0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kaza tek eli ile bebeği tutup tek eli ile yemek yapan var mı oğlum hiç durmuyor 12 aylık sürekli ağlıyor hiç istemiyorum vicdan yapıyorum kucağımda tutuyorum ama bu sefer de işlerimi yapamıyorum eşim işten gelecek yemek yok ne yapabilirim kıza Bir öneriniz var mı sürekli kucak istiyor yanından ayrılınca ağlıyor yere koyuyorum yine ağlıyor örümceğe koyuyorum mama sandalyesine koyuyorum istemiyor her işim gücüm kalıyor çok fazla yoruluyorum lütfen bana yardım edin ne yapacağım

3 Cevaplar

0 oy
(5,453 puan) tarafından
Sakın canim sakın bir arkadasimin bebeginin ustune tencere dokuldu 

Ondan beri mama sandalyesine koyarim mutfaga yanima eline oyuncak veririm sarki soylerim konusurum oyalarim
tarafından
Aaaa Allah razı olsun bacım ay yandı mı içim bir tuaf oldu ama
(5,453 puan) tarafından
Yandi tabi canim dikkat et valla sende koy mama sandalyesine mecbur alisqcak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kucagami alıştı ki cokmu kucaktan kucağa dolasiyodu cnm .normalde az da kendi kendine oyun oyniyo olması gerek .yada bir güvensizlik mi yaşadı gidiceksin korkusu olabilir..
tarafından
Yok canım kucakta hiç durmadı arkamdan ağlıyor sürekli nereye gitsem oraya götürüyorum
0 oy
tarafından
Tek ağlamasın üzülmesin diye elime lime ne geçerse veriyorum mutfak malzemelerin hepsini veriyorum kaşık veriyorum eline veriyorum zarar görmeyeceği her şey veriyorum inanın ki yani her şeye kırılıyor dökülüyor ama hiçbirini gözüm görmeye Yeter ki ağlamasını istiyorum ama çok ağlıyor ya peşimden sürekli yani kanın bile doyuramıyorum bırak artık adama yemek pişirmeyi her işim gücüm kalıyor 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 472 göst.
30 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 472 göst.
24 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 387 göst.
24 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Araskendal (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 270 göst.

Kategoriler

1,495,232 soru

24,427,145 cevap

352,132 kullanıcı

...