0 oy
234 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (473 puan) tarafından
Merhaba kizlar. Bu ikinci gebeligim. Ve 11 haftalık hamileyim ama şimdiden sezaryen korkusu sardı beni. İlkinde acil olduğu için genel oldum. Bunda büyük ihtimalle belden yapacaklar. Bende bu belden yapılan igreden çok korkuyorum. Çok acıyor mu. Bide geçen bı komşum onun bı tanıdığın belden iğnesini yanlış vurmuşlar ayakları tutmuyor dedi. Yatalak kalmış dedi bide benm gittiğim hastanede olmuş. Çok korkuyorum ondan. Olanlar tecrübelerini yazarsa sevinirim. 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
canim daha haftan cok yeni ve kaderinde hakkinda neyse onu uasarsin simdiden pskoljini bozma sakin allah en kolayini nasip eder 
(473 puan) tarafından
Amin canım inşallah. İşte o olaydan sonra korku oldu bnde
-Reklam-
0 oy
tarafından

Genel istersin yaparlar yhaa şimdiden korkutma kendini bu kadar

0 oy
tarafından
Genel iste sende canım bende spinal tavsiye etmiyorum belden olan iğne acı vermiyor o sırada ama bel ağrısı yıllarca sürüyor çevremde olan herkesde bel.agrisi devam ediyor bende oldum 1 ay önce gerçekten bel ağrısı oluyor fazlasıyla ve spinal de uyuşmama ihtimali de var 
tarafından
Gerçekten de öyle ben. Bir sene de 3 defa belden o iğneden oldum çok kötü ağrıları şimdi belli ediyor ya
tarafından
Evet ben maalesef boşuna olmuş oldum onu sadece çekiyorum şuan bel ağrısını
0 oy
(3,454 puan) tarafından
27 gün önce doğum yaptim belden iğne öyle acitmadi acı esiginede bağlı ya
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Yav bu boş boş konuşanların ağzında fermuar olsada çeksek. Bende spinal oldm sinek ısırığı gibiydi ve çok rahat geçti hiç korkutma kendini sen canm
0 oy
tarafından
Öncelikle bu hassas dönemde doğumunda kime ne olmuş dinleme çünkü her insan bir değildir,mesela bana soracak olursan sinek ısırığı gibi bi acı anlık yani ve çok rahat bı doğum spinal tavsiye ederim heyecan yapma rahat rahat sakince yaklaş herşeye bak nasıl geçiyor güzelce
0 oy
tarafından
Hem tedbirsizlikten hemde o İğneden dolayı 3 ay yerde kaldım bünyeden bünyeye değişiyor ben 2. Sezeryan ım da kesinlik le genel anestezi istedim  
0 oy
(771 puan) tarafından
Ben oldum spinal ve acitmadi igne hic. Cokta memnun kaldım.tabi ozele gittim ben cok hassas davrandilar devllete mi gidiceksin. Bazen devlette kaba çalisanlar olabiliyor . Onemli olan hakkiyla yapana denk gelmek
0 oy
(1,295 puan) tarafından
 hic korkma agrısi ayni normal igne gibi 
0 oy
(73 puan) tarafından
Ben spinal oldum normal kalçadan iğne bile daha çok acıtıyor emin ol. Hiç korkma genel anestezide uyanır uyanmaz ağrı başlar ama bunda öyle olmuyor daha rahat ayrıca 
0 oy
tarafından
Herkesin dediğine kulak asmamalisin cnm 
0 oy
tarafından
Ben hissetmedim acısını . Kola igne yapar gibi oldu. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 546 göst.
4 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asyafdn (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Cihangirnur (1,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 157 göst.
0 oy
18 cevap 410 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde H.A.N Annesi (3,952 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,586 soru

24,032,700 cevap

328,770 kullanıcı