0 oy
248 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Şimdi haber verdiler kızlar 5.30 gibi gelirler onlar gelmeden neler yapabilirim 

Malzemelerim 

Tüm tavuk, biraz kuşbaşı, manavlık sadece patates soğan domates var bunlara göre bir öneri verir misiniz lütfen

7 Cevaplar

0 oy
(163,375 puan) tarafından
pilav yap butun tavugu sebzelerle firinla yada icini doldur salata corba tatli tamamfir
tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(14,985 puan) tarafından

Patates yemeği yapılabilir 

Pilav üstü tavuk 
Çorba salata. 
Ya da tavuk fırında olur pilav 
Tavuğu parçalayıp onunla patates yemeği yapılır 
tarafından
Teşekkür ederim güzel fikirler
0 oy
(776 puan) tarafından
Tavuklu pirinç pilavı

Etli nohut veya fasulye 

Salata 

Ayran yeter de artar
tarafından
Çok teşekkür ederim canım
(776 puan) tarafından
Rica ederim :)
0 oy
tarafından
Tepsinin birine Patates soğan domates et doğra biraz salça biraz tuz karabiber at birazda su koyup hepsini karıştır cnm onu da fırına at 

Yanına pilav salata ayran yap cnm istersen mercimek çorbası da yapabilir sin
tarafından
Bn öyle yaparım cnm
0 oy
tarafından
Tavuğu sosla fırına ver patatesle yanına pilav ve salata al sana yemek konserven varsa yap yoksa zaten yeterli konserve yoksa da ya etli nohut yada fasulye 
tarafından
Saol canım tavuk fırınladım patatesle dedin gibi çorba yaptm pilav yaptm biraz da kuru dolma doldurdum yeter bence
tarafından
Yeter canm yeter afiyet şifa olsun soğanın varsa domatesinle soğan salatası da yap yeter
tarafından
Gelecekleri zaman yaparım diye yapamdm onu
tarafından
İyi yaptın canm tamamdır mis gibi menü
0 oy
tarafından

Fırında tavuklu patates yemeği pirinç pilavı mercimek çorbası bide soğan salatası yap 

tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Etli kurufasülye veya nahut yap tüm tavuğu parçala baharatla fırına at ortaya güzel patates püresi bide pilavla çorba yap mis
tarafından
Teşekkür ederim canım tavugu patatesle fırınladm pilav yaptım çorba yaptım kuru dolma doldurdum yeter heralde

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 221 göst.
13 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Sineem1 (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 297 göst.
0 oy
6 cevap 246 göst.
0 oy
9 cevap 446 göst.
4 Temmuz 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Elif&hanim (5,482 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,138 soru

24,082,455 cevap

331,275 kullanıcı

...