0 oy
247 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (634 puan) tarafından
Oğlum iki yaşında kaç gündür gripti hapşıriyor sürekli öksürüyor sesi kısılmış bugünde eczanden aferin aldım aferin veriyorum bir kaç gündür ama düzelmedi hiç birşey yemiyor terletiyorum sürekli ne olacak acaba kızlar ya şaşırdım her hafta hastanedeyiz bağışıkligi çok düşük hep hasta oluyor 

7 Cevaplar

0 oy
(4,848 puan) tarafından
Salgin var malesef ıhlamur ver limon sık mikropları kırsın 
(634 puan) tarafından
Neler yaptım içmiyor
(4,848 puan) tarafından
Ödüllendirerek icirmeye çalış
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay canım ya Allah şifasini versin çok kötü salgun var bende üç gündür çok kötüyüm 
0 oy
(334 puan) tarafından
Canım horum dutu pekmezi al ver, tam bir şifa deposudur ama biraz tuzlu fiyatı kilosu 200 ile 300 TL arasında değişiyor. Sen yarim kiloluk alabilirsin
(634 puan) tarafından
Yan etkisi olurmu acaba
(334 puan) tarafından
Yok canım yan etkisi olmaz bildiğin pekmez gibi   ama biraz ekşi oluyor ve rengi bordo oluyor, istersen araştır öyle al internetten horum dutu pekmezi yada urmu dutu pekmezi diye geçiyor
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Bi doktora götür canım salgın var
(634 puan) tarafından
Geçen hafta da hastanede yattık ateşlendi şimdi ateş yok sadece öksürük burnu tıkalı boğazları kızarmış
(7,827 puan) tarafından
Şırınga ile Serum sık ve mutlaka git ciğere iner canım
(634 puan) tarafından
Günde beş altı kez burnunu açıyorum çok antibiyotik kullandı geçen hafta bitti daha antibiyotiği şimdi yine hasta
(7,827 puan) tarafından
Yaa inanılmaz salgın var ilaçlar bittiyse tek çözüm seruml burnu yıkamakmış :(
0 oy
(402 puan) tarafından
Benim kızımda aynı cnm öksürek gecmedi okula basladı yeni 1 bucuk ay oldu iyilesemedi antibiyotik kullandık 5 kere malesef öksürek kaldı gece gınduz öksürek var
0 oy
tarafından
antibiyotik almali... benmkide okul basladigindqn beri bronsit bir kez de zatureye cevirdi 2 gun once serum takildi bizde artik antibiyotik bile fayda etmiyor yarin gene goturucem insallah igneye cevirmez.. bu kis ne yaoacagiz boyle sasirdim kaldim.. doktorlara neden surekli hasta diosun suratina bakiyo mal mal doktor da yok 
(634 puan) tarafından
İnanki aynı bnm oğlum iki yaşında bir aydır hasta yarın doktora götürcem sabah polikinlige acilde covitli hasta çok test yapmadan bakmıyorlar bide
0 oy
(109 puan) tarafından
Bağışıklık için imuneks ş şurup kullanın derim benim kızımı kısa sürede toparlıyo

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 175 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
20 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ertugrul.bebekkk_ (164 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,645 soru

24,113,816 cevap

333,116 kullanıcı

...