Parmak izi şifresi var istediğim zman bakıyorum o uyuduğu zaman
Şifre var malesef karistiramiyorum sifresini de bilmiyorum bu da demek oluyo ki bi halt yiyo ama bende ne sevgi ne güven kalmadığı için artık kafaya takmiyorum bu evliliği oylesine suruduruyorum evlatlarim için gittiği imtihanimdir diyorum
Tabiki hayır... bunu düşündürcek bir tavri olmadı bugüne kadar eşimde benim tlf eline almaz birbirimize bu konuda cok guveniriz...hee yaparsada bunu gozetleme ile engelleyemeyiz malesef kafasina koyarsa hertürlü yapar...ve kendini aldatır. Bu yüzden çok rahatım yaparsa kapının yolunu bildiğinden cesaret edemez cünkü bu hayatta ben ve kizimizdan baska kimsesi yok ailesi yok tek kalmayi goze alamaz :)
Google hesaplarımız fln bir, şifre mifre yok tlfnnda şükür şüphe uyandırıcı bi tavrı olmadı 8 senedir
E bakıyorum genede wp kişlerine fln işi inşaat üzerine olduğu içn bayan mayan yok
Hala hala yiyosa bi halt helal olsn sjsjsjsj allahm sen koru
Bir birlerimizin telefonunu karistirmayiz esimle oyle bir gerek duymuyorum cunki oda benim telefonuma bakmaz guven sorunumuz olsaydi bakardik belki ama cok sukur esimin huyunu oda benim huyumu ve niyetimizi bildigimiz icin bakmayiz sadece watsapdan mesaj gelmistir o an kime yakinsa telefon o bakar ya da oyun oynamak icin aliriz bazen bir birimizin telefonunu
1,489,057 soru
24,338,990 cevap
345,969 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın