+1 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Hhgffyhhg

8 Cevaplar

+1 oy
(30,101 puan) tarafından

Evin ayrı kârın ayrı derdin ayrı naparsan yapsın karşıma tenezzül etme eğer edersen kendini birşey zannedip dahada fazlasını yapar

tarafından
Ama şaka gibi ya ortaklar iflas diyorum banane ben hiç acımıyorum diyor
(30,101 puan) tarafından
Boş ver Ecrini o çeker
-Reklam-
0 oy
tarafından
Görgüsüz. İlim irfan edep görmemiş Görgüsüz. 
tarafından
Görmedim yemin ederim bu eltim gibisini hayatımda görmedim
0 oy
tarafından

Aman boşver sanane yhaa o gamsız sende onun gamsızlığının dedikodusunu yapıp günaha girme boşver

tarafından
Ya diyorum iflas edebilirler umrunda değil şaka gibi annem bile dua ediyor işleri rast gitsin diye ama o umrunda değil
0 oy
(163,327 puan) tarafından
hic agzina alma adaminda morali bozulmasin bellimi kafadan kontak o kadin
tarafından
Zaten morali falan çok bozuk çünkü durum baya ciddi söylüyorum ona da banane acımıyorum üzülmüyorum diyor şaka gibi
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Napmış bu parayla kafayı mı bozmuş hiç acımam ne demek yahu hayır kim onun parasına özlenecek niye özenecek boş işler müdürü yemin ederim eltin.. 
tarafından
Ya hoparlördeydi kardeşim de duydu şaka gibi görgüsüz anlatır hep önceden domates bile yiyemezdik falan diye
(6,077 puan) tarafından
Eltinin hayatında başka bir aksiyon yok tek aksiyon para akışı sanırım..
tarafından
Evet nerde gereksiz bir şey varsa alayım aksiyonu
(6,077 puan) tarafından
Bırak alsın :)) valla o arsızsa artık kimsenin yapabileceği bişey yok onun için..
0 oy
tarafından
Yazık yani koca parası yemek için evlenmiş iyi günde kötü günde değil canım bence şöyle esine
tarafından
Kararsız kaldım ama düşündükçe şaka gibi iflas diyorum banane hiç acımam üzülmem diyor
tarafından
Aç kalinca anlar m.l mi ya ne demek acımam sanki düşmanı koynuna girdigi adam kocasi
tarafından
Aynen öyle böyle bir durumda hadi kocana acımıyorsun kendine de acımıyorsun 4 tane çocuğu var onlara da mı acımıyor
tarafından
Allah akıl versin bacim bu kafayla çok zor yasamak
0 oy
tarafından
Allahim yarabbim nasıl görgüsüz yaa canım demekki parası için evlenmiş adamla yazık yaa 
tarafından
Zaten bir araya geldiğimiz de paradan başka bir şey konuşmuyor ya kocasını anlatıyor ya parayı
tarafından
Ayyy vallahi tam görgüsüz ya da sonradan görme derler bizde
tarafından
Aynen sonradan görme görgüsüz
tarafından
Allah ıslah etsin onu canım ne diyelim
0 oy
tarafından
Sonradan görme iste hayatimda asla muhatap dahi olmak istemeyecegim tipler. Eltim de olsa kim olursa olsun mesafe koyarim bide kocasi iflas edince kina mi yakacakmis kendi de zor durumda kalacak 
tarafından
Ya hadi kocana acımıyorsun 4 tane çocuğun var onlara da mı acımıyorsun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,435 soru

24,058,379 cevap

330,027 kullanıcı

...