0 oy
423 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,101 puan) tarafından
Eşimin kuzeni bi nevi patronu gerçi esimdede suç var gitmeden ihtiyacı görmüyor böyle elin adamlarına aldırıyor her neyse eşim dedi ki gaz damlasinin fotoğrafını at wptan alacaklar dedi neyse tamam dedim gönderdim daha yeni balkondaydim tesadüfen duydum kuzeni diyor ki ne çabuk bitmiş gaz damlası çocuk sussun diye dakika başı gaz damlasi veriyormusum ben bak bak bak Hey Allahım ya aldırali 1 ay geçti 1 ay sonra kullanılmıyor yanlismiyim hanımlar bi ara evime geldigindede temizligime laf etmişti şeytan diyor de senin karının ayak tırnaklarını içi pislikten gozukmuyo git önce kendi karına bak diyvem ama o kadar değilim henüz başıma kaynana kesildi valla esimde sussun öyle evin sorumluluğunu bilmesin 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Deme kuzum deme bu erkek milleti kusur bulacak yer arıyor karısına takar bakımsıssın pis sin diye sen keşke o ara seslenseydin beşiğini sen mi sallıyorsun abi para cebinden mi çıkmış diye 
(3,101 puan) tarafından
Valla bi alemler canım neyse dedim sustum e simide aradım dedim bidaha bi gram bisey aldırma bunlara evin ihtiyacını gör öyle git diye
-Reklam-
0 oy
tarafından

Patronunun sizin evin giderini neki ??? 

İstersen 10 kere gaz damlası alirsin. Maaşını mi vermiyor düzenli 

(3,101 puan) tarafından
Duzenli maastan ziyade parca parca para veriyor oda bi gram yetmiyor evin ihtiyacına yoğurt alsan peynir alamazsın öyle örnek veriyim sana adam koltuk parası vermemek için evindeki eski koltuğu gönderdi bacım öyle diyim sana esimde pısırık demiyor hakkını savunmuyor
tarafından
Esin konuşması lazim artik biz 2 kişi değiliz. Benim.cocigum var ihtiyaçlarımız arttı benim.maasimi düzenli bir şekilde odemelisin. Yarım.yarim.aldigim parasında bereketi olmaz yani. Çalışacaksın edeceksin emeğinin karşılığı keyfi için vermeyecek walla işini sıkıştır sende konussun . Ne öyle.  Veya alternatif başka iş bulma sanki yokmu
(3,101 puan) tarafından
Kuzum iş cokta eşim bunların kıcından ayrılmaz afedersin çeken biz oluyoruz anca
tarafından
Walla bacim Allah yardımcın olsun . Sende surekli eksik.bul eşin bunalsin en sonunda canına tak eder :))
(3,101 puan) tarafından
Kız eksik zaten çok çatır çatır söylüyorum oda kuzeninin eline bakiyo ışte diyo para gönder gendermesse niye göndermedin demez
0 oy
(22,055 puan) tarafından
Ayak tirnaklari DD:D kiz kusurma bkma valla komigime gitti Allah seni 
(3,101 puan) tarafından
Hahahah gül kız gül öyle ama napiyim
0 oy
tarafından
Adam densizmiş canım karısını rencide etme 
(3,101 puan) tarafından
Yok kız ne rencide edicem dedim ya zaten o kadar değilim diye ışte ben onun neyiyimki bana laf ediyor onu demeye getirdim
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Eşin senin hakkında konuşmasına nasıl izin veriyor? Damlayı 1 ay önce aldım kullanım süresi var ne alaka susması için diyip terslemiyor ay çok sinir oldum 
(3,101 puan) tarafından
Başıma kaynana kesildi valla bedavada almıştı sanki kesiyo eşimden veya eşim yolluyo parasını
(6,076 puan) tarafından
Bidaha sana bişey söylemeye kalkarsa izin verme cevap ver kaynanalar yetmiyor bide yeni nesil kaynanalar türüyor biz kadınlar ne çekiyoruz ya..
(3,101 puan) tarafından
Canım biz kadınların kıymeti kolay kolay anlaşılmaz bide benim arkada sülale yok ya ondan böyle rahatlar az kaldı patliycam zaten esimede peşin peşin söyledim madem sen arkamda durmuycan bana bisey derse bidaha cevabını veririm sonra bana cemkirme dedim sustu kaldı
(6,076 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın sülalene gerek yok kadınsın sen herkese gücün yeter nefret ediyorum artık kadınları ezmeye çalışanlardan. O yüzden bi kadının morali bozulsa bağırıp çağırasım geliyor
(3,101 puan) tarafından
Eşimin sülalesi öyle karakter yo ksununiki canım onlara başka biyerden gelin geldiyse burnundan getirirler anca kendi köylerinden olcak o zaman bisey yapamıyorlar daha bu neki halası kapimami osurmadi afedersin diğer kız kuzeni üstume iftirami atmadi annesi aç soguktami bırakmadı ablası çocuklarıma ölsün diye kendince beddualarmi etmedi daha birsürü şey kanlarında var

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 337 göst.
13 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (5,611 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 455 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,001 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 217 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yusraaa (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 709 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde asllyd (648 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,714 soru

24,020,112 cevap

328,189 kullanıcı

...