0 oy
608 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (193 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Tüm gun oglumla yalniziz bi parka gidip geliriz kimsem yok arkadasim vs annemi ararim hep işi olur konuşmaz pek

Bende sklyorum akşam eşim gelince neler yaptgini vs soruyorum cunku ben ona herseyimi anlatirim en ufak biseyimi bile

Ben sorunca cevap vermiyor zorla konusuyor bi soruyu 2 kez soruyorrum mesela bugun köye kapi yapmaya gitti sabah daha yeni geldi kac tl aldin diyorum susuyor

Tekrar sordum napacan dedi merak ettim dedim 100 dedi iyi dedim

Köye gelip bi yardim etmiyosun dedi kim ediyo da bende edeyim dedim gorumcelerim eltim asla gitmez ben el kadar cocukla napaym koyde dedim 

Yarin gece gidecek işe yarin napcaz dedim sustu yine ve verdigi cevaplar ise baştan savmali

Bagrdim en son ben bu evde neyim niye beni adam yerine koyup cevap vermiyorsun bi pazarin tatil ondada kendine illâki iş bulyosun sırf beni ve oglumu gezdirmemek icin dedim

Oda bana bagrdi sorma soru bana diye

Umursayanda hata demi dedim umursama dedi sizce.benmi hatalym zaten konuscak kimsem yok bunaldim bebegimde kucuk

Al bebegi sen gez diyor carisya ciksam hep kiyafet taki satan yerler var parasiz cikip napaym boş boş bakmayla insan bisey anlamiyo

Avmye git diyor bebegm hareketli arabasinda durmuyor yuruyen merdivenlere koşturuyor 

Demekki hergun parani harcasam yaranirim dedim ben bi kez olsun eve yemek siparis etmedim keyfii kendime bisey almadim sırf kiyamadigimdan

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah aşkına bırak sorma ya kendi kendine takıl.mutlu olmak için ona ihtiyacın yok.bunlarin kahrını çekmeye mi geldik dünyaya ya 
tarafından
Ayrılıp ne yapacam ? Anlasmaliya yanasmiyor çekişmeli uzun yorucu bir süreç çocuğum var.he bana zararı olursa ayrılırım.ama çocuğum da yipranacak.ayrilsam ne yapacam.boyle bana karışmıyor ben ona karismiyorum.evimde oturup tamamen çocuğumla ve kendimle ilgileniyorum.bana bir zararı yok.bir süre böyle devam etmem gerek
(193 puan) tarafından
Aldatma dayak.olmadigi surece ayrilik. Olmazki canim
tarafından
Yani aslında sevgi de bitebilir vs ya da anlaşmazlık ta olabilir.he anlaşmalı kabul etse bosanirdim.eskiden böyle değildim duramiyordum ille de boşanacam diye çünkü seviyordum acı çekiyordum aynı evde olmak istemiyordum.sonra dedim kızım küçük çalışsam nasıl çalışayım ortalığın hali belli.benim tek derdim kızım zaten.e böyle de kızıma gayet iyi bakıyorum amacimi yerine getiriyorum.buna katlanmam tamamen kızıma odaklandigim ve evliligimize dair inancımı yitirdigimden
tarafından
Aldatılıyosun belki bu kadar ilgisizlik içinde yüksek ihtimal bence. Yanlış anlama bende çok farksız değilim :)) ayrılmayı düşünüyorum ama mantıklı mı bilmiyorum ama bunu da kabul ediyorum evlilik böyle olmaz bu kadar yalnız olunmaz
tarafından
Yok aldatılma yok ta olsa da umrumda olmaz.tamamen işe güce daldı bütün gün haberim oluyor zaten borç harç içinde mafya kilikki adamlar peşinde vs.kari kız mevzusundan değil de sorumsuz akılsız borç harç böyle yani.isleri battı  dolandırıldı vs.kendine bile bakmıyor mide kanseri kan kusuyor s.çıyor afedersin ama doktora da gitmiyor ne diyim birsuru şey işte.ona kalsa düzene koyacak ta nerdeeee.alisverisi eder abur cubur una kadar alır getirir arada barışmak için konuşmalar yapar ama ben de soğudum yalnız kaldigimdan.gittigi yere kadar bakalim
-Reklam-
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Belki canı biseye sıkılmış tır her zmn huyu buysa bilemem çok mu sıkıyorsun acaba
(193 puan) tarafından
Herzaman bu çok sıkmam icin yanimda olmasi gerekir ben sadece akşam 10dan sonra goruyorum onu sabahta 7 de gider ise gelince.2.sohbet etmek istyorum gidip yatyor hemen
0 oy
tarafından
Fazla biryerlerini kaldırma kendilerini bisey sanıyorlar ozaman Bosver görmezden gel o seni umursasin
(193 puan) tarafından
Haklsinda işte olmuyor
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Benim kocam da aynı sorunca cevap vermez bana soru sorma der sormayınca da küser  benim naptigimi niye merak edip sormuyorsun diye bende artık hiç Bi şekilde sormuyorum anlatmak istiyosa kendi anlatsin
(193 puan) tarafından
Valla yaranilmiyor
(4,342 puan) tarafından
Neyden rahatsız oluyosa onu yapma arama derse arama yanıma gelme dese gitme bak o zaman senin peşinde koşmaya basliycak
(193 puan) tarafından
Arama diyor zaten gecen numarasini sildim o aradi hep poposunu doner yatardi bende artik dinup yattim dun kendi geldi sarildi
(4,342 puan) tarafından
Aynen öyle olacak fazla ilgi g.tlerini kaldiriyo Hele Bi yuz verme bak sap gibi ortada kalıyorlar
(193 puan) tarafından
Aynen gonul.isterki 1.ay gidip annemde kalaym iyice anlasin kiymetimi ama ordada huzurum olmuyor annem 3 gun sonra laf etmeye basliyor
(4,342 puan) tarafından
Anne evine sigilmiyo Bi zamandan sonra kendi evinde durup tavrını belli edeceksin
(193 puan) tarafından
Aynen cnm sıgilmiyor kendi annem.bana misafir diyor
(4,342 puan) tarafından
Seninki  de biraz abartmış yani benim ailem bana hiç bisey demez ben sadece kendi evimi özlerim insan artık gittiği yere alisiyo
(193 puan) tarafından
Valla.oyle cnm.bana der işte. Kahve icelim yok icmem derim.kardesim.der anne.o.icmezse bana yap diye.annem bagirir evde kahvemi basiyoruz diye
(4,342 puan) tarafından
Lokmalarini mi sayiyolar
0 oy
(2,694 puan) tarafından

Bikere sen ona herşeyimi anlatmakla büyük hata ediyosun ben anlatmam çok önemli bişey olmadığı sürece zaten eşimde aynı senin adam gibi konuşmaz sohbet etmez umrumda mı hayır valla gece olunca vurup kafamı yatıyorum kendi geliyo konuşmak için seninle uğraşamam diyip duymazcalıkdan geliyorum oda sinir oluyo böyle daha güzel eskiden miş valla hepsi tabi bu arada 14 yıllık evlilik var alışma süreci uzun sürdü çocuklarım dan sonra hepsi bitti gitti 

(193 puan) tarafından
Ben 2 yillik evliyim 1 bucuk yasinda oglum var sanirim alişmam zaman alcak bide biz evlendik evleneli eşim hep calisiyor
(2,694 puan) tarafından
Bizimde öyle kuzum hani ya onu öyle kabul edeceksin değişmez zor çünkü yada son vereceksin ama tabi kolay değil yuva yıkmak oyüzden de konuş halen devam ediyosa onun karakteri odur
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Acaba köyde ailesi felan mi dolduruyor yoksa hep mi böle esin canm
(193 puan) tarafından
Boyle canim kaynanam doldurmaz cunku eltimle kaynim ayrilma noktasinda kadin cok uzgun bide esimi doldursa temelli yıkılır
(3,417 puan) tarafından
Hee demekki yapısı öle canm benim eşim de pek konuşmayı sevmez ama bana herşeyi sorar
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Onu tek göndermene kızmış bence. Onun hırsını o şekilde çıkarıyor. 
(193 puan) tarafından
Kendisi dedi gelme diye cok iş var dedi
0 oy
tarafından
Benimki de hiç konuşmaz kaç kere tartıştım bu yüzden ama değişmiyor bende evin içinde yalnızım başına çok büyük bir olay gelse bile anlatmaz
(193 puan) tarafından
Biz kadinlar duramiyoz

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 628 göst.
2 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde LEMAN339 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 449 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (11,479 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 394 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 302 göst.

Kategoriler

1,476,044 soru

24,163,562 cevap

335,489 kullanıcı

...