0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

bugün bursa Orhangazi nin kurtuluşu

yunan askerleri komple yakmış 

savaşı kazaninca Atatürk ve silah arkadaslari haber gönderiyor Orhangazi kurtuldu geri gelebilirsiniz diye büyük dedeler geliyor yanan yerlerden burasi benimdi diye yerlerini zor buluyorlar küllerinden varolan Orhangazi'm 

Atatürk ve silah arkadaslarini tüm sehitlerimizin ruhu şad olsun 

image

4 Cevaplar

0 oy
(10,041 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Ruhları şad olsun canım <3

tarafından
amin canim.asker denilince icim urperiyor onlar orda ne sartlarda vatan gorevi yapıyor bis buralarda rahat edelim diye
(10,041 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum, Allah kolaylık versin hepsine inşallah bütün askerlerimize. Atatürk ve tüm şehitlerimiz huzurla uyusun❤
tarafından
aminnnn canim benim
-Reklam-
0 oy
(263 puan) tarafından
Amin canımm 
0 oy
(15,555 puan) tarafından

Amin.. 

Bursalı olarak Gurur verici   <3

tarafından
qynen canim bursalimisin
(15,555 puan) tarafından
Bursalıyım canım
tarafından
neresi merkez mi
(15,555 puan) tarafından
Yıldırım Emirsultan
0 oy
(834 puan) tarafından
Amin ruhları şad olsun. Bi bursalı olarak çok gurur duydum...
tarafından
neresi canim. eskiden ne güzel kutlamalar olurdu törenler olurdu askerler yürüyüş yapardi kalmadi hicbiri
(834 puan) tarafından
Bizim orda hala devam ediyor canım bursanin kurtuluşu falan yapılıyo mehter marslarinla
Osmangazide oturuyorum bende
tarafından
sen merkezdessin canım.bizim burda top atilirdi butun orhangazi halki meydana inerdi fabrikalar arabalarini konvoy seklinde gecirirdi mehter takımı gelirdi askerler ellerin de mesale ile hem kurtuluş günü hemde resmi bayramlarda gecerdi aksamina muhakkak konser olurdu simdi sadece mehter takimi geliyor 50 kisi olmuyor bile yok o coşku
(834 puan) tarafından
Hmm bizim burda okadar yapılmıyo canım atlarla koşu falan oluyo onları hala devam ettiriyorlar ama

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,284 soru

24,070,376 cevap

330,614 kullanıcı

...