0 oy
261 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (384 puan) tarafından
Kızlar marktten dondurulmus mısır aldık ilk defa yapcam siz nasıl yapiyorsuniz böyle istiyorumki tadı seyyar satıcılarınki gibi olsun 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sıcak suya at kaynaşın suz sonra ağız tadına göre nar ekşili bol tere yağlı ketçap mayonez işte;)

-Reklam-
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Öyle olsun istiyosan buharda isitman lazım canım. Suyu kaynay süzgece mısırı köy ağzını kspat. Buhsrla ısınsın
(5,167 puan) tarafından
Aynen bende öyle yapıyorum sonra içerisine
Tereyaği ya da margarinle tuz ekleyince aynı dışardakiler gibi oluyor
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Tereyağ ile çevirmiştim tencerede benzemişti 
0 oy
tarafından
Ben suda hasliyodum tekrardan tereyagla ciz biz ettiriyorum :D tuz atiyodum ketcap moyenez yiyom 
0 oy
(1,574 puan) tarafından
Buharda pisiriyorum onu canim . Sonra yaglayip baharat vs ekliyorum. Ayni tat oluyo. Suda pisirme kötu tat oluyo. En guzeli buharda pismesi
0 oy
(9,076 puan) tarafından

Ben kaseye koyup mikrodalgada ısıtıyorum. Tereyağı tuz toz biber ekleyip yiyorum. Mütüş oluyo :P

0 oy
tarafından
Kaynat suda sonra yağ erit sonra seviyorsan ketçap mayonez karabiber kat 
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Buharda haşlıyorum canm snra yağ tuz ve mısırı Bi tvda karıştırıp bardağa alıp ketçp maydonz nar ekşisi acı sos isteğe bağlı servis yapıyorum 
0 oy
(1,929 puan) tarafından

Ben kaynar suyla yikiyom.sonra tavaya yağ

iki salla baharat 1 tane sarimsak rendeliyom.minik ketcap mayinez nar eksisi onlarinkinden bile guzel oluyor 
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Canım kaynar suya atıyorum biraz süzdürüp tereyağı koyuyorum az birşey içine sarımsak ,nar ekşisi, limon,ketçap mayonez ve tuz koyuyorum bayılıyoruz tadına hatta gidip şimdi yapayım canım çekti :Dd

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 436 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 221 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.