Başlığa ne yazacami bilemedim öyle yazdım kapanmasın diye sunan aşırı sinirliyim kizlar karantinadayiz bakinn karantina karantina korona oldu o şahıs bana bulaştırırdi olecez bitkin yorgun hasta bitap ben ölüyorum ya adamın derdine bakinn dedim bu hastalık onu uyarır belki düzelir Allah tarafından yok uok yok düzelmiyor bende elime merdane aldım tlfnu kırdım eskiden olsa ağlar bagirir söylenir söyledimle kalırdım yok ikdiir tlfn kiriyom gitsin yenisini alsın her izledinde tlfn kiracam yada gitsin bosasin beni versin tazminatimi ben bosanamiyom da annem gil yüzünden millet laf edecek diye bir adım iki olurmuş vs vs vs yeter beni düşünen yok ben de canim ya bana da yazık değil mi ben görmek zorunda mıyım bunları bir degik iki deyim üç değil tuhaf tuhaf şeyler açıyor hep annem babam kardeşim falan ama yeter onun yüzünden hasta oldum bir uzul vicdan azabı duy bu hasta halinde bebde niye kalktım dedim boğazım agriyir hem kendime hem ona ballı süt yapayım o sıra makineye çamaşır atarım sabaha iş kalmasın yok ya elimi borseye sürmem bundan sonra kendimi yiprat yiprat kırk yılın evlisine döndüm bu ne ya
Eline sağlık en güzelini yapmışsınız bu şekil tepki koyulmazssa devamı geliyor
Çoğu kadının yapmak isteyipde yapamadığını yapmışsın ellerin dert görmesin o merdaneyi de bi tarafına sokaydın keşke elin değmişken
1,486,756 soru
24,306,042 cevap
344,402 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın