0 oy
157 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (177 puan) tarafından
Kızlar midesini aldıran var mı süreç zor mu çünkü bende düşünüyorum 115 dim şuan tartıldım 118 olmuşum korkuyorum artık önüne geçmemekten

5 Cevaplar

0 oy
(2,694 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bak canım ben oldum süreç uzun ve zorlu oluyo öncelikle genel cerrah a randevu alıp gideceksin o sana endokrine git diyecek randevu açacak ona anlat durumu herşey yaptım diyeceksin eğer çok istiyorsan biraz kendini acındırman lazım valla gittiğim endokrin doktoru aşırı gıcık dı herkese izin vermemiş ama bana verdi ameliyat için diyete başlatmış çoğu kişiyi ameliyat olunca benim 4 yıl oldu 8 kilo aldım şimdi 2 kilo verdim geri 10 kilo vermem lazım yani bu ameliyattan bir süre sonra dikkat etmediğin zaman kilo alıyorsun mideni büyütmüyeceksin bak ben sana atayım farkı 48 kilo gitti 

(3,817 puan) tarafından
Rahimee evrim değil devrim bee☺️ çok iyisiiin☺️ yeniden asla alma hep böyle kal Amin. ☺️
tarafından
Maşallah rahoooo ne buuu laa
tarafından
Rahime senin ameliyat olduğunu bilmiyordum ben de 136 kiloydum şu an 90 kiloyum ama ben diyet ve sporla verdim
(2,694 puan) tarafından
Evrime kafa attım
(177 puan) tarafından
Zor biliyorum ama eşimi ikna edersem olucam kafaya koydum sen ne kadara oldun
(2,694 puan) tarafından
Ücretsiz oldum devlette
-Reklam-
0 oy
(297 puan) tarafından
Arkadaşımda düşünüyodu ama çok pahalı olduğu için yaptırtmadı miğde botoxsu yaptırdı 17 kilo verdi 

Ama miğde ameliyatı daha kalıcı oluyo yengemin kızıda 130 kilodan 65 kiloya düşmüştü 
(2,694 puan) tarafından
Devlet yapıyo bu ameliyatı ücretsiz
0 oy
(3,817 puan) tarafından
Ben olmak için çok uğraştım devlet hastanesinde aşırı zorladılar resmen 1 sene gittim geldim endokrinci gıcıktı onay vermedi ki bence çok ihtiyacım vardı. Üstüne de hamile kaldım. Ama keşke ameliyatı olabilseydim sağlıkla elbette, kilolu hamilelik yaşamak çok yorucu malesef. 
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Canım ameliyat yerine sağlıklı şekilde vermeyi dene bence. Ameliyat ile verirsin ama eski düzene dönersen yine alırsın.  Ama sağlıklı beslenme ve spor ile verirsen hem doğru beslenmeyi öğrenmiş olursun ki bu koruma evresi için çok önemli. Hem de ameliyat işine bulasmamis olursun.  Ameliyat olunca da puf diye uçup gitmiyordur kilo, her iki türlü de sabırlı, istikrarlı olman lazım. Düşününce doğal olarak vermek daha mantıkli ve sağlıklı. Tercih senin tabii ki.

İlgili sorular

Kategoriler

1,468,415 soru

24,058,098 cevap

330,015 kullanıcı

...