0 oy
444 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,370 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar iyi günler baza yatak mi karyola mı kullanimi iyi önerdiginiz model yerler var mı .ikeadan karyola alan kullanan varsa da fikir verirseniz sevinirm 

4 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Kaç yaşında çocuk 
(1,370 puan) tarafından
5 yas
(13,306 puan) tarafından
Baza daha mantıklı bütçe açısından ha 5-6 sene sonrada değişim yaparım diyorsanız ikeada çok güzel karyolalar var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Monsterro kullanıyorum tavsiye ederim canim
(932 puan) tarafından
Bende tavsiye ederim kendisi yatıyor kendisi kalkıyor kendisi topluyor özerklik yolunda harika bir adım.
(51 puan) tarafından
Bebeklikte park beşik 1 yaştan itibaren montessori en mantıklısı sepet beşik falan boş masraf 6 aydan sonra bebek sığmıyor kendini atıyor içinden gereksiz en iyisi park beşik ondan sonra da montessori karyola yatak
(932 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum ilk besigimiz ahşap besikti ikea tarzı ilk aylar iyi gzuel ama hareketlenince keşfediyor sallıyor besigi kendini uyandırıyordu ki bir kez bile sallamadım o aralıklardan başını çıkarmaya çalışma vs zaten en iyisi de olsa bir süre sonra ses yapiyiralr sonra demeniz gibi ke dini dışarı atmaya çalışması derhal kaldırıp montesori aldık şimdi başa dönsem önce park beşik sonra montesori yaparım
(51 puan) tarafından
Valla ben öyle yaptım doğrusu çevremden yola çıkarak yorumum hamileyim park beşik aldım ve bebek odası değil çocuk odası yaptım montessori yatak aldık
(932 puan) tarafından
Güle güle büyüsünler ınşallah
0 oy
(1,573 puan) tarafından

İkeadan büyüyen ahşap yataktan aldım içine yatağı yataştan aldım. Memnunuz:)

(1,370 puan) tarafından
Şu beyaz pembe olanlardan mi canm
(1,573 puan) tarafından
Hayir iki model var bulup link atayim bi dk
(1,573 puan) tarafından
(1,370 puan) tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Valla kızım 1.5 yaşındaydı çilekten direk genç odası aldık ileriyi düşünerek. 3 kapaklı gardrop çekmeceli aynası ve karyolası. Karyolanin altı boş çekmece koyulup eşya koyulabiliyor içine veya direk sepetlerle de koyabilirsiniz ben suanlik şeffaf oyun kutularına oyuncak doldurup koydum hem ortalıktan kalktı hemde yatağın altını değerlendirdim. Baza fiyatı bin TL idi karyola 500tl idi o zaman gerek duymadım şahsen iyiki de karyola almışım. 2.kizim doğumda ona da aynı karyolasını aldım çilekten. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 94 göst.
9 Eylül 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 540 göst.
0 oy
0 cevap 49 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Tugba3101 (1,478 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 205 göst.
3 Nisan 2022 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu