0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (1,263 puan) tarafından
Bebeğim 3 günlükken hastaneye götürdüm sarılık değeri 11 Di bugün 15. Gün tekrar götürdüm değerine bakmak icin ama doktor kan tahlili istemedi yüzüne baktı sarılığı az bişey dedi bir bucuk aylık olunca getir dedi normal  mi bakması gerekmiypr muydu

9 Cevaplar

0 oy
(1,581 puan) tarafından

Bizim de seninki gibi olmuştu 17'ye kadar çıkmıştı.  Ama en son götürdüğümüzde kan tahlil istemedi gerek yok dedi bayağı azalmış dedi ama bilmiyorum için rahat değilse başka bir hastaneye götür istersen canım

(1,263 puan) tarafından
Ben korkuyorum sarılıktan ama oda az dedi  diğer hastanede cok uzak
-Reklam-
0 oy
(163,312 puan) tarafından
yani isin uzmani tahlil istemediyse azalmistir sariligi
(1,263 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Tenine dokununca da belli oluyor canım gözlerine bak gözünün beyazı beyaz mı sarı mı beyazsa sarılığı geçmiş demektir 
(1,263 puan) tarafından
Şuan cok az sarı
tarafından
Sarılığı geçmek üzere o zman canım korkma daha çocugun elini delik deşik ediyorlar yazık
(1,263 puan) tarafından
Oda öyle söyledi sarılığı geciyor dedi boşuna kan vermeyin dedi
tarafından
Aynn canım siz çok gerek duymadığınız sürecce kan vermeyin bebeginizi boşuna ağlaritmasınlar
(1,263 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(771 puan) tarafından
Benim doktorumda tahlil istemeden direk yuzune ve vucuduna bakip bu cocuk sarı demişti.sonra tahlil istemisti ve 11  çıkmıştı. Yani bakarak anliyor doktorlar teninden 
(1,263 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(14,189 puan) tarafından
Yüzüne bakınca anlamıştır canım oğlumun da yükseldiğini anlamıştı doktor tahlil istedi 18 çıktı 
(1,263 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Doktorlar biliyorlar canım.  Ben dikişlerim için kendi doktoruma gittiğimde bebeği görünce söyledi gösterin doktoruna  bu bebek sarı dedi 16 cıktı sarılığı 
(1,263 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Normal canim bizimde oyle oldu  cocuk doktorlari ortalama degeri bile tahmin edebiliyor bakarak
(1,263 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(932 puan) tarafından
Aynısını yaşadım 12 ydi 18 e gelmeyince yatış yapmıyorum dedi istediği günde tekrar görürdüm kilosuna baktı tamam artık sorun yok dedi şehir de en iyi doktor olduğu için güvendim bende 
(1,263 puan) tarafından
Bende güveniyorum doktora büyük kızımıda hep bu doktora götürüyordum
0 oy
(1,221 puan) tarafından
 yuzden anlasiliyor bizim en basindan beri varsi kontrolde bizede az kalmis 2 saatte bir emzir demisti
(1,263 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 115 göst.
11 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
0 oy
4 cevap 119 göst.
11 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Meervece (175 puan) tarafından soruldu
+1 oy