0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (87 puan) tarafından
Selam Kızlar çok pahalı olmasın iz bırakmıycak memnun oldugunuz mop önerir misiniz 

8 Cevaplar

0 oy
(3,101 puan) tarafından
Ay bende istiyorum.suan da mop kullaniyorum ama manuel.elle sık yerlestir sil.iz kalmiyor ama yroucu oluyor 
(87 puan) tarafından
Benimde var da iz birakiyor diye sevmiyorum sk sil de ikide bir bezini yikamak lazim oda yorar insanı bence
(3,101 puan) tarafından
Evet yoruyor ama tertemiz oluyor kiz.
-Reklam-
0 oy
tarafından

12 kasımda bime geldi daha önce yine gelmişti 50 TL ye takip et al canım 

image

0 oy
tarafından
Vip ahmet inkini kullanıyorum çok memnunum. Fiyatıda uygun
0 oy
tarafından
Ben a101 den pas pas mop almıştım başlığını elle sıkıyorum içim daha rahat oluyor temiz oluyor bir de. Yedek başlığını da rossman dan almıştım havlu başlık diye geçiyor sopası da var orda rossman ın ürünleri baya güzel. 
0 oy
tarafından
Ben sprey mop aldim cok memnunum trendyoldan 99liraydi kendi kuponum bide magaza da varmis kupon 53 e dustu
(1,310 puan) tarafından
Hangisini aldın canım link varsa atar mısın bende almak istiyorum da
0 oy
tarafından
Sprey mop kullaniyorum her seferinde temiz suyla siliyosun pis su derdin yok cok memnunum 
0 oy
(1,691 puan) tarafından
tablet mop alma canim sakin havlu gibi olanlar var uclari ondan al ben tablet kullaniyordum bi gun kirildi digerinden aldim geldi valla parkeler parladi megersem guzel silme yapmiyomus ayrica supurgeliklere de cikmiyor
0 oy
tarafından
Silvanın mopunu aldım sağlam baya memnunum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 259 göst.
0 oy
11 cevap 219 göst.
22 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minikordek21 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 241 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde DuyguHira (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
22 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minikordek21 (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,789 soru

24,129,752 cevap

333,956 kullanıcı

...