Normalde öperim aşkm hadi kalk derim 5 dk dha 10 dk dha der hep kahvltı soğur snir olurum 15 dk geçer giderim hadi aşkm kahvltı soğudu artık kalk derm yatakta döner durur bnde kızarım su dökerim üstüne yda pikeyi çekerim üstünden şmdi gelmiş bna sabh uyandırma şeklini değiştir diyo nasıl olsn istersn dedim aşkım kahvltı balkonda hazır hava çok güzl hadi kalk baklm dicekmişim şaşırdın galiba hava buz gbi yalan söyleyemem dedim snra durdu bu söylediğime bnde inanmadım dyo siz nasıl kaldryosunz acba bnda fikr olsun değişik değişik kaldraym sabhlrı
Gidiyorum çocuğu üstüne atıyorum mecbur kalkıyor
Durterek
Ben saat 5 oldu diyorum kalkıyor sevmez geç saate kadar yatmayı
Saati kuruyo kendi uyanıyo kahvaltı yapmıyo sigara içiyo sonra gelip beni öpüyo kızımızı öpüyo ben çıkıyorum diyo bende o sırada kalkıp uğurluyorum bazende kahve yapıyo beni uyandırıyo içiyoruz sohbet ediyoruz gidene kadar
Onun gitme saatine yakın bebiş uyanır bebişi alır ortamıza koyarım o zaten öyle hemen uyanır bebişle oynar ben uyurum o işe gider
Çocuk olmadan önce kalkar öper yollardim şimdi geç yatıyorum eşim kendi kalkar uyandırır ben gidiyorum diye öper gider
Ben degil oglum uyandırıyo..hadi Metehan gel babanı uyandıralım diyorum kapıları açınca zaten yolu buluyo :)) benim bazanin kenari mobilya oraya basıp yatağa çıkıyo yoksa çıkamaz sonra bana bakıp gülerek babasına yanaşıyo burnundan tutup kafasını sağa sola çeviriyo tabi eşimde neye uğradığını şaşırarak uyaniyo :)))) bazende gidip adamın kafasına sert bi şekilde oturup kalkiyo bigün ya burnunu kiricak yada kaşını gözünü patlatıcak kocamin ben olsam bana yapsa ben kriz geçiririm ama eşim hic bise yokmuş gibi uyaniyo hayretler içinde onu seyrediyorum sabahları
Kendisi kalkıyor, saat gibi adam. Sabahları benim kalkmami istemiyor gün için de çocuklarla evle uğraşıyorum, yoruluyorum diye. Kendisi kalkar kahvaltısını yapar gider. Kalksam yat sen ben hallediyorum der
1,493,385 soru
24,400,369 cevap
350,093 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın