0 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde (392 puan) tarafından
Dun kuzenlerle arabada gezıyorduk ıssızdır bizim köyümüz kısın gezerken bırdn arabaya köpekler saldırdı ben korktum o an arabada durunca bırdn ızledıgım korku filmleri geldı aklıma neyse kızlar ama korktum ben sonra eve yaklastık sapaktan ınerjen ılı kısı yolun kenarında ustlerınde kaban kısa saclı arkdası donuktu cok kısa sanıye gordum kuzen dedım yolun kenarındaki kızlar kım dedim onlarda ne kızı ne sacmalıyon dedı carpıldınmı dedı gulduler ama korktum acaba korktugum ıcınmı oype oldu gece korkudan zor uyududm dusunmekten 

5 Cevaplar

0 oy
(7,827 puan) tarafından
Onlar farketmemiştir düşünüp beynini yormA
(392 puan) tarafından
Ay ınsallah oyledır ya onlarda öyle deyınce korktum
(7,827 puan) tarafından
Yok canım onlar görmemiştir
-Reklam-
0 oy
(2,645 puan) tarafından
Canım korktuğun için sana öyle gelmiş olabilir.Korkutma kendini.Vesveseden olur o...
(392 puan) tarafından
Aynen kendımı cok korkuttum arabada ondan olmustur olduysada
0 oy
(2,694 puan) tarafından

Kızzz halisülasyon olabilir beynin senle oyun oynamış oku bol bol 

(392 puan) tarafından
O kadar vesvese verırsem olucagı buydu zaten ama cok korktum buse carpıldınmı deyince kuzenler
(2,694 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah yaaa onlarda saçmalamış haaa dua oku bol sen korkma Allah ın izniyle Bu bişey olmaz
(392 puan) tarafından
Onlar deyınce korktum  geceden berı okudum durdum dua zaten
(2,694 puan) tarafından
Allah korusun valla inanıyorum onların varlığına ben ama tabi akla getirmemek lazım
0 oy
(11,581 puan) tarafından

Korktuğun için halitülasyon görmüşsunudr bende hep karanlık ormanlık yoldan geçerken sanki arabanın önüne ceeee diye vampirler kesecek gibi geliyo:D

(392 puan) tarafından
Yaaaa vallahı dun bende öyle dusundum en son zombılı fılm acmıtı kardesım o sahnele geldi vallahı aklım cıktı eve gıdene kadar ıcım ıcımo yedı eve yaklastık onu gordum neyse tek degılmısım bende ,☺️

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 210 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde &488769123 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 496 göst.
18 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 700 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ftmh (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,180 göst.