0 oy
566 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (603 puan) tarafından
Kayınvalidem 20 yıldır hep ishal. Ne yese hemen wc çıkıyor. Karnı ağrıyor. Kaç kere kolonoskopi yaptı yok ne olduğu bulunmuyor. Çevrenizde böyle olup tedavi olan yada tanı konulan var mı? 1 saat dışarı çıksak 2 saat wc arıyoruz o derece. 

9 Cevaplar

0 oy
(5,123 puan) tarafından

Chron hastalıpın en büyük habercisi. Bazı kişilerde piskolojik olarak da gelişebiliyor. 

Bir hastalık olsa kolonoskopi ile mutlaka çıkardı
(603 puan) tarafından
Bende Chron düşünüyorum canım. Kaç kere girdi kolonoskopiye artık pes etti kadın. Ama çektiği çileyi kimse çekmez. Çok üzücü bir durum. Üzülüyorum haline.  Pazara bile çıkamıyor sürekli hayatı wc de.
(5,123 puan) tarafından
Anal fistul ameliyatı oldu mu ya da anal veya perianal apse yaşadı mı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Surekli acı yer mi peki
(603 puan) tarafından
Yok cnm sever ama çok nadiren yer.
tarafından
Hmm acaba yemeklere hep kattigi bi baharat mi dokunuyo diyecektim de
0 oy
tarafından
Araştırma hastnesine falan iyi Bi doktora gitsin 
(603 puan) tarafından
Araştırmaya gitti antibiyotik yazıp göndermişler kadını kaç kere. Şimdi ben bakıyorum bir yer bulup götüreyim de az rahat etsin. Hayatı hep tuvalette. Markete bile çıkmıyor kadıncağız.
tarafından
Yazık ya öyle yaşanır mı
0 oy
tarafından
Kaynanamda aynı sorun var ben alttan hem üsten bakacaklr kanser in habercisi olabilir inşallah öyle degildir 
(603 puan) tarafından
Size de geçmiş olsun. Bizimkinni temiz çıktı kanser testi.
0 oy
tarafından
Çölyak hastalığını ve laktoz intoleransı ı bir araştırın bazen yediğimiz yiyecekler bile yapabiliyor aynı yağ markası yada ayçiçek yağı bence yediği bişeyler alakalı sürekli olduğuna göre temel gıdalardan olabilir ekmek yağ un şeker gibi gibi Akdeniz anemisi var oda ishale sebep olur teşhisi zordur bunlara bir bakılsın geçmiş olsun 
(603 puan) tarafından
Kısa süreli olsa belki ama 20 yıl dile kolay canım. Çölyak temiz çıktı
0 oy
tarafından

:Dkeske bende öyle olsam yıllardır bende kabızlık çekiyorum kabızlıktan kilo veremiyorum bak o derece

0 oy
tarafından
Ah keske ben de öyle olsam keşke 
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Benim esimin amcasıda öyle canim devamlį ishal ona piskolojik dediler cunku hic bisey cikmadi kolonoskopide
(603 puan) tarafından
20 yıldır bizimki psikolojik olsa bir yerde kırılırıd canım. Sağ ol
0 oy
(868 puan) tarafından
İrritabl bağırsak sendromu olabilir,Chron olabilir,Gluten intoleransi ya da başka bir gıdaya karşı alerjisi olabilir... Gluten intoleransi için artik eczanelerde bile kitler var şeker ölçüm cihazi gibi kan damlatiyorsun Çölyak olup olmadığını gosteriyor ondan deneyebilirsiniz
(603 puan) tarafından
Çölyak temiz çıktı. Chron dan şüpheleniyorum ben. Götüreceğim dr. a. Sağ ol canım

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 653 göst.
3 Mart 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde sevvalice (4,208 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kdrrrata (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 455 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 528 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sevaliss (454 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,925 soru

24,065,776 cevap