0 oy
1,123 göst.
Diğer kategorisinde (468 puan) tarafından
Kızlar akıl verin lütfen eşim tekstilde temizlikçi ve geçen gün telefonunda wp'ına girdim ve güvenlikçi seda diye bir kız vardı sordum kim diye iş arkadaşım dedi ve bende dün sildim numarasını sinirden eşim bugun eve geldi senmi sildin numarayı diye evt dedim kızdı ne hakla silersin kimsinki diye birsürü laf söyledi bende kendi telefonumda kaydetmiştim numarayı eşim nasıl sildiysen öyle getir numarayı dedi ve bende kaydettim onun telefonunda ve bana diyoki eşim kızın numarasını sil bende silmiyorum dedim kızdı resmen sil diye silmedim ama kuşku düştü içime akıl verin ne yapim bu durumda 

14 Cevaplar

0 oy
(306 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Eşimde sildigini nerden farketmiş ki? Bence gerek yok güvenliğin teli neden olsun ki eşimde 
(306 puan) tarafından
Ayıp ediyor. Yani mesela deki ne işi var bunun numarası güvenlik yaninsonucta çok lazımsa fabrikayı ararsın teli o açar zaten
(468 puan) tarafından
Geçen eşime normal SMS atmış işteyken temizlik malzemelerini kulübeye getir akşam gördüm msjı kalbim duracaktı nerdeyse
(306 puan) tarafından
Hay Allah çok ilginç bı durum.. takip edin siz bunu
(468 puan) tarafından
Eşimin telefonuna seda ablam diye kaydettim
(468 puan) tarafından
Bakim değiştirecekmi adını
-Reklam-
+3 oy
(13,306 puan) tarafından
Gerçekten bu kadar nasıl oluyorsunuz anlamıyorum yaa dünyada iki tane cins var biri erkek biri kadın çalışma hayatı diye de birşey var orada kimse kimsenin karısı kocası gelsin diye beklemiyor herkes ekmek derdinde
(2,694 puan) tarafından
Ahahaaa değiliz yoooo yalann
tarafından
Aslımm benim eşim hastanede bilgi işlem personel sorumlusu hemşirelerin nobetlerini yemek saatlerini o ayarlıyor doktorların bütün sekterleri bayan hepsiyle eşim muhattap olmak zorunda . Bak zorunda diyorum çünkü adamın işi . Bu kadar olmaz ya yemin ederim bu guvensizlikle nasıl evlilik yapıyorlar nasil hayat sürdürüyorlar ben anlamıyorum ulann bitane iş arkadaşı görmüş silmiş biz ölelim o zaman ahsjs :D saygısızlıktır ama nettt
(13,306 puan) tarafından
Ya Melek var ya dünya yüzü görmemiş gibi davranıyorlar hiç sosyal hayatları yok ilkokulu bitirip eve kapanıp oturmuş gibi davranıyorlar ki öyle olan çok var bu bana göre özgüven eksikliği sonra günahın ardına sığınıyorlar kafam cidden basmıyor almıyor asla mantığı
tarafından
Vallahi o kadar haklısın ki o kadar yani her kelime katılıyorum . Sanki karilarida yollara ekmislerr bunların kocası gelsin toplasın diye :D
(13,306 puan) tarafından
Aynen canım toplumsal yaşamayı bilmiyorlar cidden
+1 oy
(2,011 puan) tarafından
İş arkadaşlarından kıskanıyorsanız kocanızı çalıştırmayın. Elinizde bişey yok, durduk yere numarasını siliyorsunuz. Bence haksızsınız
(468 puan) tarafından
Allah kimsenin başına vermesin diyelim
(2,011 puan) tarafından
Amin, benim telefonumda erkek iş arkadaşlarımın numarası dolu eşimin bi gün olsun böyle bişey yaptığını görmedim, bu saygısızlıktır bence. Bende ona böyle bişey yapmam. Sonuçta içimizde kötülük olsa yapcak olduktan sonra her türlü yapar insan. Eğer elinde mıçmıç konuşmalarına dair kanıtın delilin varsa ona bişey diyemem
(13,306 puan) tarafından
Ay keşke eşimin rehberini paylaşsam şu yorumun üstüne :D
+1 oy
tarafından
Adamin telefonunu aldin hicbisey demeden pat sildin numarayi. Bu yanlis iste canim benim. Ben de olsam kizarim sen napiyosun derim.

Bu adamlar 7-24 dizinizin dibinde oturamaz. Calisma hayati bu adam erkekler hamaminda calismiyorsa elbette kadin mesai arkadaslari olacak. Esine ya da kendine guvenmiyorsan o zaman rahatsiz eder seni bu durum, bunun da cozumu numara silmek degil.

Cok ozur dilerim ama bana bu tip seyler gercekten oturmamis bir iliskinin cocukca hareketleri gibi geliyor.

Burda esindeki tek hata "sen kimsin ya" demesi. İnsan esine boyle dememeli orda haklisin. Ama diger hareketlerin benim gozumde maalesef hatali. 

Allah yuvana huzur sana ic ferahligi versin insallah ❤️
(468 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
tarafından
Sen neden sildin ki numarayı bırsey mı gordun
(468 puan) tarafından
Yane görmedim ama kuşku düştü içime sildim bilmiyorum
tarafından
Essegın aklına karpuz kabuğu kacırma, sende numarayı al kaydet arada bak ne paylaşıyor onlıne olma surelerı esımle aynı mı vs sonra tepkı ver
(468 puan) tarafından
Kız eşimin numarasını kaydetmiş beni wp resmi görünüyor ama ben kaydedince görünmüyor
(468 puan) tarafından
Nasıl takip edeyim
tarafından
O zaman esının telefondan ara sıra gızlıce bakabılırfın, aynı ıs yerındelerse muhtemelen haberlesıyoladdır kotu bırsey yoktur
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Niye bu kadar büyük tepki verdi ki 
(468 puan) tarafından
Hemde baya sinirlendi  gitti yatak odasında uyumaya
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Burnuma pis kokular geliyor Çaktırmadan takip et derim 
(468 puan) tarafından
Silmedim kızın numarasını msj mı atsam bilemedim
0 oy
(2,694 puan) tarafından

Yaa ne bilim yangına körükle gitmek istemiyorum benim eşim de çalışıyo ama hiç kadın numarası yok beni biliyo çünkü Rabbime büyük demeyim de o kadının numarasını nasıl sildin diye hesap sorsa kesin kan çıkar bak ciddi diyorum ben gelemem böyle şeylere burnundan fitil fitil getiririm bi elin ne yedüğü belirsiz bi kadının yüzünden huzurum kaçacak öylemi yol öyle dava 

(468 puan) tarafından
Kız bende ilk kez gördüm yabancı kız numarasını benim kıskanç olduğumu biliyor bide
(2,694 puan) tarafından
Eeee ozaman daha nee yaaa ne işi varmış o numaranın kızz taaa burdan çılgına döndüm senin yerine
(468 puan) tarafından
Hatta dedim msj atacam tepki gösterdi msj at da kız sana kızsın diye eğer mesj atmassan seni öldürürüm dedi atmadım
(2,694 puan) tarafından
Yani bu tepkisi neden bu kadar büyük acaba
(468 puan) tarafından
Bilmiyorum cnm içinde kaldım bende ne yapayım ki
(2,694 puan) tarafından
Şu anda bişey yapma güveniyosan eminsen eşinden sorun yok bence
(468 puan) tarafından
Yane aslında güveniyordum ama böyle tepki gösterince kuşku düştü içime
(2,694 puan) tarafından
Güven varsa bunca zaman sorun olmadıysa bence kurcalama derim ama takip et usul usul
(468 puan) tarafından
Tm cnm
0 oy
tarafından

Numaranın silindiğini nasıl.fark etmiş ki.acep ve böyle tepki.vermesi saçma...

Diyebilirdi misal.is arkadaşım değişimlere no lazim.olir sana güzelce anlatması lazımdı. Böyle yaparak kuşku düşürmüş icine
(668 puan) tarafından
Bence fevri davranmissin canım senden gizlisi olsa zaten kızı isimle kaydetmez senden bişey saklamamiski adam ..kızda güvenlik olduğundan irtibat halinde olmaları çok normal bence çok buyutmussun eşin sana karşı bı yanlısı olmadıysa bugüne kdar yda içine kurt dusurcek bişey yapmadiysa senin yaptığına bn kirilirdim şahsen.ayni şeyi eşim bana yapmış olsaydı çok gücüme giderdi
0 oy
(12,064 puan) tarafından
Mesele silmen değil aslında bu kadar büyük tepki vermesi 
(468 puan) tarafından
Güzel Bi dille söyleyebilirdi işte
0 oy
(434 puan) tarafından
Bence ılk basda sormalıydın nıcın kaydetdın dıye eger sebebi varsa okey mecburiyetten kaydetmısdır ama  eger gerekmıyosa oylesıne kaydedıyosa zaten ne ısı var kadının numarası onda iş arkadaslıgı dıye bırsey yok ya vallahı tabıkı muhabbet edıceksin bazen bızım ıs yerinde kadınlar cok haha kikilı bazen esıme kızıyorum nıye bu kdr labaliler oda dıyo iş arkadsıyız e dedım ben calıssn ınsanlarla boyle olsam hosuna gıder mı ya yoook oyle sey mı olur e sen yapıyosun yanı eger eşine gerekli deıl se cok haklısın elinde cok abartmıs
0 oy
(668 puan) tarafından
Bence fevri davranmissin canım senden gizlisi olsa zaten kızı isimle kaydetmez senden bişey saklamamiski adam ..kızda güvenlik olduğundan irtibat halinde olmaları çok normal bence çok buyutmussun eşin sana karşı bı yanlısı olmadıysa bugüne kdar yda içine kurt dusurcek bişey yapmadiysa senin yaptığına bn kirilirdim şahsen.ayni şeyi eşim bana yapmış olsaydı çok gücüme giderdi
0 oy
tarafından
Bence bunu yaparak kendini değersizleştiriyorsun 

Yapan insan hersekilde yapar kendini niye o duruma getiriyorsun canm 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Bi  yönden  eşin  haklı  canım  sonuçta  çalışma  arkadaşı  güvenlikçi  olsa  bile  mola  veriyorlar sonuçta  bu kdar  abartmya  gerek  yok yani  benim  eşimin de  war iş  arkadaslarinin  numarası  kız erkek  karışık  

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 562 göst.
0 oy
29 cevap 1,370 göst.
15 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (1,802 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,082 göst.
21 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Guldennur (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 569 göst.
1 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (295 puan) tarafından soruldu