0 oy
663 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Cidden yeter artık bu tür haberler görmek istemiyorum. Huzurlu mutlu günler çok uzakta gibii...

Yemek yemiyor diye vurup çocuğunu öldürene insan denir mii yaa :'(

Bu da döverek öldürmüş kızını :'(

Cehennemde ateşiniz bol olsun erkek gücünüz de caniliginiz de yerin dibine batsın se.refsizler :angry:

Yüreğim yandı lanet olsunn..

image

13 Cevaplar

+1 oy
(3,158 puan) tarafından
Allah ın cezası adi şere.f.s.iz k.ö.pek ben burda anneyede kızdım ne olursa olsun sabah işe gitcem ne demek baktın şüpheli bi durum var arasana ambulansı polisi ya senin canından bi parça gidiyo nasıl yatar uyursun!
(1,737 puan) tarafından
Sana katılıyorum cnm ayrıca anne  anlatırken bile sıradan normal biseymiş gibi yüzü tebessüm ederek anlatıyordu ben bile ağladım gorunce ciğerim parçalandı evladıma sıkıca sarildim
(3,158 puan) tarafından
Aynen aynen gördüm bende hayret ettim inan ya nasıl rahat anlatıyo diye
(1,737 puan) tarafından
Insanlara artık hersey normal geliyo ar damarları çatlamış rabbim cennetine aldı o
yavruyu onların elinde heba olacaktı belkide
(3,158 puan) tarafından
Dencek söz yok ki aynen kurtuldu gitti yavrum...
-Reklam-
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Çok üzüldüm ama bugün bunu  hakkında kaç defa post açıldı, sürekli gördükçe başıma ağrıyor giriyor resmen 

0 oy
(163,503 puan) tarafından
ulan bu tv acarken karsima cikti bu aksam yaa valla agladim.kurban oldugum rabbim nasida ozenmis yaratmis nasi guzel bi bebekdi
0 oy
(28,288 puan) tarafından
Allah belasını versin ya kıyamet yakın başımızdan musibet eksik olmuyo sürekli çocuklar kadınlar eziliyor insanın koklamaya kıyamadığı çiçeğidir evlat noluyo nereye gidiyo bu memleket hiçmi güzel Bi şey olmaz yoruldum artık haber izlemek istemiyorum korkuyorum çocuğum okula gidiyo aklım hep onda dünya çok kötü Bi yerdi ama artık berbatın ötesi oldu 
0 oy
(689 puan) tarafından
Cok  kötü oldum ya daha ufacık o melek oldu kuzum benim :(((( Allah o adama bunun hesabını tez vakitte sorsun of of 
0 oy
(2,303 puan) tarafından
Tv de gordum aksam allahhh bin bir turlu belasini versin nasil vurdu ona ya el kdar elll bebegime sarilip agladim ALLLLAAAHHH BEELASSINIII VERSIIIIIIINNNNNNN 
(159 puan) tarafından
Canim adi ne bebegin gormedim ben haberde keske bi babayigit ciksada hapiste oldurseler pisligi
(2,303 puan) tarafından
Kuzum adini bilmiyorum 3 aylik kiz bebek :(
0 oy
(4,658 puan) tarafından
İdam edilmeli
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Bu yuzden dovse de kocamdir diyip katlanmayin. Sizden cocuga sekiyor o siddet. Kesse idam etseler yada ellerini kessinler daha mantikki sonrada dövsunler.
0 oy
(159 puan) tarafından
******** k.op.ek elleri kırılsın:( hangi olay bu canim çocuğun adi ne gormedim ben. Bu haberi dunmu olmus
0 oy
tarafından
İse gidicem diye hastaneye goturmedim........

Hay senin işine zıkkım şey çocuk kurtuldu o pis aileden
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Ağladım resmen akşam bu habere o kadar çocuk sahibi olmak isteyen varken bazı şerefsizler kıymetini bilmiyor yavrum kim bilir nasıl cani yandı o an melek oldu uçtu:((
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Ben bu işte kadında da bir şeyler olduğunu düşünüyorum röportajını izledim gülüyo gibiydi benim çocuğum ateşlendi enfeksiyon kapmıştı hastaneyi ayağa kaldırdım bide dövecekler heeey yavrum heeeeyyy valla anasından emdiği sütü varya akıtır onda boğar boğar parçalarım 
(4,850 puan) tarafından
Büyük konuşmak istemiyorum ama çok rahat anlatıyordu var belli o işte bi is
0 oy
(616 puan) tarafından
Allahım hikmetine sual olunmaz ama bu insanlarada anne baba olmak nasip olmuş. Annenin sakinliği olayı anlatışı beni çıldırtı yaa bu nasıl bir rahatlık, bu nasıl insanlık, bu nasıl annelik, babalık, Allah belasını versin ana haber diye vahşi hayat belgeseli izliyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 379 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Elisa bebek (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 251 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 393 göst.
5 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,232 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (419 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,764 soru

24,159,425 cevap

335,286 kullanıcı

...