0 oy
102 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Diyet yaparken faydasını gördüğünüz şeyleri yazar mısınız arkadaşlar. Tarif vb. Ya da uyguladığınız şeyler. Kilo kaybım durdu dediğiniz noktada neyle hızlandı metobolizma

Ornegin ben öğlen yarım çay bardağı demlenmiş yeşil çayı yarım çay bardağı soda ile karıştırıyorum 1 kasıkta elma sirkesi katıp içiyorum. Ekmek olarakta tam buğday ekmeği ya da çavdar ekmeği yiyorum. 1 litre tarçınlı su içiyorum. 1 litre de normal yada limonlu su.

Sizler in farklı tarifleri var mı. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Diyetciler nerdesiniz:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Macha cayi az porsiyon 
tarafından
Macha çayı hiç bilmiyorum nerden alacağım markette hiç görmedim. İşe yarıyor mu. Yeşil çaydan etkilimi cnm
tarafından
Eczanelerde oluyor yogurda karistirirdim ben veya süte yada cayini demlerdim cok iyi metobolizma calistiriyor saglikbakanligi onayli bide eczanelere sorabilirsin.
Zengin antioksidan deposu: Matcha çayının detoks etkisi zengin antioksidan özelliğinden geliyor. Matcha çayı, klasik yeşil çaylardan üç kat daha zengin detoks etkisi yaratır. Yüksek oranda katehin ve polifenolden antioksidanları içeren Matcha çayı hücreleri onarır ve doku yenilenmesinde etkili rol oynar.

Metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlar: Matcha çayı yüksek oranda kafein içeriyor. Ortalama 1 gram Matcha çayında 35 mg kafein bulunuyor. Kafeinin metabolizma canlandırıcı etkisi sayesinde daha hızlı incelebilir ve diyetinin daha verimli ilerlemesini sağlayabilirsin. Matcha çayının neredeyse hiç kalorisi olmaması sebebiyle diyet listelerinde hep karşımıza çıkıyor.
tarafından
Sağol cnm alayım bende
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Ben sabah ogle aksam yemegımde salataya yer verıyorum sabah bır dılım tam bugday ekmegı yıyorum.Spor yapıp ara ogunlerıme dıkkat edıyorum.Kıraz sapı demleyıp ıcıyorum.Bir de yesıl cay tuzu bıraktım yag olarak zeytınyagı kullanıyorum.1 haftada 1.8 kg verdim spor sayesınde sıkılastım.
tarafından
Ben spor yapamıyorum malesef onu yapacak gücü hissetmiyorum sevmiyorum.
(9,920 puan) tarafından
Sporsuz şok diyet vs gibi seylerle kg verımınız kalıcı olmayabılır ama.En azından cıkıp yurumek felan bunlarda harekete tabi.1 haftada sıkılaştım severek hırsla yapmaya calısıyorum bende yapmam normalde ama diyet sürecinde spor bulunmaz bı destek
0 oy
tarafından
Başka eklemek isteyen yokmu. 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 52 göst.
0 oy
1 cevap 60 göst.
+1 oy
2 cevap 70 göst.

Kategoriler

1,469,725 soru