+1 oy
170 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12,188 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Merhaba anneler :) kızm oğlen arabasyla oynarken nasl yaptı bilmiyorum gormedim parmağını ağrıtmış. Epey bi ağladı canı çok yandı anladım yani. Parmağını gosterdi baktım bişey yok. 

Sonradan tekrar dikkatli inceledim kuçuk serçe parmağı kızarmış ve hafif şiş gibi. Allah korusun çıkık fln olsa duramazdı dimi? Sonra hiç bişey yokmuş gibi oynadı etti keyfi yerindeydi ama dokununca dokunmamı istemiyordu. Şuan da uyuyor. 

Eşime soyledim gidelim hastaneye diye çıkık olsa cocuk boyle durabilir mi diyor. Ben mi panik yapıyorum eşim mi rahat anlamadım :/ foto atıcam bi bakın bakalm tecrubeli olanlar ❤

Bu ağrıyan parmağı 

Bu da diğer parmak. Bi anormallik var mı sizce :/

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Parmagi o sekilde tutturmazdi sana emin ol acimistir morar sisme olursa gotur bebem
(12,188 puan) tarafından
Oyle mi diyorsun :) aman bişey olmasın da ya sipa nasl becerdiyse surerek odasna gotiruyordu arabayı
tarafından
Aynen kusum aliden gordugum ve profisyonel anneligimi sorgulama sjsnhshs
(12,188 puan) tarafından
Ahahah canımsn saoll ❤
-Reklam-
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Canim benim eltim hemşire. Onun çocuğunun iki kere başına geldi hemşire olmasına rağmen anlamamış. Bebeklerde çıkık yetişkinlerdeki gibi olmuyor. Kızarma sisme bile olmayabiliyor sadece röntgenle anlaşılıyor. Götür doktora için rahat etsin yazık aciyordur. Hatta biri daha bi kaç ay önce oldu. Oynarken düşmüş. Kolum ağrıyor falan demiş ama annesi bakmış bi şey yok cocuk yatmış uyumuş. Sabah gene ağrıyor falan demiş ama oynatiyormus yani . Gene de hastaneye götürmüşler bi bakmışlar çıkık. Taktılar falan geri. Sen götür mutlaka 
(12,188 puan) tarafından
Yaa hemşire bile anlamadıysa :// bu saate kdar takip ettim bende bişey yok parmağnı fln bastırabiliyor ustune. Şişi de biraz indi gbi. Yarın sabah belli olur artk :/
0 oy
tarafından
Bişey yok gibi görünüyor cnm yinede takip et şişme morarma veya parmağını elini kullanmama gibi durumlar olursa götür hastaneye 
(12,188 puan) tarafından
Bu saate kdar takip ettim kzum şukur bişey yok hatta şişi inmeye başlıyor gibi. Yarın sabaha belli olur artk bakalm. Tesekkur ederim ❤
tarafından
Çok şükür cnm ☺️ Rabbim esirgesin inş ❤️.
0 oy
(12,524 puan) tarafından

Ah bu sıpalarrrr:D gittik mi Dr biseyi var mıydı :(

(12,188 puan) tarafından
Yok yok canm çok şukur gectii bile ☺
(12,524 puan) tarafından
Ohh şok şükür hiç söylemedin ya yeni gördüm  postlarını da☺️
(12,188 puan) tarafından
Posttan belki görursun dedim  :/ :)
(12,524 puan) tarafından
:(:(((

İlgili sorular