0 oy
245 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (143 puan) tarafından
Beklemekten ruhum yoruldu resmen :/ herşeyi denedim sancıları başlattığı söylenen ama yok yokk.. sen değil ben ne zaman istersem o zaman gelirim diyo sanırım :) sorum yok öyle yazmak istedim çok stres yaptım şu son bi haftadır :(

7 Cevaplar

0 oy
(5,314 puan) tarafından
Duşakabin temizlemek, afedersin ilişkiye girmeye çalışmak. Bunları da denedin mi:)
(143 puan) tarafından
İnanın denemediğim şey kalmadı onlarda dahil hiç umrunda değil :) ufacık bi ağrım bile olmuyo hatta. Nstde sancım var ama benim hissettiğim bişey yok
(5,314 puan) tarafından
Hadi ya. Ben denemiştim bunları. Tam 40ta doğum yaptım:D Bi akrabam da yerleri silmiş elle, boydan boya. Bunu da denemişsindir gerçi.
-Reklam-
0 oy
(163,488 puan) tarafından
acilman yokmu
(143 puan) tarafından
1 cm sadece oda son bi haftadır aynı.. nstde sancıda var ama bende hissedilir bişey yok işte
0 oy
tarafından
Canım bu hatalardan sonra riske atmayın ya sezeryan doğum yapabilirsin doktorla görüşüp 
tarafından
Inankı normal doğum yapmış İnsan kadar acı çekmedim 2 gun sunı yedım saat başı 3 tane ebe stajyerler gelip gidip açılmaya bakıyorlar dı canım felaket yanıyordu ama sezeryanda o kadar acı çekmedim sezeryan doğum yaptım normal doğum yapmış ınsanlar kadar çok acı çekmedim tanıdığım normal doğum yaptı 1 ay yattı rahat oturamadı ben 2-3gune toparlandım zaten doğumdan sonra ayılınca hemen kalktım yürüdüm
(143 puan) tarafından
Demekki kişiden kişiye değişiyo.. bakalım zaten mecbur kalırsam istemiyorum deme şansım yok. Rabbim hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin
tarafından
Canım eşim anlattı bana sakın illa normal doğum olacak diye bekleme kadın 40 küsür  haftadan fazlaymış hamıleymiş doktor demiş ki suni verelim doğum başlatalım yatış veriyim yada sezeryan alalım kadın yok demiş ben kendı sancım bekliycem normal doğuracam beklemiş 1 hafta bebek kakasını yapmış yemiş kurtaramamışlar Allah korusun hayrlsı olsun hakkınızda
(143 puan) tarafından
Evet işte böyle 40 haftaya gün eklendikçe stresim artıyo bişey olucak farkedemicem diye.. ama yok öyle bişey derlerse kabul ederim tabiki şuan kendileri bekliyolar
tarafından
Gözetim altında olduğun sürecce Alllahın izniyle bşey olmaz canım
0 oy
(11,463 puan) tarafından

42 ye kadar yolu var:D bir gece ansızın gelebilir

(11,463 puan) tarafından
Kuzenim 42+4de yaptı Espri konusu olmuştu az daha dogmasaydi içerde 1 yaşına girecekti falan diye. 4.5 kilo bir tosuncugumuz olmuştu
(143 puan) tarafından
Maşallahh  :) normal doğum mu peki
(11,463 puan) tarafından
Normal doğum yaptı ama biraz zorlandı ebeler bebeği çekerken omzu çıkmış bebeğin. Devlet hastanesinde kendi isteğiyle normal yaptı doktorlar kabul ettiremedi sezeryani imza atıp normal istedi. Biraz inattir kendi :D 45 kadın 4,5 kilo hatta daha fazla 5 e yakındı çocuk doğurdu
(143 puan) tarafından
Keşke riske atmasaymış ama iyiler anladığım kadarıyla şuan :) Allah sağlık sıhhat versin
(11,463 puan) tarafından
Şuan gayet iyi ikiside 20 aylık oldu tosunumuz
0 oy
(2,033 puan) tarafından
bende 40+5 oldum bugun cumartesi yatis verdi suni ile baslatacak
(143 puan) tarafından
Benim 42yi bekliyolar :/
(2,033 puan) tarafından
insallah kendi sancin gelir kendi sancinla dogurursun
(143 puan) tarafından
İnşallah sağolun. Rabbim sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
0 oy
tarafından
40+5 de dogurdum bende sunı sancıyla canm. Ne acılma ne sancı hıc bısy yokdu. O kadr hareketler felan yaptm merdıven ındım cıktm yurudum ama olmayınca olmuyo. Doktorun ne soyluyo ne zaman alırız felan dıye
(143 puan) tarafından
Gidiyorum kontrol altında sürekli zaten şuan tek tesellim iyi olması hareket hissetmediğin an gel dediler
(2,033 puan) tarafından
valal pazartesi gittim persembe yine cagirdi cumartesi de suni ile baslatacak
(143 puan) tarafından
Benimde pazartesi vericekler suni sancı eğer gelmezse o zamana kadar
tarafından
Inşallah sag saglım alırsınz kucagınıza ıkınzde arkadslr
(2,033 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim
0 oy
tarafından
Ben de 42+4de doğum yaptım adete göre ama usg 40.hafta yazıyordu..hiç belirti yoktu kendim gittim içerde sıkıntı olmasın  2 gün beklettiler en son suni ile doğum oldu
(143 puan) tarafından
O kadar bekletiyolar mı ben en son 42 sanıyodum
tarafından
42.haftaya girince gittim kendim yatış verdiler.2 gün bekleyip suni verdiler en son.normal doğum oldu.usg 40.haftayı gösteriyordu yanlış hesaplanmış olabilir dendi yada geç döllenme olmuş olabilir dendi
(143 puan) tarafından
Umarım benimde öyledir korkuyorum artık :/

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 764 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 423 göst.
0 oy
4 cevap 189 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy