0 oy
325 göst.
Diğer kategorisinde (1,041 puan) tarafından
Bebişimi ayağımda hep sallarim anca oyle uyuyabiliyo 5 aylık oldu sayılır iki gündür de yan yan değilde hoplatiyo gibi sallarix ya bilemedim nasıl anlaticam öyle sallanmaya alıştı nedense bunun bı zararı varmidir nasıl arastircam ne yazcam.onuda bilemedim yan sallarkende kafasıni hiç hareket ettirmeden sallarim

4 Cevaplar

0 oy
(758 puan) tarafından
Bence hiç sallamamaya alıştır canım 
(1,041 puan) tarafından
Hahah yerim onu ben ya benimkide su dönem arrik zorluyo beni şimdi ayağında poposunu attiriyo itiyo bacaklarımı neden anlamiyorum
(758 puan) tarafından
Canım bak sallamayı da sonuçta biz öğrettik inançlı ol o zaman başarırsın. Kendi başına uyutmaya Bi alıştır bak nasıl rahat edeceksin diyeceksin ki 5 aydır neden bu eziyeti çektim. Hemen alışmaz 1 hafta falan sabret pes etme uykusu çok geldiğinde illa ki uyuyacak. Şu an bir uyku düzeniniz var saatleri şaşacaktır illa ki çünkü uyumak istemeyecek sen de sallamayacaksın iyice uykusu gelince mecbur sızıp kalacak sen de az bir destek ver pış pış yap ağlarsa al kucağına sakinleştir tekrar yatır ben ağlatmadan büyük kuzuma alıştırdım
(1,041 puan) tarafından
Deniyecem canm bende çok teşekkür ederim bakalım uyumuyoruz şimdi kim galip gelecek ilk günde
(54,132 puan) tarafından
naptiniz canim sdn kararlı ol minnosa.karsi
(1,041 puan) tarafından
O kazandı yaaa:-) ama baya baya beceriyodum pes etmicem
-Reklam-
0 oy
(8,168 puan) tarafından
Bebeği sallamak bile aslında zararlı.  Şöyle ki kafa ileri geri sağ sol yaptığı için beyin içindeki loplar bir oraya bir buraya gidiyor ve çocuğun beyin sağlığını etkiliyor. Ben de sallıyorum ona alıştırdı zamanında kendi çocuklarına da aynı muameleyi yapan k.valide.  Sallıyorum ama hunharca değil kısa ve öz
(1,041 puan) tarafından
Bende asla sallamam diyenlerden im canım hatta iki üç ayıp artık sallamayın etmeyin demekle geçti ama malesef uyutmak için alan salladı  bende asla sarsmam dikkat ediyorum hatta sacede popo sallaniyo beyne zararı varmı bilmiyorum inşallah yoktur
(8,168 puan) tarafından
Çok şiddetli sallamadıktan sonra bir zararı yok
(1,041 puan) tarafından
Yok kuzum yok asla sallamam oyle
0 oy
tarafından

Sallayarak uyutmak iyi bişey değil bence onu kendi kendine uyumaya alıştır 

(1,041 puan) tarafından
Deniyorum canm deniyorum ama şuan asla kabul etmiyo
0 oy
tarafından
Buyukte bilmediğim icin salladım 6 yaşına girerken bıraktı. Kuckte hiç sallamadim. Karnını doyur yanına uzan ilk başlarda zor olur ama zamanla olur. Başını oksa ninni şöyle yavaş yavaş birsktir. Beyin sarsintisi oluyormuş bebeklerde sallayınca bayılma oluyormuş. 
(1,041 puan) tarafından
Deniycemmkuzum bende bıraktırma ya ugrasicam insallah
tarafından
Bı tane çocuk gelişim kitabı var bebek bakım sorunlarına mucize çözümler tracy hogg onun kitabını okumanı tavsiye ederim. Çok güzel örneklerle anlatıyor.
(1,041 puan) tarafından
Ay çok iyi oldu bu çok teşekkür ederim canım benim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 319 göst.
9 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pembevisnee (2,922 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 273 göst.
12 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 180 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zannan (592 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 405 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,868 soru

24,146,244 cevap