0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (1,686 puan) tarafından
Kızlar bir arkadaşım var 20 yıllık arkadaşım çok samimiydik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi her şeyimizi bilirdik. Eşimin en yakın arkadaşı ile arasını yaptım evlendiler. Sonra arkadaşım ile bir sebepten dolayı küstük çok ciddi bir sebep değildi iki yıl küs kaldık. Aynı zamanda hamile kaldık bebeklerimiz arasında bir hafta var. Onun bebeği doğunca ben ona msj attım konuşmaya başladık barıştık. Sonra onların oturduğu apartmana taşındık daha yeni. Aynı kattayiz. Arada gidip geliyoruz birbirimize ama genelde ben söylüyorum gel ya da ben geleyim diye. Eski samimiyet yok ondan karşı bana. Bir şey lazım olduğunda ya da pasta börek yaptığımizda birbirimize veriyoruz. Ben onu kendi içimde affettim. Gorussek bile bir mesafeli gibi geliyor bana. Ama üzülüyorum bu duruma nasıl eskisi gibi samimi olabiliriz sizce

9 Cevaplar

+1 oy
(5,453 puan) tarafından
Bence canim fazla samimiyet tez ayrilik getirir diye arkadasin mesafe koymus olabilir ama mesafe iyidir o nasil davraniyorsa sende oyle davran 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
İki yıl küs kalmışsınız adımı siz atmışsınız ve barismissiniz. Hâlâ siz soruyorsunuz nasıl daha fazla samimi oluruz diye. Karşı tarafta öyle bir niyet olsa zaten araya küslük girmezdi. Kimseyle samimi olmaya gelmiyor bence şu anki ilişkiniz gibi kalsın. Daha fazlası zarar getirir emin olun. 
(1,686 puan) tarafından
Teşekkür ederim tavsiyeniz için :)
(15,063 puan) tarafından
Vallahi ne güzel demişsin kız +
tarafından
Teşekkür ederim. Kendim de yaşadığım için bu tarz şeyler. Kimseyle samimi olmaya gelmiyor;)
0 oy
tarafından

Affetsende eskisi gibi olmuyo çoğu şey artık

(1,686 puan) tarafından
Evet cnm malesef samimi olmak istiyorum ama olmuyor ondan karşı belki o da bende aynı şeyi görüyordur bilmiyorum
0 oy
tarafından
Hic bizaman hicbisey eskisi gibi olamaz siz kuserek duvari kurmussunuz o duvarlarda biraz zor yikilir 
0 oy
(30,405 puan) tarafından

Suç sende vallaha peşinden niye koşuyorsun ki bide onun binasına taşınıyorsun.

Mesafeyi koy bırak o adım atsin kaçan kovalanır.
(1,686 puan) tarafından
Binaya taşınmak tamamen zorunda olduğumuz için oldu cnm o da biliyor bunu. O da adım atıyor ben de ama nedense eskisi gibi istekli görmüyorum bnmlw konuşmak görüşmek için
(30,405 puan) tarafından
Nasıl davranıyorsa öyle davran sende
(1,686 puan) tarafından
Öyle yapcam cnm üzülüyorum da ama yapacak bir şey yok
(30,405 puan) tarafından
Az insan çok huzur tatlım.
(1,686 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım evimizde huzurlu olalım yeter:)
0 oy
tarafından
Niye aynı yere tasindiniz ki ???
(1,686 puan) tarafından
Mecburen cnm zorundalik evden çıkmamız gerekiyordu başka ev bulamadık burdan biri taşınınca evi kapmak zorunda kaldık gibi
tarafından
Ayyy aksilige bak,düzelmez canım eskisi gibi olmaz. Sen de zorlama boş ver akışına bırak, her zaman ilk adımı sen atacak degilsinya
(1,686 puan) tarafından
Yok cnm o da atıyor adım ama ben daha çok. Bir de adım atsa da eskisi gibi değil biraz soğuk gibi geliyor buna üzülüyorum ama yapacak bir şey yok
0 oy
(164,102 puan) tarafından
ayni bina ayni kat cokda samimi olma yaa selamin aleykum aleykum selam o kadar
0 oy
tarafından
Bende ondan adım bekle canm bu aralar gtme bişey gönderme bakalım ne yapacak 
0 oy
tarafından
Konuşman gerek açık açık.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 235 göst.