0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (15,249 puan) tarafından
Yarın arkadaşlar gelecek 4 yetişkin 4 adet de çocuk olacak kızlar (2,3 yaş grubu :)) çay menüsü için

Kek, kısır, börek, kurabiye düşündüm ya da keki çıkarıp şekerpare mi yapsam

Böreği çıkarıp poğaça mı yapsam. Sarma falan demeyin kızlar hem kızla uğraş hem onu yap pek mümkün değil gönül ister 10 çeşit yapayım ama açıkçası o kadar enerjim kalmıyor gün sonunda  :') şimdiden teşekkür ederim ❤️

5 Cevaplar

0 oy
(13,307 puan) tarafından
Poğaça yaparsan taze olmadı lazım sar böreği yufkadan gitsin kek kalsın ama browni olsun şekerpare ile de uğraşma yoksa gayet iyi daha ne yapcan çocuklu insansın sen
(15,249 puan) tarafından
Browni yapayım değil mi balım olur yani ya evi ne kadar toplasam peşimden dağıtıyor haliyle hem ev hem yemek hepsi biraz beni yorar güleryüz de mühim yorgunken o olmuyor haliyle
(13,307 puan) tarafından
Tabi kuzum hem kek hem tatlı boşver bal da baklava da koysan misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Bir de çocuklu insanın dağınıklığına bakan da gelmesin yani
(15,249 puan) tarafından
Hepsi çocuklu aslında halden anlarlar da işte annelerden bize geçen derki toplu olmak zorundasın kafası yakamı bırakmıyor. Haklısın ama canım çok sağol ❤️
(13,307 puan) tarafından
Valla 4 başı mahmur ev ben de istiyorum ama çocukla aşırı imkansız eline sağlık şimdiden ❤️
-Reklam-
0 oy
(15,022 puan) tarafından
El açması borekse poğaça yap. Yufkadan borekse borekte kal poğaça yapma kız durmuyorsa. 

Makarna salatası 

Şehriye salatası 

Tuzlu tek atım kurabiyeler var 

Ağlayan pasta da olabilir 

Milföy den çok güzel yalancı Boşnak böreği var onu da onerebilirim üstüne sarımsaklı yoğurt müthiş oluyor 
(15,249 puan) tarafından
Aşkım el açması yapamam yufkadan yaparım muhtemelen ağlayan pasta olabilir evet teşekkür ederim balım alışveriş i dün yaptım ve milföy almadım kuzum
(15,022 puan) tarafından
Tüh milföy olsaydı aklında olsun çok güzel oluyor ☺️
Cocukluyum diyince poğaça uğraştırır o zaman düz börek yap
0 oy
(5,452 puan) tarafından
Kisir borek kurabiye sekerpare olabilir

simdi cocuklarda keki sever 

Ama kek kurabiyede cok kuru kuru olur

Kisir borek kurabiye tursu biskuvili pasta yada yanina oyle kolay bir cikolatali pasta yapsan bence yeter
(15,249 puan) tarafından
Balım dün alışveriş yaptım ve bisküvi almadım ben :')
(5,452 puan) tarafından
Cocuklarda kek tarzi sever o zaman keki cikartma canim
0 oy
tarafından
Kek  kısır börek poğaça çok hamur hamur olmuş sanki kuzum ya aparatif salata mı eklesen yoğurtlu köz biber kolay mesela 
0 oy
tarafından

Şekerpare daha iyi olur ve poğaçaa

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 317 göst.
4 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Gulay kaya (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
14 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
+5 oy
44 cevap 2,630 göst.
21 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 567 göst.
15 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,427 soru

24,169,054 cevap

335,776 kullanıcı

...