Kizlar kaynanamlarla yasiyoruz biz. Bugun tetanoz aşisinin 2. Dozunu olucaktim kaynanam Eve gelince evi süpür dedi bende Anne kolum çok agrimazsa supururum ağrırsa yapamam dedim tamam dedi. Neyse ben aşımı oldum falan eve geldim bu evi supurmus surati 5 karış açtı ağzını yumdu gözünü sen bilerek dedin iş yapmaktan kaçıyosun dedi niye iş yapmaktan kaciyim kötü bişey demedim ki ben sana falan dedim tabi beni takan kim sanki gören küfür ettim hakaret ettim sanır ortalığı verdi ververeye. Yalnış biseyde dedigimi düşünmüyor açıkçası yanlışım var mı benim burda ?
Sanki gelinler sadece kaynanasının evinde çalışmak icin yaratılmış gelini sürekli iş makinesi gibi gören zihniyetsiz insanlari anlamiyorum
Tabii ki yok. Siz olanı söylemişsiniz. İçiniz rahat olsun
Yok cnm.yanlsin kaynanan anlays gostermemis bende.altli ustlu.oturyorum.normlde etmesem surat asardi.ama.simdi hamileyim.hamile kaldgimdan beri scak sudan soguk suya tutturmuyo sagolsun midesagolsun midem.cok.bulandgi icin asgda yiyorum.onlarla sagolsn elletmyo bsy bigun iyi oluyorum bi gun cok halsiz oluyorum yarin dra gtcm annem dha yakn dye annemde kalcm ymk yedk bana sizin gisin ben yaparim dedi anlaysli.olmk lazm cnku kalmadn once yardm edyodm yapiyodm.smdide.iyi.olsam.yapiyorm ama.bi gun iyysem.bi gun yerlerde geziyorum sagolsun hepsi yardmco.olyo ama.kalmadn once yardm.etmedgm.zaman surat asardi yani
Gayet normal çünkü gerçekten kol agritiyor her zaman yaptığım işten niye kaciyim deseydin boşver takma kafana
İyi de gelmenizi niye beklememiş kavga etmeye bahane aramış yapmam da dememişsiniz ki. Ne insanlar var ya Rabbim kalplerine merhamet versin hem sizin günahınıza girmiş hemde sizi strese sokup karnınızdaki sabinin.Allah korkusu olsa zaten iş yap demez kendi de ana olmuş oğluyla evlisin eskiden kötü birşey yaşamış olabilir onun devrinde belki kaynanası ona aynısını yapmıştır psikolojik olarak doğru düşünmesi gerekirken aynısını bende yasadım oda yapar diye de düşünüyor olabilir ama her insanın bunyesi bir değil ki. Bence eşini ve kaynananı al yanına sakin şekilde otur durumunu anlat 8.ayında ağırlaşacaksın hiç iş yapamayacaksın belki anlayış göstermesi lazım
Esine de bu neyin tribinde ? Ben hamileyim onun yapmasi gerekiyor o boyle yapiyor de
Ne var yani alt tarafı evi süpürmüş sanki eski süpürgelerle süpürmüş
Hizmetcimisiniz kendi oz annem şahsi böyle birşey yapsa ki yapmaz. Ne insanlar var ya nefret ederim evin içinde asik sürat insna görmeden ten tiksindiriyorlar yapmasaydi sürat asacaksa deli mi nedir
Kaynana kaynana cadı gibi kaynana Allah var yukarda benimle oynama. Hobaaa. O kaynanayi varya döverim ben valla. Tetanoz olmamış hic belli ki. Nasıl ağrı yapıyor o aşı bilmiyor bilse hakkına girmez cadaloz kadın
Valla canım bnde tetonoz aşısı oldugumda kayınvalide bize gel bize gel dedi canım yaniyo agrim var dedim cikmadim evimden
Niye yanlisimmi var diye düsunuyorsunn . gelin getiriyolar diye köle getirmiyolar ya simdi ev supurmeye gelemiyo .torunda olsun gelin is de yapsin dinlenmesin . Ayrilin maddi imkaniniz varsa evdeydimm laf sokardi anca evden ayrildim bnden tatlisi yok.
1,487,161 soru
24,312,017 cevap
344,805 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın