Tüm gun oglumla yalniziz bi parka gidip geliriz kimsem yok arkadasim vs annemi ararim hep işi olur konuşmaz pek
Bende sklyorum akşam eşim gelince neler yaptgini vs soruyorum cunku ben ona herseyimi anlatirim en ufak biseyimi bile
Ben sorunca cevap vermiyor zorla konusuyor bi soruyu 2 kez soruyorrum mesela bugun köye kapi yapmaya gitti sabah daha yeni geldi kac tl aldin diyorum susuyor
Tekrar sordum napacan dedi merak ettim dedim 100 dedi iyi dedim
Köye gelip bi yardim etmiyosun dedi kim ediyo da bende edeyim dedim gorumcelerim eltim asla gitmez ben el kadar cocukla napaym koyde dedim
Yarin gece gidecek işe yarin napcaz dedim sustu yine ve verdigi cevaplar ise baştan savmali
Bagrdim en son ben bu evde neyim niye beni adam yerine koyup cevap vermiyorsun bi pazarin tatil ondada kendine illâki iş bulyosun sırf beni ve oglumu gezdirmemek icin dedim
Oda bana bagrdi sorma soru bana diye
Umursayanda hata demi dedim umursama dedi sizce.benmi hatalym zaten konuscak kimsem yok bunaldim bebegimde kucuk
Al bebegi sen gez diyor carisya ciksam hep kiyafet taki satan yerler var parasiz cikip napaym boş boş bakmayla insan bisey anlamiyo
Avmye git diyor bebegm hareketli arabasinda durmuyor yuruyen merdivenlere koşturuyor
Demekki hergun parani harcasam yaranirim dedim ben bi kez olsun eve yemek siparis etmedim keyfii kendime bisey almadim sırf kiyamadigimdan