0 oy
263 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (105 puan) tarafından
Selam anneler 6 aylik kzm war son 2 aydir göbek kisminda asiri  olacak seklde bcKlarindada bi çatlak gvi pütürtü war kuru gbi daha once defalarca hastnte götrdüm doktorlar alerji dedi werdkleri ilaclar yramadi ise cok kasiniyo cocugm kipkirmizi oluyo snrada göbegi deri defstrir gbi oldu sanki teninin üzerinde ayri bir kati tabaka olusmus gbi kuruluktr dedm bolca yagliyorm wazelin sürüyorm adtk onlarda ise yramiyor carsamba gnu tekrar gdicem sizce ne yapmaliyim fikri olan warmi nolr bisey syleyn ya ;(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Egzama olabilir şampuan ve krem verir Dr doğal şeyler ise yaramiyo cnm
(105 puan) tarafından
Geçiyormu peki bu bylemi kalacak gercdkten cok ktu drumda ya
-Reklam-
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Hastaneden başka çare yok canım yne git durumu abart alerji testi falan isterler belki kremler asla ise yaramitor de
0 oy
(2,303 puan) tarafından
Benim  bebegiminde yuzu oyleydi maf olmustu yawrum. Doktoru bi nemlendirici birde alerji icin krem yazdi sukur tertemiz oldu. He arada yine cikiyo kremi süruyorum iki kere geciyor sizin kremin ismi ne? 
(105 puan) tarafından
Cildiye bize adwantan die bir krem werdi
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Canım çocuk doktoruna değil cildiyeye gitcen çocuk doktorları bu durumları bilmiyorlar 

Dediğin gibi kızımında vücudundan çok yara çıkardı çocuk doktoruna götürdüm bilemedi sudan dedi banyo suyunu hazır kullan dedi hangi birgün hazır su kullanam bende nemlendirme de buldum çareyi her banyo sonrası nemlendirdim cildini ve şampuan değiştirdim mustela hassas ciltler olanını kullanıyorum şimdilik çıkmıyor 
(105 puan) tarafından
Bn cildiyeyede gttim adwantan krem werp gnderdi beni normalde hergn nemlendrrm vcudinu ama gecmiyo resmen soyuluyo cocgn göbegi iyilesme gostermiyo yne gdicem doktora arrk nasl gecrcem blmiyorm
(3,818 puan) tarafından
Üniversite hastanesi varsa oraya git canım onlar daha iyi ilgilenirler
Advanton kremi bizede verdiler bir işe yaramıyor anlık geçiriyor sadece
(105 puan) tarafından
Ewt ise yramiyor artk bakicam carsamba gnu yine randewu war bakalm bu sefer belki bidey soylerler
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Canım eğer imkanın varsa özel cildiye hastaneleri var oraya git seğim özel hastaneye gittim devlete gittim benim kızıma çare olmadılar sadece cilt sorunları ile ilgilenen bir hastaneye gittim ve sonuç şimdi çok şükür iyiye gidiyoruz şampuanın değiştirdim her gün banyo yaptırıp her gün yağ krem masaj yapıyorum anca kendine geliyo 
(105 puan) tarafından
Bnde oyle damlalarni hic aksatmam her sabah verirm  yagni srerm adwantan die bir  krem werdi cildiye oda yramadi anlamiyorm bu cocugn sorunu ne
(3,148 puan) tarafından
Ürepidal lipo kullanıyorum ben vücuduna Hametan sarı paketli olanı sürüyorum bazende bazende mustela seletopia ama bunları hep doktor söylediği için kullandım ayrı ayrı şimdi sadece Ürepidal kullanıyorum doktoruna sorarsan ben çok memnunum canım
(105 puan) tarafından
Blmiyorm ya doktor alerjik dyp druyo ama bnce alakasi yok yani soyuluyo deri degstryo sanki kzn vcudu
(3,148 puan) tarafından
Hametan öneririm ama sarı paketli olanı çok güzel nemlendiriryor birde coresatin kremini doktoruna sor kullan derse dene bence
(105 puan) tarafından
Hametan kullandm canm ama diger dedivni blmiyorm
0 oy
tarafından
Vücuttaki kuruluğun 2 sebebi  susuzluktan  ve demir eksikliği kan ilacı kullanıyor musunuz 6 aylık olmuş bol su içirip tahlil yaptırın kan ilacını kullanın mutlaka 1 yaşına kadar ve bol bol bebek yağı yada nemlendirici ben doğalı dan yanayım her zaman zeytinyağı ile mesaj yaparım sizde nemlendirir geçmiş olsun 
(105 puan) tarafından
Hergn zeytinyagi sruyorm bnde dolgal olan ürbleri kullanmaya calisiyorm  ama geçiremiyorm cildiyeyede gttim fkat adwantan die bi krem werdiler oda gecrmedi gün gectkce ktu oluyo ya cok tesekkr ederm ynede

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 288 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
10 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatyammm0 (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 82 göst.
9 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umudayolculukkk (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Prens annesi3 (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,331 soru

24,181,886 cevap

336,361 kullanıcı

...