0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (2,422 puan) tarafından
Şimdi kızlar benim evim küçük o yere koyan kurutmaliklar çok yer kaplıyor. Balkonumda yok zaten Bi arka bahçem var oraya ip yapmıştım ama komşu habire bisi silkeliyo  ve böcek geliyo  çamaşırlara. Petek kurutmaliklar da çok küçük 2 3 tişört anca alir. Var mı bi fikri olan neler yapabilirm sizler nasıl yaoiyosunz bu durumda olan arkadaşlar 

7 Cevaplar

+1 oy
(163,536 puan) tarafından
bizde kurutma var hayat kurtariyo imkanin varsa al hemen
(2,422 puan) tarafından
Ya almıştım geçen sene letgodan aşırı ses yaptı. Yani evi inletti hep sesli mi oluyo onlar
(163,536 puan) tarafından
yoo benimki sesli degil
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayyy bende istiyorum taşınırsam alacam insallah
0 oy
(932 puan) tarafından
Çamaşır kurutma makinesi al canım imkanın varsa iyilerinden hayat kurtarıcı diyorlar bende kurutmalık var balkonumda var ama çile yani yağmur yağdı içeri taşı e içeri kokuyor deterjan o zaman evde çocuk var bazen rüzgar çıkıyor balkona kos bitmiyor cilesi
0 oy
(7,470 puan) tarafından

Ahaha ben salonun bi baştan bi başa ip gerdim bu kışın böyle malesef :) oğlum kurutmalığı deviriyor bu kış yapar oldu fındişkom <3:P

0 oy
(514 puan) tarafından
Kurutma makinası gerçekten hayat kurtarıyor canım ben İstanbul'da yaşıyorum burda çamaşır neredeyse 4 günde tam anlamıyla kuruyor yazli kışlı... bende daha dün aldım kurutma alır almaz kullandım gerçekten efsane bişey daha önce niye almadım dedim kendi kendime imkanın varsa gerçekten tavsiye ederim
0 oy
(2,594 puan) tarafından
İmkanın varsa kurutma makinesi al canım gerçekten zamandan tasarruf karadeniz bölgesindeyim yağmur fazla oluyor evde küçük birde çocuk var çok zor oluyordu şimdi o kadar rahatladım ki
0 oy
tarafından
Balkonlara asiyom cnm ben ama bnimde onki ewim öyleydi bu odayı elbise odası yapmistm camları açık birakp kurtyodumda eziyet yaa

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 176 göst.
0 oy
6 cevap 240 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Lavintuba (450 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 302 göst.
20 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,493 soru

24,169,984 cevap