Merhaba değerli ablalar kardeşlerim ben 26 yaşında 2.5 yıldır evliyim eltim köyde oturuyorlar biz eşimle Ankara da ben evlendiğinden beri eltimin evine sadece 2 kez gittik eşimle kaldık eltim 33 yaşında kaynım 35 kaynım beni daha önceden de gördüğü için biraz daha tanıyordu neyse evlerinde gayet samimi ve sıcak kanlı biz arada telefonda mesajlarda da konuşuyorduk sürekli yenge ne olursa benle paylaşabilirsin beraber cekildigimiz resimler anılar var eşide bu durumu kıskançlık yapmış oysa oda benim eşime karşı samimidir biz gittikten sonra birgün beni aradı eşimle aranızda ne var dedi ben şok oldum kitlendim resmen sonra sakinlesince herşeyin normal olduğunu söyledim dedi eşim hep senden bahsediyor senin resimlerin var mesajların var naptiysam anlamadı eşimde aşırı kıskanc biridir onu geçtim böyle birşeyi duysa kim kaldırır eltim kim bilir kimlere demiştir şimdi kaynanam desen ondan beter mesafeyi koydum ama neye yarar kaynimla konuştum ben onunla konuştum anlattım dedi ama kadın acayip delirmiş çok af edersiniz sanki birşey yaptık çok endişeliyim kocama desemmi ne yapsam bilemiyorum
Kocan senden niye şüphe duysun ki???
Birlikte gidip gelmişsiniz seni tanımak sürecinin esinde yanında idi çok saçma yani...
X bir kişiden duyduğunda asıl.kocan diyecek birsey var ki saklıyor
Eşine söyle tabi ama sende mesafeni koy yhaa eşinin kardeşide olsa bu kadar samimi olma belki senin içinde bişey yoktur ama onun sana karşı kötü hisleri vardır nerden bileceksin bak eşide şüpelenmiş yani bi insanın eşi niye karısına yengesinden bahsederki dünyanın binbir türlü hali var
1,487,349 soru
24,314,942 cevap
344,966 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın