0 oy
610 göst.
Diğer kategorisinde (3,740 puan) tarafından
Ya iyilik soylenmez tamam ama birine iyilik yaptim biz kedilere yemek veriyoruz diye bizi sikayet etmis ya ne istedin o kedilerden parasini senden mi aliyoruz sanki zabita kapiya kadar geldi sevmeyebilirsin kedileri amenna ama Sana ne zarari var ya

12 Cevaplar

0 oy
(8,579 puan) tarafından
Dünde yaşlı kadının biri çamaşırı suyu iciriyordu kedilere. ☹☹
(3,740 puan) tarafından
Niye bakalim sikayet edeni soylemediler ilk basta sonradan oglu soyledi agizindan cikardi yani lafi
tarafından
Dün de haberlerde yaşlı kadın mamalarina sularına çamaşır suyu ekliyordu onu mu diyosun bilmiyorum . Allah belasını versin . Bahanesi de bunlsr korona saçıyor diye yapiyormus.
(3,740 puan) tarafından
Yok canim bu komsu
tarafından
Hm haberlerde de yaşlı bı kadın aynısını yaptı işte
(8,579 puan) tarafından
Ben haberlerdekini söylüyorum
-Reklam-
0 oy
(2,694 puan) tarafından

Zabıta müdahale ediyo mu öyle hem ne diye ediyolar ki bizimde kapıda veriyolar kedilere yemek falan hiç bişey demiyorum tamam bende kedi tüyünü falan sevmiyorum hiç çünkü aşırı miğdem bulanıyo tüy görünce ama ben çok seviyorum kediyi 

(3,740 puan) tarafından
Ediyormus demekki canim Ben kucukken yasadigim Olaydan dolayi kedilerden ama yemek veririm su veririm asla zarar vermem
(962 puan) tarafından
Kız rahime senin sonuçlar ne oldu bobregin
(2,694 puan) tarafından
Canım tomografi istedi yaptırdım sonucu çıkmadı ki
(962 puan) tarafından
Kız 2 gündür sonuç cikmiyormu e bi tekrar gitsen doktor a valla ardında düş canım sağlık önemli
(2,694 puan) tarafından
Ayın 18 diye yazmışlar kağıda yaa illaki çatlatacaklar insanı
0 oy
tarafından

Vicdansızlar yhaa ben şuan 3 tane kedi besliyorum 

(3,740 puan) tarafından
Hemde ne vicdansiz
tarafından
Bi tanede tavşanımız var 4 evcil hayvan elimden gelse bütün sokak hayvanları beslemek isterdim onlar bize muhtaç
0 oy
tarafından
Zabıta niye kapıya kadar geldi anlamadım kedilere yemek vermek yasak mı 
(3,740 puan) tarafından
Kadın Rahatsiz oluyormus o yuzden bizi sikayet etmis
tarafından
Kadın ne dengesiz ya ne zararı varsa sizin yemek vermenizin
(3,740 puan) tarafından
Inan anlam vermiyorum bende
0 oy
(932 puan) tarafından
Insan müsveddeleri can be onlar can hepimiz canız...
(3,740 puan) tarafından
Onlar Allah in sessiz kullari ya
0 oy
(163,537 puan) tarafından
kedi fobisi bambasaka bisi olan anlar benim.kedi fobim var hani kedi olan yerde kalbim sıkışıyo dr gittim bu ilerde panik ataga yol acar dedi hani oyle bisise hak vermen lazim bak pitbull var esimde evde rahatca yasarim ama kedi dedinmi ölecek gibi oluyom hani sne yemek veriyomussun ya belki ayni binada o kisi eve girip cikamaz ben anliyom
(3,740 puan) tarafından
Yok canim bende kediden cok korkarim ama bu kadınin korkusu yok kedilere yemek verdigimiz icin rahatsizmis
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Sen doğru olanı yapıyorsun arkadasim ve sokak hayvanlarını doyurmanin kanunen kesinlikle bir yaptırımı yok site bahçesi kamu dairelerine ait bahçeler de dahil olmak üzere yasal olarak beslemek zaten serbest neye dayanarak şikayet etmiş bende site içinde oturuyorum ve kedi köpek için besleme yapıyorum ne yapsın o hayvanlar aç susuz o kişi vicdanını bir sorgulasin bence 
(3,740 puan) tarafından
Yemek veriyorum Rahatsiz olmuș iste canim Para cezasi keseceklermis zabita bida verirsem
(2,781 puan) tarafından
BESLEMEK YASAL HAKTIR
Kanun, hayvanların bulunduğu her yerde beslenmesini hükme bağlamıştır. Bir hayvansever, her yerde sahipsiz hayvanların önüne, yemek-su koyabilir, bir başka ifade ile; besleyebilir. Dolayısıyla, sahipsiz kedi-köpeğe bahçeli alanlarda mama su vermek, doyurmak ve barındırmak, yasal haktır.
(2,781 puan) tarafından
Öyle birşey yok neye dayanarak para cezası keseceklermiş?
(1,106 puan) tarafından
Onlar biraz senin gözünü korkutmak için söylenen şeyler olmuş çünkü ne polis ne zabıta hiçbir kolluk kuvveti bu konuya müdahale edip ceza yazamıyor senin hakkinda şikayetçi olan kişinin gidip direk mahkemeye bas vurup dava açması gerekiyor bu konu direk mahkemelere bağlı kolluk kuvvetlerinin bu konuda yaptırımları yok yasalara göre
0 oy
(2,781 puan) tarafından

O kedilerin yediği bir lokma yemeğe muhtaç olsunlar inşallah :angry:

(3,740 puan) tarafından
Insallah canim
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Vicdansiz mahlukat
0 oy
tarafından
Madem hayvanları beslemene zabıta müdahale ediyor ben beslenemeyeceksem siz besleyin de bu hayvanlar aç dolaşmasın diyebilirsin. görevleri değil mi yeri geliyor sokakta başıboş bir sürü hayvan dolaşiyir ne tutup barınağı götürüyorlar ne adam gibi besliyorlar hayvan sevgisine müdahale edeceklerine hayvanlara bir kap su bir kap yiyecek versinler
0 oy
(14,210 puan) tarafından
Nasıl ki bir insanın temel ihtiyaci yaşamak barınmak beslenmek ise hayvanların da temel ihtiyaci bu. Bu kadar gaddar pislk olmaya gerek yok rahatsız olacak neyi var hayvanın bağırıyor mu kapına mı kusuyor saldiriyor mu napıyor? Hiç bir şey usul usul karnını doyuruyor hayvn. Bazı insanlar o kadar kötü ki boğazlarına yapişasım geliyor 
0 oy
tarafından
Ne istiyorlar şu Allah'ın dilsiz kullarindan anlamiyorum. Nasil bir ego, nasil kotu kalplilik. Bu dunya sadece bize ait mi? Betonlarin insanlarin pisligin arasinda hayatta kalmaya calisiyor garibanlar. 

O kadar uzuluyorum ve sinirleniyorum ki. Kendimi zaptedemedigim konulardan biri bu, biri beni sikayet etse gider girtlagını sıkarim heraldr, hoş benden once esim gider.

İnsanoglu gercekten bu dunyanin kanseri 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 250 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 347 göst.
18 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 797 göst.
12 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde ayse.gul (578 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 1,597 göst.
21 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde YAVUZ AMINE (1,000 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,535 soru

24,170,765 cevap

335,841 kullanıcı

...