0 oy
454 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (75 puan) tarafından
kızlar çalışan anneyim oğlum 20 aylık eşim 2.ci yi istiyor ben kararsızım. hayat yeterince zor bakabılecek miyiz yetebilecekmiyiz stresi var bende. istiyor dedim ama hemen şimdi değil araları kaç yaş olursa biraz daha rahat ederim acaba. ben 3.5-4 diyorum hiç değilse kreşe gönderirim. siz tecrübeli anneler sıkıntı çektiniz mi yaş arasını daha çok mu açmalıyım. 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
3.5 yaş var kaç kaç kaç. Hemde çalışıyorsun. Kocanın gazına gelme ara ver. Kendini dusunnnnnn :)
(75 puan) tarafından
hımm anladım düşüneceğim teşekkürler yorumun içim
(163,446 puan) tarafından
cankus boyle postlarda senim yorumdan tirsiyom ☹
(75 puan) tarafından
2.ci ye hamilesin sonuçta bence tırsmakta haklısın :) allah dağına göre kar verir, bi bakmıssın doğup büyümüş bile, dert etme
aay ins
tarafından
Napayım sevdos her çocuk aynı değil doğru. Ama benim oğlan çok sakin ve uyumlu bir çocuktu. Kardeşi olduktan sonra zivanadan çıktı yani :)
-Reklam-
0 oy
valla bende istemiyodum kaza oldu birazda kismet bu isler
(75 puan) tarafından
evet gördüm seni eski postlarında okumuştum :) hayırlı olsun bu arada herşey allahtan biraz seninki hızlı davranmış, bende tırsıyom valla çok dikkat etsemde
0 oy
(54,102 puan) tarafından
ilk çocuk tuvaletini öğrenince uykusu duzelince  bide kim bakacak
(75 puan) tarafından
kayınvalıdem emekli oğluma o bakıyor yoksa ikinciye nasıl cesaret edeyim çalışıyorum sonuçta. bakmam dese de yapamam.
(54,102 puan) tarafından
valla dedigim gibi tuvalet egitimi onemli en cok o zorluyor bide uykusuz cocuk zor kizim uyumuyo uc yasinda hic cesaret edemiyorum
0 oy
(12,988 puan) tarafından
3.5 yaş var aralarında bence ideal aman aman zorluğu olmadı bana 
(75 puan) tarafından
herlade çocuktan cocuğa değişiyor
0 oy
tarafından
Kısmetinde varsa olur zaten  :)
(75 puan) tarafından
ayy evet eşim istiyor kardeşsiz olmaz diye. bakacağız allah nasıp etsinde
tarafından
Ben tek çocuk taraftariyim eşim iki çocuk istiyor şimdi bir tane olsun da ikinciyi sonra düşünürüz diyoruz Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
(75 puan) tarafından
öyle tabıkı i, allah isteyen herkese nasip etsin
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Çok erken bence acele etme çok zor çocuk büyütmek öle kolay değil peş peşe getirenlerin hepsi çok yipraniyo canım güzelce ilk çocuğunu büyüt biraz rahatla öle düşün derim
(75 puan) tarafından
anladım haklısın teşekkürler
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Bizim dogum zamani 3 yas 3 ay olacak ne cok buyuk ne cok küçük benim icin iyi hatta ben daha küçükken istiyodum 2 yas felan olsun ama kızım cok huysuzdu onun nazini cekmek istedim yapabilirmiyim tabi zor olacak bazen sabir biticek hayat enerjisi sifirlanir ama sonra insallah guzel olacak diye düşünüyorum 
(75 puan) tarafından
maşallah hayırlı doğumlar, 2 yaş sendromu kötü diyorlar
0 oy
tarafından

2.ye hala cesaretim yok bnm :(

(75 puan) tarafından
tek iyidir diyenlerdesin o zaman :)
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Bende çalışan anneyim araları yakın olsun istedim kızım 20 aylıkken gebe kaldım oğlum dün doğdu .. tabiki zor olacak ama ilerisi güzel olacak inşallah
(75 puan) tarafından
maşalah allah sağlıklı ömür verısn yavrularına
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Kızm 10 aylık Bn bile 2. Yi istiyorum eşim yanaşmıyor :) anne sevgisinden mahrum kalmasın biraz büyüsün öyle diyo :) ufak bebk gördüm zamn dayanamıyorum da :) 
0 oy
(397 puan) tarafından
Tavsiye etmiyorum 2 yaş bunalımı var bu çocuklarda inan hiç çekilmiyor. Dogurduguma pişman değilim ama erken çocuk yaptığıma pişmanım. Aralarında 2 yas var. Allah canlarına sağlık versin Rabbim bana bağışlasın ama zor iki küçük çocuk 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 86 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Hayal34 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 261 göst.
+2 oy
15 cevap 432 göst.
0 oy
3 cevap 115 göst.

Kategoriler

1,473,644 soru