0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Bı toptancı buldum anlaşıp toplu bebek ve cocuk kıyafeti alıp satmayı düşünüyorum. Etrafımda çok hamile ve çocuklu tanıdığım var. Elden belki yine üç beş satarım ama insgram sayfası da açmak istiyorum asıl ordan işler mi acaba. Şimdi başta belli bı para verip biraz mal alcam ama elimde kalir diye korkuyorum sizce başarır miyim .

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Satılır satılır bebek çocuk kıyafetleri en gerekli şeylerden çabuk büyüdükleri için mecbur alıyorsun 
(3,146 puan) tarafından
Öyle de Instagram'da kargo işleri sıkıntılı biraz alıcı ödemeli olsa müşteri kabul eder mi etmez mi bide kargoyla anlaşma yapamam anlaşma yapmak için vergi no dükkan belgesi vs gerekiyormuş normal kargo olarak da çok tutar diyolar
tarafından
Hmm o zaman elden satabilirsin anca
(3,146 puan) tarafından
Yani elden çevreye bide dolapta sayfa açayım diyorum orda da butikler vs varya kupon falan kullanabiliyor insanlar kargo bedava kampanyaları oluyor dolapta da satılır gibi
tarafından
Olabilir denemekte yarar var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende aynı ise giristim 3600 tl lik siparis bile verdim kuzum hadi hakkımızda hayırlısı
(3,146 puan) tarafından
Ay biraz bana da anlatsana nasıl başladın nasıl ilerledin en çokta kargo olayını nasıl hallettin
0 oy
(346 puan) tarafından
Asla elinde kalmaz 

Instagram

Letgo 

Dolap her türlü her yerde satılıyor 
(3,146 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm ama Instagram'da kargo işleri sıkıntılı biraz. Dolap daha mantıklı geldi en azından kargo bedava kampanyası vs kupon kullanıyor insanlar o şekilde daha iyi alıyorlar.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 80 göst.
0 oy
3 cevap 92 göst.
+3 oy
7 cevap 263 göst.
0 oy
1 cevap 65 göst.

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,945 cevap