2 yıldır misafir kabul etmeyip, kimseye de gitmediğim için sıkıntı yok. Bana gelene ben de özenirim ama açmısin diye sormam, zaten yemekli davet edeceksem daha önceden bildiririm. Gittiğiniz kişi size yemekli gelin dememiş. Siz kendi kendinize beklenti içine girmişsiniz. Bana gelip çok güzel agirladigim kişilerin evlerine de gidiyordum pandemi öncesi. Bir çay çekirdek ile ikram da bulunuyorlardı, hiç de rahatsız olup arkalarından dedikodu yapmadım, yapmam da. Hatanı kabul etmeyip bir de insanlara laf sokma pesindesin. Beklenti için de olan sensin ben değilim. Kadın dedi mi size yemekli ağırlayacağım, aç gelin diye, dememiş. Eee o zaman sorun yok. Kombi açma konuşun da seninle hemfikir olduğumu söyledim zaten. Gerçekten dondurucu, hasta edici bir soguk yok. Daha dün çocuklarımı parka çıkardım insanlar kısa koklu t shirt lerle geziyorlardı. Mont giyen yoktu. Haa konu bebek olunca tabii biraz daha dikkatli olabilirlerdi orası ayrı. Beklentiyi yüksek tuttuğunuz için hayal kırıklığı yaşadınız ve evine gittiğiniz insanları kötü, misafir ağırlamayı bilmeyen kişiler gibi gösteriyorsun. Hazır alarak da olsa ikram da bulunmuşlar zaten sen bunun farkında değilsin. Dışarıdan alınan şeylerle ikram mi yapılır diyorsan, daha cok hayal kırıklığı yaşarsın. Evlerine gittiğiniz kişiler bir bardak çay bile ikram etmeseler, seni anlayabilirdim ama üzgünüm.