0 oy
634 göst.
Diğer kategorisinde (327 puan) tarafından
Kizim 5 buçuk aylık eşim heves etmiş almış Yürütec kaynnamda dedi belki kızın belini kirarsiniz ters bir üslupla bende dedim olmasa az az katarim yada hiç katmam sizce katmalimiyim

10 Cevaplar

0 oy
(701 puan) tarafından
Ne aldı esin 
(327 puan) tarafından
Yurutec canim
(701 puan) tarafından
Saçma  niye  beli  kırılsın banada kaymakamlar.aldi ilk bindirmeyeyim dedim az az bindirdim.simdi 8 aylık onla dolaşıyor yoksa.nasil basetcen bacım çocuk ev yemek
(327 puan) tarafından
Oyle valla canim destek olan yok zaten esim kredi kartı ile aldı laflarida cabasi
-Reklam-
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Ne almış ,??? Kaynanan niye ters üslupla söylesin ki 
(327 puan) tarafından
Yurutec Canım
0 oy
(995 puan) tarafından
Defalarca okudum 

Ama ne almis anlamadim
(773 puan) tarafından
Yürüteç yazıyor ya canım
tarafından
Örümcek almis eşi. Ama kayinvalidesi düşer beli kırılır onda demis. Şimdi bindiriym mi gunde az az diyo bsey olur mu diyo
(995 puan) tarafından
Once yoktu yeni eklemis:)))
Yooo hic bise olmaz arada koy yurumek istesin etrafi kesfetsin hicde bise olmaz
Kaynanan ondan habersiz aldiniz diye tavirda yapmis olabilir klasik kaynana
tarafından
Sonradan eklese duzenlendi yazardi kiz :)sen farketmedin
(995 puan) tarafından
Vallahi okudum ama yazmiyordu
Ben sok :))
Sancilar bende kafa yapti zarrr
0 oy
tarafından
Hiç örümcekte beli kirilan duymadim öyle. Koy günde 10ar dakika gözünün önündeyken. Babasi heves etmis alms ne guzel binsin kuzucuk öğrensin cabucak yürümeyi
(327 puan) tarafından
Işte tersledi tabi eşim e demedim hevesi kırılmasın diye sağol cnm
tarafından
Bosver takılma he de geç sen
0 oy
tarafından
Biz 4 bucuk muydu 5 miydi ne yurutecege koyuyordum yurutecin altına yastık poposunun altına kadar koyuyordum oturuyordu  bi aya yakin öyle yaptım  sonra ayakları yere değince serbest bıraktım hiç birşey olmadi ilk yaptığı çiçeklerime saldırmak oldu şimdi 9 ayı bitti halende koyarım dolaşıp durur 
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Ben 5 aydan itibaren bindirdim kizimi ama cok uzun sure tutmadim azcik azcik sadece. Bide kendini ileri geri atmasin tutamaz diye etragina battaniye sarıyordum koltugun etrafini dolduruyodum o zaman hareket etmiyodu rahat oluyodu. Niye kirilsin beli sacma yani.
0 oy
tarafından
Erken biraz ama ne blym siz blrsnz
0 oy
tarafından
Allah için baktı sen bırakacan bebek duracak ya ondan demiş 10 dalian arayla bırak 
0 oy
(55 puan) tarafından
Ne alaka beli kırılacak ya bebek yürümeyi nasıl öğrenecek bunlar olmasa  sanırım kaynanan fazla pimpirikli canım
0 oy
tarafından
bisey olmaz canim kosturacak hali yok ya zaten uzun sure hic koyma

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 359 göst.
30 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (346 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 146 göst.
25 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde .misafir.kullanici. (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.

Kategoriler

1,475,062 soru

24,148,811 cevap

334,790 kullanıcı

...