0 oy
490 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,254 puan) tarafından
Bu hastalık beni bitirdi 1 ay oldu hala atlatamadim aşı da olmamıştım emzirdigim için ilacta kullanamadim. Tat koku hic alamiyorum hastalik geçti gbi ama cigerlerim kötü hastaneye gitsemmiki ? Emziren kişiler tomografi cekilebiliyomu?

8 Cevaplar

0 oy
(1,584 puan) tarafından
Bence bi git göster canım hasar kalmaz inşallah ya Rabbim şifanı versin 
(1,254 puan) tarafından
Bugun gidiyim dyorumda emziriyorum cigerlerimden tomografi cekileblirmiyimki
(1,584 puan) tarafından
Emzirmeyle tomografinin bir alakası olduğunu sanmam canım  git muayeneni ol
-Reklam-
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Emziren kişilerde aşı olabiliyo sen neden olmadın?
(1,254 puan) tarafından
1inci dozu oldum 1 hafta sonra covide yakalandim geç kaldım
0 oy
tarafından
Evet çekilebilir. Korkarım ki ciğerlerin kötü olmustur keşke ilaçları kullansaydinjz zaten favipiravir tedavisi yapılıyor beş gün kullanıyorsun o süreçte sütünü sagip atardin mama verirdin bebeğe. Şimdi ciğerlerine inmiştir hastalık. Acil hastaneye gidip d-dimer ine baktır kan pıhtısı yapiyormu kanın diye. Eğer yüksek çıkarsa ciğerine beyine ve kalbe pıhtı atma sıkıntısı var. Ciğerine indiyse hastalık o da kötü etkiler seni yani ihmal etme Allah şifa versin canım
0 oy
tarafından
tomografi çekilebilirsin canım emzirirken...

mutlaka gitmelisin ciğerlerin hasar gormus olabilir  kardeşimin ciğerleri de hasar görmüştü doktor atlattıktan sonra kesinlikle kontrole git ciğerlerine baktır demişti 
(1,254 puan) tarafından
Acilde bakarlarmiki
tarafından
acil vakalara bakılıyor genelde canım agrim var dersen bakabilirler tabi ama polikliniğe gidip daha detaylı inceleme isteyebilirsin
0 oy
(564 puan) tarafından
Tomografi çekilirsen en az 24 saat emziremiyorsun canım. 
(1,254 puan) tarafından
Ay söylediğiniz iyi oldu ben cekilebiliyo saniyorum
(564 puan) tarafından
Ben de yeni çekindim ondan biliyorum
(1,254 puan) tarafından
Gidinxe bi soruyum.ben yinede 24 saat emzirmesem cocuk memeyi birakir kiz biberona alışır
(564 puan) tarafından
Bırakmaz inşallah benimki bırakmadı
0 oy
tarafından
Gecmis olsun.evet cekile bilir amma 3 4 saat sutu sagip dokmen lazim ben oyle yaptim amma ben korkumdan 24 saat bekledim.mama verdim.sagip doktum.çunki sutum bildin yesil renkdi.beyalayana kadar sagdim doktum.amma mutlaka doktora gorun hafife alinacak bir sey diyil.
(1,254 puan) tarafından
Yapma ya sagip dokmekmi gerekiyor :(
tarafından
Evet radiyasyon oldugu icin sütü geciyor.ben 24 saat vermedim.seffaf bir bardaga sagiyordum yem yesildi sutum.amma mecbursun cunki ciyerlerinde buzlasma gide bilir.buda iyi bir sey diyil ihmal etme bir gun vermezsin mama verirsin.sagligin onemli.
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Tomografi çektir canım. Ama emzirdigin için çekimden sonra belli bir saat emziremiyorsun. Ben de 15 gün önce atlattım. Ası da olmadım kendi isteğimle. Hafif atlattım şükür..Hatta eşim benden 1 hafta sonra covid oldu ben 2 haftalık karantinamin 1 haftasını bildiğin ayakta atlattım. Herşeyle ve çocuklarla kendim ilgilenmek zorunda kaldım. 
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Cekilir canim git cektir bende oyle oldum cekmislerdi gecmis olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 243 göst.
3 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azra05 (262 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 802 göst.
3 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 407 göst.
4 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hatice2134 (1,453 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 780 göst.
26 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,787 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,504,228 soru

24,559,138 cevap

361,363 kullanıcı

...