0 oy
458 göst.
Diğer kategorisinde (325 puan) tarafından
Kızlar alt komşum tam bir deli hatta geçen Buzdolabının içini temizleyecektim kavanozu yere koydum diye sesten rahatsız olan hanfendi güm güm duvarları yumrukladı zaten kavonuzun İçi dolu sert koyamam neyse salon camna cd takmştm bndan rahatsz olmş karşı apartmandaki komşuma söylemiş karşı apartmandaki kadın da camdan yere tüküren pis beznn suyunu sıkan camdan hergün bağıra bağıra konuşan biri karşı apartmandaki kadın bana dedki cd yi çıkar arada tıkırtı oluyor ben de bana alttakinn lafıyla gelme bana dedim tartıştık bunn üzerine ben bunu sonradan görünce dedim neden böyle yapıyorsun falan dedim ama sonra pişman oldum artık bu mahallede ne yapacağımı şaşırdım sizce ne yapmalıyım

12 Cevaplar

+1 oy
(1,295 puan) tarafından
Ay söyle tiplerden aşırı gıcık kapiyorum evimde rahatım yok
(325 puan) tarafından
Sorma canm alttaki taktı bana oğlunu üstümüze saldı yetmedi şimdi de mahallede kendi ayarındaki kadınları salıyor üstüme
-Reklam-
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Örgüt mü bunlar oğlunu falan salıyor üstüne
0 oy
(446 puan) tarafından
Psikolojik sorunlari mi var gitsin mustakil eve apartmana ayak uyduramamis belli ki 
0 oy
tarafından
 Binamız cennet mahallesi gib sjdjdj

Üst kattakiler gevein 4unde kavga ediyorlar.

Alt kattakiler aynı şekilde.

O yüzden misafirim gelince falan kafam çok rahat :D

Alttaki ilk tasindiginda beni gördü bana dediki ay snn oğlun çok yarammmszazzz uyuyamıyorum onun sesinden bn. Çok kosuyoooi

Dedim valla senin sesinin cigliklsrininn rahatsızlığı kadar defildir onun sesi ahahahhaha

Daha da laf edemedi
0 oy
tarafından
Bitanede benim altumda var ondan kendinin yapmadığı ses kalmaz çocukları binayı tepemize yıkar binadan inip çıkarken savaş var sanırsın o derece ama biz en ufak ses yapalım hemen güm güm duvara vurur geçen gün kızım tabureyi itekledi diye nasıl vuruyor duvara bende aşağı vurdum bağıra bğıra saçını başını yolmama az kaldı dedim o kadar sabrediyorum ki bigün gerçekten yolacam o saçlarını 
tarafından
Bende de var buna benzer alt komşu
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Benimde başımda vardı ama daha beteri evimde güldüğüm için kocası tahrik oluyormuş gülme geceleri sessiz olun kocam duyuyo aklı kayıyo bilmem ne mahremimize kadar laf etti en son boşanma aşamasındayız bir kadının kahkahası sesleri her erkeği etkiler demişti hamileyim birde evde tek başıma kalırdım terliğimin sesine kadar dinlerdi rahatsız olurdu eşimle de güler sohbet ederdik yani öyle yani daha başka ayıp olacak bir şey ses gitmezdi dikkat ederdim gece vakti fön makinesi bile kullanmazdım çocukları uyanır yanlış anlarlar diye sonuç hamile halimle hüngür hüngür ağlattı beni ben kimseye öyle bir şey yapmam bana neler dedi diye hakkım asla helal değil. 
tarafından
Ciddimisin sen ya bana bunu diyene mahfederdim ben ya
(3,148 puan) tarafından
Ben o sıra çok zor bir dönemden geçiyordum hamileliğin çok kötüydü eşim çok sinirlendi onu sakinleştirmem gerekti asker adam belinde silah var vuracaktı yoksa yani öyle böyle değil çok iğrenç insanlar var evine bir kere gittim daha gidip gelsem neler derdi Allah bilir
tarafından
Valla senin durumunda olsam bende eğer eşim askerde bişey demem ama bı şekilde intikamımı alırdım o pislikten
0 oy
(1,331 puan) tarafından
O mahalle Tam kırmızı odalık desene
(1,331 puan) tarafından
Allah sabır versin inşallah tez vakitte oradan kurtulursun
0 oy
tarafından

Napicaksin bilmiyomusun tutucaksin saçından ibrete alem görsün ayağını denk alsın diye yolucaksin hayırdır  be sen kimsin  kiracıyı veya ev sahibim sonuc olarak o evde şuan ben yaşıyorum sanami sorucam mal karı bendede vardı bı tane alt komşum herşeye laf yaprdi en son sesimle bı rezil ettim mahalleyi inlettim kadın binadan tasindi:D

(325 puan) tarafından
Ahhh canım tam tersi oğlu eşime saldırdı bir anda mahkemelik olduk çok edepsiZler evimize satışa çıkardık bir ara o vurunca ben de vurdum herşeyi denedm ama iflah olmadı
(325 puan) tarafından
Vurdum derken duvara vurdum
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Eskiler boşuna dememiş ev alma komşu al diye Allah yardımcınız olsun 
0 oy
(12,080 puan) tarafından
Ne yapmalısın biliyor musun  aynennböyle devam et ve takma s...r et yiyorsa gitsin şikayet etsin
(325 puan) tarafından
Canım bigün bir yaptığını takmasam ertesi gün başka bişey yapıyor
(12,080 puan) tarafından
İnan bizim başımızda da var bina kapısı yanlışlıkla açık kalsa bağırıp çağırıyor bina boşluğunda herkese kimseye göz açtırmıyor na önüne tapulu malı gibi kullanıyor  sonuç kimse takmıyor git şikayet et o zaman diyorux takmadıkça kuduruyor
(325 puan) tarafından
Öyle yapmalı zaten ruh hastası bunlar 7 sene önce taşındık buraya bigün tek bigün rahat ettirmediler Allah alsın hakkımı takmış bize cd ne kadar tukırtı yapabilir zaten çok yapsa biz oturamayız
0 oy
(15,011 puan) tarafından
Aradaki tıkırtı rahatsız mı etmiş hanımefendiyi 
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Alt komşumun kspı kapatmasını duyuyorum illaki o da benim sesimi vs duyyordur insan yaşıyo illaki bir ses duyulacak gözardı etmesi lazım ruh yaşamıyor ki evde 
(325 puan) tarafından
Yani inan bigün eşim uyurken eve gelmiş gürültünüzden namaz kılamıyom diye evde ben de yokum düşün

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 896 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde curious (1,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 971 göst.
17 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 538 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,878 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,571 göst.