üstüne morarmazdı canım morardıktan sonra yapacak bişey yok 
(3,909 puan) tarafından
Buz koydum direk
0 oy
(669 puan) tarafından
Ay kız valla çok kötü bi duruma düşmüssün gündüz fondoten sür bari bi krem vardı morluklar icin internetten bak eczaneden al gecmis olsun 
0 oy
tarafından
Geçende kızım benimkine telsizi vurdu vicks demişti arkadaşlar sürdüm 3 günde geçti 
(3,909 puan) tarafından
Çok mu morarmsti
tarafından
Evet canım
0 oy
tarafından
ayy gözünde bisey yok demi canım  geçmiş olsun kötü bi durum şekerli ekmek çiğneyip basılır burda ama tazeyken 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Arnica var krem 
0 oy
tarafından

Kiz bak sana ne diycem bana bu tarz seyler hep arefe de  bayramda olur Bikere gözümdeki kilcal damar patlanis sabah bi kalktim gozumun ici komple kan alti mosmor hic bi darbe almadan hemde gecen bayram eltimin kiz dolabin kapagi acarken kut benim alnıma mosmor hemde kanadi sisti diger bayram baska seyler derken her seferinde noldu diye soruyolar haliyle ben de esimi gisteriyom bu yapti diye kimse inanmiyo :) yani Allah etmeye bigun gercekten dovse kimse inanmiycak djsjjs

(4,687 puan) tarafından
Ulan hahahsajsjs :DD
tarafından
Kanka doktora gittik esimde kapida bekliyo hem esime bakiyo hem bana soru soruyo noldu buraya diye ben gene herzamanki gibi bu yapti dedim esim diyoki manyakmisin bari burda yapma :))
(4,687 puan) tarafından
Adama durduk yere adranelin yaşatıyon :DD
tarafından
Benle evlenirken bunu biliyodu :)
0 oy
tarafından

Geçer yha bi kaç güne geçmiş olsun 

0 oy
tarafından
Ayy kız benimki yanağımı öptü vakumlu şekilde mos mor oldu bı hafta makyaj yaptım kimse gelmez gelmez o haftada gelmeyen kalmadi :D
0 oy
tarafından
Off vallahi çok kötü. Maalesef kimse inanmıyor artık herkes kesin kocası dövmustur der. Sen birsure kimseyle görüşme. Şişliği inince morluğu fondöten ile kapatırsin
0 oy
(163,443 puan) tarafından
morluk gecmesi 1 haftayi bulur en iyi cozum fondoten

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 187 göst.
0 oy
3 cevap 227 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Evlat (462 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 85 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde Busradrgt (7 puan) tarafından soruldu