+2 oy
1,287 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar sadece merak ettiğim için soruyorum lütfen yargılamak olarak algılamayın. Fakat merak ediyorum burada eşinizin her durumunu hareketini tavrını paylaşıyorsunuz. Kiminin dertleşmek için ( ki buna kısmen birşey diyemem bazen tanımadığın insanlar ile konuşmak iyi gelebilir) bazen de kızgınlığınızı atmak için ama şunu merak ediyorum, eşiniz başkası ile sizin hakkınızda konuşsa yada bu kulağınıza gelse ortalığı ayağa kaldırıp burada heeeer durumu konuşarak eşinize haksızlık yapmıyor musunuz?

ÖZELLİKLE BELİRTİYORUM ASLA KİMSENİN AÇTIĞI POSTA KARIŞMIYORUM. SADECE BAZI POSTLARI GÖRÜNCE SİZ OLSANIZ NE TEPKİ VERİRSİNİZ DİYE MERAK EDİYORUM. EŞİNİZ HER DURUMUNUZU ARKANIZDAN TANIDIĞI YADA TANIMADIĞI İNSANLAR İLE KONUŞŞA.

ASLINDA TAM OLARAK SORUM BU. :)

Not : söylediklerim tamamen olumsuz postlar ile ilgili. Mutluluk postlarına kocaman ❤️❤️❤️ Paylaşmaktan bende mutluluk duyarım. 

36 Cevaplar

0 oy
tarafından

eşimin kötü şeylerini paylaşmıyorum çünkü yok masallah :D 

tarafından
Olsada paylaşma kuzum maşallah :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet konuşur en son sevgilisiyle arkamdan konuştu haddini bildirdim zaten 
tarafından
Hmmmm durum biraz karışık :/
tarafından
Sorma cnm
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Arkadan konuşmak sayılır mı bilmiyorum ama kendisi söyledi kardeşiyle dertleştiğini fazla üstüne gittiğimde yada kavga ettiğimizde bende ablamla dertleştiğimden sorun olarak görmüyorum zaten buraya da hiç yazmadım yani sorunlarımı
tarafından
Anladım canım
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Kesin konusuyodur benim ki 
tarafından
Hmmmm :)
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Can eşim, bal esim bir kere olsun dışarıya karşı beni zir da bırakmadı. Babasına karşı bile beni savundu. Kimseye ezdirmez öyle de bir yiğit adam ❤ Valla canım ben de senin gibi düşünüyorum..  Duysalar gerçekten çok kızarlar ve üzülürler. Şahsen insanın güveni sarsılır, birseyini söylemek istemez. Hem burada ki kimseye kocama hakaret etme hakkını verdirmem. Arkasından laf soyletmem. Adamın arkasından bugün çekiştirip, tanimadigim insanlara laf söyletip, hakaret etmelerine izin verirsem. Yarın eşimin yüzüne askim dersem bu iki yüzlülük olur. Bizim insanımızın empati yapma özelliği ne zaman güncellenecek merak ediyorum. Bazı karaktersiz insanlar var onlar istisna. Ama adam annesine gidiyor, ev işin de pek yardımcı olmuyor diye post açıp arkasindan laf soyletmek ayrı bir vicdasizlik. 
tarafından
Kesinlikle canım bende senin gibi düşünüyorum. İyisiyle kötüsüyle benim eşim ki aynısını eşim bana yapsa güvenin kırıntısı kalmaz o yüzden böyle şeyleri hoş göremiyorum
0 oy
(932 puan) tarafından
Genel olarak konuşmayı sevmiyor:))))))
tarafından
Çok konuşmasından iyi kuzum boşver  :)
(932 puan) tarafından
Artık öyle dedim.bende ikna ettim.kendimi :))
0 oy
(4,687 puan) tarafından

Burda paylaşmak içini dökmek insanlara güvenilir geliyor kocaları ile yaşadıkları sorunu çevresinden birine anlatmaktan korktukları için burada sorunu dile döküyorlar ben yadırgamıyorum fakat eşinin p.orno falan izlediklerini yazan kişilere sinir oluyorum hayır koca adam ergen gibi sobeleyip eller yukarı yapıyorsunuz ne yapacağınızı bilmiyorsunuz neden sorusu hayatınızda yer almıyor buraya girip sövüp döküyorsunuz sonra üstünden zaman geçiyor bu yüzden boşanıcam diyen kadın kocası için sürprizler hazırlıyor anlam veremiyorum

Hayatta mutlu olmakta var mutsuz olmakta ben herşeyi içimde yaşarım çözümü kendi içimde ararım araştırıp okumak zihni taze tutar olaylara daha iyi yön verirsin 
tarafından
İlk başta da söylediğim gibi dertleşmek isteyeb muhakkak vardır ama yatak odalarına kadar döken insanları gerçekten anlamıyorum
0 oy
(704 puan) tarafından
Erkeklerde konuşur ama konuşması için büyük sorunları olması lazm onlar için büyük yani işte dışarı çıkamama aşırı kıskançlık ailesi ile alakalı olabilir. Erkekler kadınlar gbi asla yok bana ii davranmıyor yok bugün şu oldu bu oldu die anlatmaz çünkü erkek bunu kadın kadar kafasna takmaz bu yaratılış gereği kadının beyni ile erkeğin beyni yani daha doğrusu işleyişi diyeyim çok başka 
0 oy
tarafından
Biz konusyosak erkeklerde knusyodr daha pissler ben bizzat duydum cnm:)emin olabilirsn:))
0 oy
tarafından
Sana binlerce ++++
tarafından
Sana çoook ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(1,849 puan) tarafından

Bazıları burda aslan evde kedi :woot:

0 oy
tarafından
Bazen annesine ve Ablasina konuşurdu benim hakkımda ama aşırı konular değil tabi ama şimdi öyle bişey olduğunu sanmıyorum 
0 oy
(534 puan) tarafından

Askim bence konusulcak sey var konusulmicak sey var,  bazen okuyorum cok asiri kotu seyler soyuyorlar.  Yalan yok  ben de arada salliyorum ajshdjd ama hani klasik ya her kadin bir araya gelince kocalardan yakinir. Ama erkekler bu konuda daha sakinler yani kadinlara oranla daha az konusurlar sahsi fikrim :kissing:

0 oy
tarafından
Benimki konuşuyo çok da sinir oluyorum ben doğum yaptıktan sonra akrabalarına çok şişti davul gibi oldu demiş ben de oturmaya gittim kadın hani kilon yok senin hiç barışa kalsa seni şişman etti koydu dedi bunu bi kaç kişiden duydum 
0 oy
tarafından
Aynn bende tam senin gibi düsünüyorum  canm 

❤❤

İlgili sorular

+1 oy
44 cevap 1,541 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Canan Karatay (7,617 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 572 göst.
1 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (378 puan) tarafından soruldu
0 oy