Merak ediyorum kızlar 3,4,5 çocuğu olanlar hayatınızda herşey yolunda mı , psikolojiniz falan nasıl , çok çocuk sahibi olmak güzel mi ne biliyim ya ben tek kızımla gündüzleri iyi hoşuz akşam oldu mu Allahım ne zormuş diyorum zor uyuyor bazen uyumuyor falan. Diyorum çok çocuklu aileler napıyor acaba.
Bir çocuğun başında pervane olduklarını düşünmüyorum onlar sistemi kurmuş olmalı :)))) biri birini diğeri ötekine bakıyordur :)
Hamisi pek bilmiyorum ama kelebek ı biliyorum yani yorumlarını beğeniyorum haklı bence burda hamsi çok ağır konuşmuşsun bu tarz bi üslubu hakettiğini düşünmüyorum kelebeğin yaik gerçekten bi kadın olarak söylediğin laflar çok ağır heleki konu şiddetse
Valla canim benim yengem ayni durumda hic tavsiye etmem. Yas araliklarida az oldugu icin ucu de birbirini yiyor surekli kavga dovus ev temiz kalma sansi yok burnundan dokuholar kadincagzin. Dun aksam ondaydim en kucuk yigenjm duvarlari boyamis keceli kalemle sildik cikmadi kadin nerdeyse aglma durumuna geldi.
Hamiş nerelerde, haberi olan varmıdır
birbirlerini buyutuolardir onlar biz ortanci kardesimle beraber buyuduk en kucugumuz şuan 6 yasinda ikimiz idare ediyoruz :)
Bu Kavga çıkan post değil miydi niye tekrar yayınladınız ki.
1,490,054 soru
24,352,823 cevap
346,556 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın